Horečka třetí den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.3.13 09:31

Horečka třetí den

Ahoj, kluk 8 let mi v úterý ráno vstával s kašlem a stěžoval si na bolest za očima. Teplotu neměl, ale nechala jsem ho doma. Večer bylunavenej a měl 38. Ve středu ráno měl už 38,5, po paralenu spadla, odpo zase 38,8. Dala jsem Nurofen, ale večer jí měl 38,5. Ráno dnes vstával a stále 38,5. Trochu pokašlává a smrká. Nic ho nebolí. Nechce se mi s ním ještě k doktorovi, máme ho autem 20 min, navíc tam byla dnes kamarádka a plná čekárna. Myslím, že to bude viróza, něco podobného měl loni, brali mu i krev a byla ok. Vlastně nám jen řekl, ležet a potit. Syn je jinak zdravé dítě, nikdy neměl ani antibiotika.. Neměli jste doma taky takhle marod dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1075
14.3.13 09:35

@loneless1980
no nevím, ale asi ta horečka není bez duvodu, raději bych jela k dr, když ani po třech dnech a podaní léku neklesá.
synovi v podstatě taky nic nebylo, jen měl horečky, stěžoval si jen na bolest hlavy a je z toho angina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.13 09:37

Taky bych rekla, ze zakladni pravidlo je - pokud horecka treti den neklesne tak supem k lekari. Jo mozna vam rekne, ze staci lezet, ale za kldi duse by mi to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.3.13 09:41

A zavolat se k dr nedá?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.3.13 09:47

K lékaři chodíme až tehdy, pokud je teplota vysoká i 4.den. To, co popisuješ ty, je teď všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
14.3.13 10:13

My meli od soboty najednou horecku 39 pak se pridal kasel ryma a ted uz nema mladej hlas, rymu v ocich..paralen nam na hroecku nepomahal takze dnes uz byl u dr dostal leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
14.3.13 10:19

U nas horecka 7.den, kasel, ryma (oboji jen malo),dle CRP viroza, pry ted radi nejaka chripka nebo co kdy jsou ty horecky dlouho. Mladsi to mel tri tydny zpet nakonec teda dostal ATB protoze ma snizenou imunitu a horecky rostly..ty teda zabraly hned. U te starsi mudr. zatim vyckava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
14.3.13 10:37

My jsme teď byly taky až pátý den u dr, ale malá neměla takové vysoké horečky. Počkala bych do zítra a pokud by neklesla, šla bych pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.3.13 12:04

@adelina3 Ja neklesa? Pise ze po podani paralenu spadla a pak se vyhoupla zase az odpoledne. Jestli nejsou zadne dalsi pruvodni priznaky, ja bych pockala s tim doktorem jeste do zitra. Ono se to vetsinou po tech trech dnech vyvrbi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí