Horečka u rýmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
158
15.4.16 21:03

Horečka u rýmy

Dobrý večer,

Poprosím o vaše rady. Včera jsem byla se svou 16 mesicni dcerou v obchodním centru. Po asi půl hodině co jsme tam byly jsem zjistila, že si asi nějak shrabala plinu a vycurala se do oblečení. Nevím, jak dlouho v tom mohla být, ale snad jen chvíli. Musela jsem ji svléknout kalhoty a koupit ji rychle něco na sebe. Po tu chvíli byla zabalená v dece. Dnes ráno se vzbudila s hroznou rymou a na večer ji začala stoupat teplota nejvíc 38 na noc jsem ji dala nurofen. Celý den s chutí papala ale u večeře se poblinkala. Trošku jídla, ale spis hleny asi z té rymy. Myslíte, že je to normální? mam docela strach jestli mi nějak neprostydla celá aby nebyl nějaký zánět mocaku nebo tak něco :( celý den byla ale úplně v pohodě, veselá. Jen strašně špatně spí, jak má plný nos. V pondělí s ní zajdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
15.4.16 21:04

Asi bych byla zatím v klidu, uvidíš, co z toho bude…na zánět močáku bych tohle netipovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
15.4.16 21:29

@Natalka123 syn se ted hrabe z neceho pododneho. Behem uterka silns ryma, teplota postupne az 38,5. Na noc dostaval nurofen. Teplotu mel i ve stredu. Vcera uz bez teploty, ale je zahleneny. Zkuste hodne omezit mleko a mléčné vyrobku, ty zahlenuji. Tonik uz zacal kaslat a kdybych mu dala mléko, tak se z kašle zarucene poblije :-( ted to radi. Tak drzim palce, myslim si ze máte neco hodne podobneho jako my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3457
15.4.16 21:43

Syn má taky něco takového, trošku kašlal, dnes se mu spustila vodová rýma a k večeru vylítla teplota nad 38. Běžně k rýmě teplotu nemívá, tak uvidíme, ale myslím, že prostě někde nastydl nebo na něj někdo něco prsknul, taky počasí naprd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
15.4.16 21:52

@rezulka jjj, Tonik taky nejdriv pokasava. Jenom teda v noci. Pak za par dni pribyla ta ryma a uz to jelo. U nas tedy horečka 2 dny. Drzim moc palce at se nam Ti prcci uzdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.4.16 21:58

V tomhle počasí, kdy se střídá neustále teplo a zima to je normální, pokud je zahleněná, blinká, některé děti to tak mají. Teplota je v normě. To bude dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
15.4.16 23:30

Zvracení bude z té rýmy, polyká to a dělá jí to neplechu v žaludku… Nemyslím, že by to bylo z toho pročurání, spíše souběh nějaké virozy. Zánět močáku - asi by byly vyšší horečky, nehledě že z mokrý plenky to není zase tak pravděpodobný. Uvidíš, pokud by byly teploty i po 3. dnu nebo horečka vylítla, zajdi k lékaři. Ať je lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí