Horko v dlaních + vibrace

542
6.4.13 14:39

Horko v dlaních + vibrace

Dobrý den,
v poslední době cítím horkost v dlaních a lehounkou vibraci. Nevím co to znamená, všimla jsem si, že to cítím intenzivněji, např. když malého uspávám a mám ruku na jeho zadečku :lol: (tak to má rád). Nemáte to taky některá? A co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
6.4.13 14:42

Nejpis mas lehky syndrom karpalniho tunelu. samozrejme bys mela byt vysetrena na neurologii, nekdy na sobe lidi nenajdou sami vsechno. jestli to mas na obou rukach, temer jiste to nebude nic vazneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.4.13 15:07

Já to měla taky, ale nešlo o karpály, jak si všichni mysleli, ale o odrovnanou krční páteř z nošení těžkého miminka v kombinaci s odrovnanými břišními svaly po císaři. Upravilo se to až jsem přestala nosit v klubíčku a celkově nosila míň. Dobré by bylo cvičit, ale nE a ne se donutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.13 17:02

A nespouští se ti energie? Neděláš to s úmyslem mu pomoci, poslat mu ochranu?

• Citovat
  • Upravit
542
7.4.13 14:27
@Anonymní píše:
A nespouští se ti energie? Neděláš to s úmyslem mu pomoci, poslat mu ochranu?

No to mě taky napadlo, že se nějak aktivovala energie. Mám to pár týdnů a přijde, že se to nějak aktivuje při delším doteku malého, že mám dýl položenou ruku na něm. Většinou, když chci aby usnul, položím na něj ruku a pak usíná a já pak cítím horko v dlani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
8.4.13 21:26

@santape Ahoj, sdílíš s ním energii a její vzájemný přenos ti přináší ten pocit tepla. On si od tebe bere klid, který mu posíláš. Jestli chceš si o tom popovídat, SZ, tady se nejspíš dozvíme, že jsme obě nemocné..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat