Horečka déle jak týden

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
193
19.12.11 17:01

horečka déle jak týden

Dobrý den,dcera 3 roky má už od minulého pondělí teploty kolem 39 stupňů,hrozně kašle,rýma.V pátek dostala antibiotika Ospamox a asi zatím nezabírají,kdo ví jestli vůbec zaberou.Zdá se mi to už hrozně dlouhá doba na takové horečky.Dnes ráno měla 36,7 tak jsem se radovala,ale ne dlouho po obědě zase 38 :,(
Vím,že něco takového řádí,ale už se mi to zdá nekonečné to horečkování.
Nesetkal jste se někdo s něčím takovým? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
271
19.12.11 17:18

My se s tím setkali. Měla sice jen chřipku, ale k tomu zánět středního ucha (proto ty vysoký teploty pořád) a ještě zánět spojivek. Dr nám dala kapky do očí, píchli ouško a během asi tak dvou, tří dnů bylo všechno v pohodě.

Jen k tomu ouško, nijak si nestěžovala, že by ji bolelo ucho, čepici na něm normálně měla, prý ji bolelo jen, když si přetahovala tričko přes hlavu. Tak asi i proto nám to hned nedošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
19.12.11 17:20

Ahoj,setkala,minuly rok od vanoc do Silvestra.Holka mela horecky 11dni opravdu v kuse,pres den 38,na noc skoro 40.Mela chripku,bolesti nohou,kloubu.Dost me to vydesilo,takhle dlouho horecky nemela nikdy a ona k tomu blouzni,takze parada :roll: .

• Citovat
  • Upravit
193
19.12.11 17:33

Jo,tak ucho jsme k tomu měli taky,proto jsme šli v pátek k doktorovi,ale měla to v začátku,vytírali jsme slivovicí a bylo po bolesti,píchat se nemuselo.Ale měla hodně škaredý krk,a ten kašel taky stojí za to,tak proto jsme dostali ta antibiotika.A z očí malé taky trochu teče,ale spíš od rýmy,na to máme taky kapky.No tak snad to už bude dobré zítra s těma antibiotikama,trošku jste mě uklidnili,že můžou být teploty i déle. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
19.12.11 18:58

Píšeš že ATB teprve v pátek tzn, že dneska je to 3-4 den to teprve začíná obvykle působit, takže uvidíš zítra, kdyby horečka nelezla vůbec dolů tak bych šla znovu k lékaři, ale myslím, že zítra už bude dobře. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí