Horečka a nechutenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
401
22.9.13 10:38

Horecka a nechutenství

Holky prosim poradte. Malej 2roky prestal v patek jis pouze pil. Byl ale stejne neposedny a neklidny jako vzdy tak jsem tomu neprikladala velkou pozornost. V sobotu stale nejedl ale cely den jsme stravili na detskem dnu a nebylo cokoliv poznat. Vecer po prichodu domu se mi zdal teply tak jsem zmerila teplotu a mel 38,5. Takze jsme celou noc srazeli protoze nam pokazde vyskocila zpet. Rano je bez teploty a ji. Jiny priznak nema. Vubec netusim co se muze dit. Teplotu jsme meli jen jednou u zubu a jednou u strevni chripky tak me to trochu desi. Nestalo se to nekomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
22.9.13 11:14

Neděs se, je to naprosto normální. Prostě ho pozoruj a uvidíš, buď z toho něco bude nebo ne. Jinak, celou noc bych teplotu rozhodně nesrážela - pouze pokud by dítě plakalo, chtělo se neustále chovat. Na noc bych dala lék a nechala tělo ať si poradí. Ráno bych viděla, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
22.9.13 11:16

Mohla to být nějaká jednodenní viróza, dcera měla taky jeden den horečku a druhý den O. K. A to jí chytlo ještě ve školce, takže mi říkala jen, že jí tam bolela hlavička a musela si venku sednout, jak byla unavená,. Jinak jsem netušila podle toho, jak se chovala, že by mohla mít 38,5 a až doma když jsem ji změřila, tak jsem koukala jak blázen. A jak říkám bez ničeho dalšího a druhý den v pořádku.
Pokud mu nic není, jí, hlavně dost pije, tak bych jen občas zkontrolovala, jestli mu ještě teplota nepoleze odpoledne nebo večer a jinak bych to neřešila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
22.9.13 11:23
@ynax píše:
Neděs se, je to naprosto normální. Prostě ho pozoruj a uvidíš, buď z toho něco bude nebo ne. Jinak, celou noc bych teplotu rozhodně nesrážela - pouze pokud by dítě plakalo, chtělo se neustále chovat. Na noc bych dala lék a nechala tělo ať si poradí. Ráno bych viděla, co dál.

Srazeli jsme jen kdyz plakal a mel pres tricet osm pet… No tak snad to bylo jen neco jednorazoveho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
22.9.13 11:27

Deti jsou narozdil od nas normalni a kdyz jsou nemocne, tak jen piji. Delaji to co jim telo porouci. Potrebuje totiz bojovat s bacilem a nevynakladat zbytecne usili na traveni a dalsi pochody. Takze je naprosto normalni ze treba 4 dny neda do pusy ani sousto. Davej mu pit sladke stavy, potrebuje totiz energii z cukru. Takze cajiky, dzusiky, sirupy, atd… Nedavat mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
22.9.13 11:31

Nase mala pred trema tydnama nejdedla 4 dny nic. Jen, mela skoro 40ky horecky ale byla vesela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí