Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tak já jsem se o tom hodně bavila s doktorem protože nám to nejde, ten nám doporučil ať se nekoupeme ve vařící vodě a pak hned na to neskočíme, že to funguje jako antikoncepce, všeobecně mi řekl, že je lepší se sprchovat než v horké vodě ležet, zejména u mužů doporučuje spíše sprchování než koupání a řekl mi, že doporučuje si patřičné místa omývat spíše vlažnou vodou, že to může u mužů způsobovat problémy s pohyblivostí spermií…
@sonulicka Nojo, ale to je problém, že se koupete spolu, resp. že se koupe muž…
Tak ja se nejen sprchuju, ale i koupu v dost horke vode a dite mam, prezilo i tehotenstvi ![]()
TAk to máme stejný „problém“. Manžel si stěžuje, že se s ním nechci sprchovat, jenže on má tak studenou vodu. Musím mít doslova vařící vodu, abych se zahřála. Čekáme 2. miminko. Ani v těhotenství si horkou sprchu nemůžu odepřít, alespoň se snažím si nepouštět vodu přímo na břicho…Manžel ze mě nemůže ![]()
No ja už se pár let sprchuji ve vařící vodě a to doslova, že by se chlap přidal tak to by se mu upekla kuže, jak vylezu jsem cela vařící ještě asi 20min a cela rudá, dělám to furt jsem zvykla od puberty ale někdy mám strach že mě u toho picne pepka ![]()