Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o uklidnění či radu. Vrátili jsme se včera po t, dnů z tábora, syn čtyři roky, lítal od rána do vecera
během cesty a pak doma teplota, posléze horečka, trvá doposud. Je unavenejsi, ale jinak v pořádku. Při spaní má tedy opootevrene oči, ale to mívá. Nevím co si myslet, zítra slaví a přijdu k dr ale do té doby jsem nervózní.
Počkala bych co z toho bude a nikam se zatím nehnala. Kolik má a jde to srazit? K lékaři bych šla tak za 3 dny pokud to nebude mít nějaký dramatický vývoj. On stejně taky prd zatím pozná.
Neboj, pokud to nebude trvat delší dobu, tak to může být i únava. Nám děti na táboře mívají teplotu většinou večer, jak jsou unavené a někdy i přehřáté. Ale ráno jsou ok. Nedáváme Paralen a necháme vyspat. Pokud by to nepřešlo tak to řeš. Ale bývá to normální. Spíš se potřebuje dospat.
@hulala Podle mě prostě horečka z únavy. Ochlazuj ho, nech ho odpočívat a k lékaři bych šla až za 2-3 dny
Malá takhle začala angína…taky nic nic a najednou večer horečka 39..dopo nic a po obědě to vždy letělo nahoru… Dostali jsme antb… A ty vedra taky nejsou nic moc pro ty děti… Pokud by byly horečky i zítra tak „vysoké“ pozítří bych šla k dr. Mrknout na krk, uzliny atd.
Může to být cokoliv. Nyní dost rádi 5 a 6 nemoc. Pokud teploty nepřestanou, tak zítra k Dr.
Nezvrací, jí normálně? Mě nepadlo jestli není přehřátý, možná slabší úžeh, pokud bylo horko ![]()
@Kriss Tina při chuti je. Jen unavený, rozknochtany. Teď chladiče ve vodě. Teplota pořád vysoká, tak uvidíme ráno. Pátou nemoc měl.