Horečka - viróza?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
9.6.11 14:44

ted má 39,7 v konečníku.Neodečítá se od teto teploty něco?Mamina říka 0,5 stupně,ale nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.6.11 15:05

Ano, odečteš 0,5 stupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 15:27

Koupila jsem muještě paralen sirup.je dobrej?Někde jsem četla,že paralen ne,proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.11 15:30
jani09 píše:
Koupila jsem muještě paralen sirup.je dobrej?Někde jsem četla,že paralen ne,proto se ptám.

Proč ne Paralen? Paralen nebo Nurofen, oboje malé děti na horečku můžou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 15:39
fragola píše:
jani09 píše:
Koupila jsem muještě paralen sirup.je dobrej?Někde jsem četla,že paralen ne,proto se ptám.
Proč ne Paralen? Paralen nebo Nurofen, oboje malé děti na horečku můžou 8-)

Ja nemam proti peralenu nic,jen v jedné s diskuzí jsem četla,že paralen ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.11 15:42

A bylo to tam aspoň nějak zdůvodněno? :wink: Paralen, Panadol, Ibalgin, Nurofen ve formě sirupu jsou pro malé děti v pohodě. Popř. Paralenové, Panadolové a Nurofenové čípky 8-)

Příspěvek upraven 09.06.11 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 15:44
fragola píše:
A bylo to tam aspoň nějak zdůvodněno? :wink:

Myslim,že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.11 15:46
jani09 píše:
fragola píše:
Myslim,že ne.

Tak to je aspoň „pádný“ důvod :wink: Klidně ho dej, není na něm nic špatného :-D A ať je malý brzo fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.11 15:52

Ještě mě napadlo - víš o tom, že se dá Paralen(Panadol) + Nurofen (Ibalgin) střídat po 4 hod, pokud jsou vysoké horečky?
Když budeš dávat pouze Nurofen nebo pouze Panadol, můžeš další dávku opakovat až po 6 hod. Občas je horečka dost vysoká a je třeba srazit dřív, tak se dá prostřídat Panadol + Nurofen po 4 hod. V každém je jiná účinná látka. Třeba se ti to někdy bude hodit. ale spíš přeju, ať to nepotřebujete :kytka:

Příspěvek upraven 09.06.11 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 15:53
fragola píše:
jani09 píše:
fragola píše:
Myslim,že ne.
Tak to je aspoň „pádný“ důvod :wink: Klidně ho dej, není na něm nic špatného :-D A ať je malý brzo fit :kytka:

Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.6.11 16:46
jani09 píše:

Chuťově je určitě hnusnej jako všechny tyhle sirupy. :-P

Já všechny tyhle Paraleny, Nurofeny apod. nerada, takže je nepoužívám. Horečku většinou nesrážím a když už náhodou, tak jen nechemicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 19:15
Zizalka píše:
jani09 píše:

Chuťově je určitě hnusnej jako všechny tyhle sirupy. :-P

Já všechny tyhle Paraleny, Nurofeny apod. nerada, takže je nepoužívám. Horečku většinou nesrážím a když už náhodou, tak jen nechemicky.

Aha,tak to mě asi neporadíš.

Honzík mi nechal trochu času na prostudování příbalových info.Tam je 4 čípky na 24 hodin,což je do 20.00 a 4 už měl.To znamená,že ted dostane,pokud to bude nutný,paralen sus asi 6 ml.To je asi skoro celá ta odměrka,pokud jsem to pochopila spravně.Jak to do něj dostanu?najednou asi ne.A čím to zapije,když pití odmítá.Zapít se to má,tak asi mateř.mlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.6.11 19:32

A ty čípky, které jsi dávala, byly nurofenové nebo jaké?
S podáním sirupu neporadím. Vím, co můžu od dětí čekat, takže když vím, že zvládnou sirup, dám sirup. Když vím, že sirup nezvládnou, dávám čípky :nevim:
Nalila bych to na odměrku a šoupla do pusinky, když není zbytí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
9.6.11 20:49
fragola píše:
A ty čípky, které jsi dávala, byly nurofenové nebo jaké?
S podáním sirupu neporadím. Vím, co můžu od dětí čekat, takže když vím, že zvládnou sirup, dám sirup. Když vím, že sirup nezvládnou, dávám čípky :nevim:
Nalila bych to na odměrku a šoupla do pusinky, když není zbytí :wink:
Čípky nurofenové,ano.Před chvíli dostal ten sirup vypít se skleničky,vyzvracel ho. :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.16 12:08

Viroza

Ja teda koukám jak puk ze nedavate cipky nebo sirup když má dítě více jak 38… JÁ dávám vždy a k tomu třeba i tvarohovy zabal. Nevím a kor u 39 horečky to je podle mě uz na pováženou… :nevim: no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA