Prosím někoho kdo rozumí věštění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím někoho kdo rozumí věštění..
Pěkný den všem
Nevím jestli mi někdo odpoví ale hodně by mi to pomohlo, tak prosím někoho kdo tomu opravdu rozumí a pomůže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je možné aby moje kamarádka ukázala také nějaké věštkyni mojí fotku a ona jí o mě vše řekla?? Vím je to hloupá otázka ale ta paní jí neřekla nic pěkného, jen to že mám dvě tváře, jsem falešná a měla by si na mě dávat pozor… Nerozumím tomu protože je to moje opravdu nejlepší kamarádka, nedám na ní dopustit a mám jí moc ráda, tak proč by si na mě měla dávat pozor?? A co znamenají ty dvě tváře?? Je to opravdu tak jak ta paní říká i když já to tak necítím?? Přitom prý vykládala i ostatních a všem se opravdu trefila a vše věděla proč já to o sobě tedy nevím a necítím to tak… Pokud je ve mě opravdu něco zlého nebo nějaká ta faleš a já o tom nevím dá se nějak udělat to abych se toho zbavila?? Nezlobte se za tak hloupé otázky ale nemůžu kvůli tomu spát když se o sobě dozvím takové věci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xxxxxx ahoj, no a nemohla si to kamarádka vymyslet, aby tě trošku shodila? Podle fotek mě kartářka též věštila, ale určitě bych to nikomu takhle neříkala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xxxxxx A opravdu jí ukázala Tvou fotku? To se běžně nedělá. Podle mě by to mohla říct na kamarádku, ale ona by si tam dosadilA TEBE. Ale podle mě ti kámoška řekla že ukázala tvou fotku, aby tomu dala korunu. je to divný..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelly 66 píše:
@Xxxxxx ahoj, no a nemohla si to kamarádka vymyslet, aby tě trošku shodila? Podle fotek mě kartářka též věštila, ale určitě bych to nikomu takhle neříkala
Nevím jestli by mě shodila, známe se dlouho máme se ráda a prostě proč by mi tohle dělala a vlastně i její přítel mi to potvrdil… Prý si to nechala udělat celá jejich rodina a vše opravu vycházelo… Mám trochu strach že má pravdu v tom co říká a já to ani nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leni78 píše:
@Xxxxxx A opravdu jí ukázala Tvou fotku? To se běžně nedělá. Podle mě by to mohla říct na kamarádku, ale ona by si tam dosadilA TEBE. Ale podle mě ti kámoška řekla že ukázala tvou fotku, aby tomu dala korunu. je to divný..
jj kartářky to dělají spíš jen na děti, rodinu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leni78 píše:Říkala že podle fotky a řekla jí i že s tím přítelem se kterým jsem a máme spolu chlapečka tak s tím prý nebudu… Trochu mě to děsí a ráda bych věděla jestli do mě ta paní opravdu vidí a ví jaká jsem protože to že by si na mě měla ta kamarádka dávat pozor to si nemyslím mám jí ráda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spousta lidí, kteří nějak věští, používají fotky k „napojení se“. Někdo to doopravdy umí, většina lidí spíš ne a ti plácají, co jim slina na jazyk přinese. Někdy se díky univerzálním odpovědím trefí, někdy ne. Asi bych napřed popovídala s kamarádkou, jestli si o tobě ona sama skutečně má důvod něco takového myslet - a pokud ne, hoď to za hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit