Horká sprcha

4289
17.3.14 09:20

Horká sprcha

Chápů, že pro některé z Vás to bude opravdu hodně hloupé téma (dotaz), ale přeci jenom se zeptám.
Sprchuji se vždy mnohem teplejší vodou než přítel, když si chce vlést ke mě do sprchy, tak vždy nadává, že se opaří :mrgreen: :mrgreen: mě je to ale příjemné… taky mi řekl, že si myslí, že to může mít vliv na moje otěhotnění… (nejde nám to) :( Co myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.3.14 09:22

@Muf86 :mrgreen: je to samože kravina - spíš by ta teplá voda vadila u něj - ale to by se v ní musel ráchat dlouhodobě. Jestli nemá horkou vodu rád, tak bych to neřešila. Můj je taky otužilec, já nejdu po 45 st :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
@Muf86 píše:
Chápů, že pro některé z Vás to bude opravdu hodně hloupé téma (dotaz), ale přeci jenom se zeptám.
Sprchuji se vždy mnohem teplejší vodou než přítel, když si chce vlést ke mě do sprchy, tak vždy nadává, že se opaří :mrgreen: :mrgreen: mě je to ale příjemné… taky mi řekl, že si myslí, že to může mít vliv na moje otěhotnění… (nejde nám to) :( Co myslíte???

Já se take sprchuji daleko teplejsí vodou nez pritel, který vždy myslí, že ho chci oparit..ale rozhodne to není duvod toho, že nemuzes otehotnet, ja to tak praktikuji od malicka a ted po 3 mesících snažení jsem bez problemu otehotnela…nedoporucuje se to (horká vosda) v tehotenství a pri menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

Já myslím, že horká sprcha nemá žádný podíl na možnost otěhotnění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.3.14 09:23

Neboj, myslím, že to vliv nemá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418

@Muf86 taky miluju horkou sprchu, ale tohle se mi moc nezdá :nevim: snad jenom, kdybys už těhotná byla, tak se to nedoporučuje :think:
otěhotněla jsem vždycky v pohodě, a myslím, že na tom jak to dopadlo sprcha opravdu vliv neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646

@Muf86 řekla bych, že horká sprcha má vliv na jeho spermie - že jsme v teple my ženy, to by neměl být problém - já taky miluju horkou vodu, až se ze mě kouří :) A s manželem se sprchujeme spolu pravidelně - když předávám hadici, tak si teplotu prostě krapet sníží a já si ji pak zase zvýším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.3.14 09:24

Já se sprchuju v horké vodě i v těhotenství a otěhotnět jsem problém neměla - přehřívání dělá problém spíše spermiim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
17.3.14 09:30

Já si myslím, že je to naopak - horká voda ti pomůže prokrvit orgány, takže i dělohu…mě např. jedna doktorka, která se věnuje alternativní medicíně říkala, že mám studenou dělohu :mrgreen: a tam že se stejně jako v půdě semínko neuchytí :mrgreen:
Těžko říct, jak je to v těhotenství, obzvlášť na začátku, tam by to mohlo být na škodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
17.3.14 09:43

Rekla bych, ze to vliv nema. Taky se sprchuji hodne teplou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
17.3.14 09:51

@Mama11 Já myslím, že si to příroda pohlídá, já třeba taky ráda horkou vodu, ale zjistila jsem že v těhotenství jsem se sprchovala chladnější, i když pocitově mi přišla stejně horká - máme termostatickou baterii, takže na ní bylo vidět, že voda je chladnější, nemít tuhle baterii, tak tvrdím, že se sprchuji stále stejnou a ejhle, ono to tak nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
17.3.14 09:57

Holky díky za názory ;) myslela jsem si to tak, ale to víte červíček hlodal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.3.14 10:07

Jé tak to jako bych psala já. Já se musím chodit sprchovat jako poslední. Protože já miluju vařící vodu… idkyž mám záda uně červené… a v koupelně je párka jako bych vařila… chlap říká že mě posadí do vroucí vody… taky když jdem spolu do sprchy tak nadávám že je to pro mě studené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
17.3.14 10:09

Taky se sprchuju a koupu v o dost teplejší vodě jak manžel. :lol: A dávala jsem si horké koupele po celé první a teď i druhé těhotenství. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1210
17.3.14 10:11

Jo, my se takhle koupeme - já si napustím horkou vodu, vyležím se čtvrt hoďky, pak přijde přítel, vleze za mnou, nadává že se opaří, jsme spolu asi pět minut a pak já už lezu ven, protože je mi zima.
Teda teď se v horké nekoupu kvůli miminku (takže si myslím, že před otěhotněním to nemá u ženy žádný vliv).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí