Ach ty horory - podivné věci okolo nich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
26.3.13 11:33

@Tuco
Jooo, rec a další podobné úplně miluji :pankac: :pankac: Přítel je ze mě už hotový, pořád koukám na nějaké zombíky :mrgreen: :mrgreen:

Ale ten odkaz vypadá docela dobře :think: Stejně teď nemám nic na vypálení, tak stáhnu a juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.3.13 11:44

@terezka24
Já jsem taky zombie fanoušek…můj nej film ze všech filmů, viděno od dětství snad dvěstěkrát je remake Noc oživlých mrtvol…měla jsem mánii, kdy jsem na ten film koukala třeba třikrát denně…To je srdcová záležitost…
nekoukej na to (ten chaos)…nebudeš se bát ale budeš znechucená…fakt je to hnusný…
Teď čučim na to cara oculta, mám to stáhnutý už asi půl roku a @Lonna mě navnadila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 12:03

@Tuco
To moje srdcovka je také Noc oživlých mrtvol a hned na druhém místě Deník mrtvých a teď mám rozkoukaný seriál živý mrtvý :mrgreen:
Zombii, to je prostě moje :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 12:56

Já jsem spíš na duchařiny. nejvíc se mi líbilo Paranormal entity - ENTITY, né aktivity. Paranormal aktivity se mi líbila jednička, ostatní jsou kraviny a ta 4ka je vyloženě ztráta času :roll: a Noc oživlých mrtvol jsem neviděla, nějak mě to neláká… a muj první horor v životě byl Americký vlkodlak v Londýně :) to jsem byla tehdy u táty v Praze a byla jsem podělaná strachy, že vlkodlak leze po balkonech do 5.patra, aby mě sežral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 12:56

@Tuco tak pak dej vědět, jak se ti to líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.3.13 13:02

@Lonna dokoukáno…che che no pobavila jsem se…dobrej nápad a nááádhernej barák…:) líbilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 13:05

@Lonna
Entity byli vážně pěkné. U těch activity se mi také libila pouze 1 a 4 přesně jak píšeš, film o ničem :roll: Doslova a do písmene nuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 13:06

Tak jsem si stáhla ten Chaos, bylo tam psáno s titulky a žádné tam nejsou :cert: a to jsme myslela, že se na to juknu.

Tak honem, nějaký jiný dobrý horor, na jaký bych se večer mohla juknout? :nevim: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 13:08

@terezka24 teda koukam, že ty jsi taky hororovej nadšenec :) já teď stahuju Noční incident, tak jsem na to zvědavá
@Tuco no ale holka úplně pitomá teda. koho by tohle napadlo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
26.3.13 13:09

Holky a co říkáte na Hostel? To by mě zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
3684
26.3.13 13:10

@Lonna
Jsem blázen do hororů.
Noční insident je pěkný film, viděla jsem ho před 14 dny a docela dobrý :)
Asi budeš překvapená koncem :mrgreen:,já byla…
Můj žánr je Zombii, není film co bych neviděla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 13:11

@yum-yum26
Poslední díl byla slabota, aspoň podle mě :nevim: A nejvíc se mi líbil první díl, tam jsem chvilkama i zavírala oči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 13:12

@yum-yum26 jednička je parádní, správně nechutný :) to taky můžu, takovýhle humusárny. :pankac:
@terezka24 zkus Chained. neni to vyloženě horor, ale zadek se ti u toho stahne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
26.3.13 13:12

@terezka24 Mně právě Hostel (myslím jedničku) přišel fakt úchylnej, když jsem to dokoukala, tak jsem ještě chvíli zírala na TV a přemýšlela, co to jako bylo. Nebo SAW, to už jsou fakt nechutný saďárny, viděla jsem jeden díl a víckrát ne :nevim: :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
1701
26.3.13 13:13

Hele a co takhle Kanibalové, Ženy od hluboké řeky, Sežrána zaživa? kdo si troufl to vidět? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat