Ach ty horory - podivné věci okolo nich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.3.13 02:18

Ach ty horory

Možná mnohé z vás už slyšely, že u natáčení některých hororů se děly podivné věci a skuteční lidé umírali.
Mně by zajímalo, zda jste se někdo setkal s tím, že vy/vase dítě/vaši přátelé sledovali nějaký z hororů (povětšinou s démonickou tématikou) a něco se pak s nimi dělo, začaly se měnit, jako by to už nebyli oni.
Protože podobný případ jsme měli v rodině, doted mi z toho běhá mráz po zádech, takže by mě zajímalo, zda mate někdo obdobnou zkušenost.
V našem případě se jednalo o horor „V moci ďábla“.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1701
26.3.13 06:27

:D já koukam na horory 15 let, dá se říct téměř denně a nikdy se mi nic nestalo, ani nikomu jinýmu, ale kamarádka mi vyprávěla, že se jednou v noci probudila s pocitem, že na ní někdo kouká, a že u postele stála nějaká postava s černou kápí přes hlavu a nakláněla se nad ní. Když rozsvítila, tak to zmizelo a od tý doby v noci nespí, když je doma sama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 07:03

Nějakou šílenou zkušenost nemám, ale od doby co jsme se sestrou viděli 3:15zemřeš tak se pravidelně už rok a půl budím v tuhle dobu. Prvně sem se bála teď už spíše zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 07:05

@Lonna
To samé se stalo mě, ale už je to několik let :think:

Jinak také hrozně ráda sleduji horory, jsem do nich úplný blázen, jak najdu nový horor hned stahuji a koukám.
Ale mám ráda téma, které málo komu vyhovuje a to je zombi :mrgreen: Takové horory já úplně miluji a nebo pak pach krve, to je také moje gusto…

Pokud tu má někdo dobrý tip na horor, tak sem sním. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 07:13

No jako muj přítel - to je taky občas psycho s nim. Téměř každou noc se v noci na posteli posadí a dlouze civí z ložnice do tmy v obýváku, kolikrát se zvedne, projde celý byt a zase si lehne a ráno mi řekne, že měl pocit, že je někdo v bytě nebo že se na něj někdo/něco dívá. s tim ho posílam do háje, ať mě neděsí…já jsem na duchařiny a tohle se mi fakt nelíbí, když dělá. bohužel to nedělá schválně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 07:16

A jinak dobrej film je The tunnel, Mama, Kruh, Gacy house, Grave encounters, Paranormal entity, Mučedníci…včera jsem koukala na Megan is missing. To je spíš psycho, podle skutečné události, ale to je psycho s velkým P. moooc pěkný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 07:23

@Lonna
To jsem všechno viděla :mrgreen: až na Mama. Mě se docela líbil i1-11-11,taky pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.3.13 07:26

http://www.csfd.cz/…orror-story/
hlavně druhá série z blázince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
26.3.13 07:36

Nám s mamkou se něco zvláštního stalo…byly jsme jednou spolu sami doma, když mi mohlo být nějakých 17 a v TV zrovna dávaly 3:15 zemřeš, samozřejmě jsme se bály, doma nikdo, jen my dvě schovananý pod dekou, ale normálně jsme to dodívaly :lol: Pak jsme si šli lehnout a v dětském pokoji u jednoho ze sourozenců byl tehdy takový digitální budík, který zhruba kolem druhé, třetí hod. ráno začal pípat (podotýkám nikdy se to nestalo) takže tohle nás celkem viděsilo

a pak tedy se prý něco podivné stalo ségřině kamarádce. U nich doma se dívaly na Paranormal activity 4, sestra hned po dokoukání odešla domu, ale prý tu noc před kterou se dívaly se jim tam asi 2× sami od sebe otevřeli dveře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
26.3.13 07:41

Čtvrtý druh je dobrý…hraje tam Mila Jovovich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.3.13 07:43

Já horory nesnáším, vidím jen obal a ruce pryč :mrgreen: Jsem strašnej strašpytel, v sobotu se chci dívat na Harryho Pottera a Relikvii smrti, no, jsem zvědavá, jak to zvládnu :zed: Kdyžtak si vezmu jako oporu bráchu :mrgreen: Ten sleduje horory pořád, ale nepamatuji si, že by se s ním něco dělo, nebo tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.3.13 07:45

Podle mě je to všechno normální, otevírání dveří, vrzání skříní, atd normální, akorát si toho nevšímáme, ale když se bojíme, tak si všimneme každého pípnutí a vrznutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
26.3.13 07:48
@Denpry píše:
Podle mě je to všechno normální, otevírání dveří, vrzání skříní, atd normální, akorát si toho nevšímáme, ale když se bojíme, tak si všimneme každého pípnutí a vrznutí :lol:

Naprostý souhlas. :lol:.Jo a ten horor 3.15 zemřeš je natočený na motivy skutečných událostí, ne :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4263
26.3.13 07:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
26.3.13 07:54

Když mi bylo 14 viděla jsem horor poltergeist a bála jsem se ještě dlouho potom.Ta přëdstava, že jim postavili dům kde byl dřív hřbitov a oni přestěhovali pouze náhrobky a ostatky tam nechali :nevim: Pak ty děti dělaly v domě rámus a tím probudili ty mrtvé a oni chtěli po té holčičce aby je dovedla ke světlu. Vím. že 2 herci brzy po nátáčení umřeli náhoda? Myslím, že ne protože u více podobných filmů se vždycky stala nějaká tragédie. Brrr se bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat