Ach ty horory - podivné věci okolo nich
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Tuco píše:
Já už jsme tu psala, že to je můj nej nej…moje srdcovka…ale né ta původní romerova černobílá, ale Saviniho remake z devadesátýho…
Ono to má snad i více dílů
je snad 5 filmů s názven Noc oživlých mrtvol.
Já miluji tentohttp://www.csfd.cz/film/7810-noc-ozivlych-mrtvol/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úsvity mám ráda oba dva…den už se mi moc nelíbí…země mrtvých taky už nic moc a deník už vůbec…ale mám to vše na originálech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yum-yum26
jj, zombii mimčo, novorozeně, ale to mi zrovna nevadilo ![]()
Já viděla první remake až potom origo úsvit, takže mě tolik nebavil jako z roku 2004
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezka24 Napadá mě ještě „Návrat žijící smrti“, snad se to tak přesně jmenuje. A pak ještě taková mini série z Británie Dead Set.
- Citovat
- Upravit
@Tuco
Mě se země mrtvých moc líbila. A pak mám ještě jiné filmy, jen si nepamatuji názvy, musela nych juknou do dvd. Ale mam jich hafo. Stíny z lesa, taky hezké o zombii.
A teď mě hodně baví ten seroš živý mrtvý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezka24 Jojo, Walking Dead, tak na něj taky máme na emiminu diskuzi ![]()
- Citovat
- Upravit
@yum-yum26 píše:
@terezka24 Napadá mě ještě „Návrat žijící smrti“, snad se to tak přesně jmenuje. A pak ještě taková mini série z Británie Dead Set.
Nebyl to návrat oživlých mrtvol
Jsou 2 díly z 85 a 88 roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yum-yum26
A tam mi taky mimino nevadí, ten seroš mě prostě dostal, takže i mimino přehlédnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černobílá klasika dobrá, má lepší konec než ten remake, ale u remaku se mi zase líbí víc Barbara…v originále mě strašně vytáčí…jen sedí na gauči a piští…On ten remake byl v podstatě pod taktovkou Romera taky…ale nechtěl se zhostit režie tak si vybral Saviniho, kterej mu měl dělat masky snad k tomu originálu a pak se i objevil v úsvitu jako jeden z těch motorkářů…
http://www.csfd.cz/…lych-mrtvol/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pak ještě máme 28 dní a 28 týdnů poté, dále noc mrtvol, World of the dead, zone of the dead ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Walking dead je dobrej nápad na seriál, ale přijde mi že vařej z vody už dlouhou dobu…hodně se kecá a nic se neděje…a pro mě absolutně nesympatický postavy…takže je mi jedno jestli to někdo odnese nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tuco
Mě se tam jeden líbí, dokonce ho dabuje ten jak hraje dr. Kováře v ordinačce, bohužel neznám jméno herce a dabuje i house ![]()
A příjde mi že je mu hï podobný
Střílí tam jen s té kuše nebo co to má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sorry, to mi uniklo
. Já mám také raději remake. Ale tam je zombie mimino, pamatuješ?
.
@Tuco Tak to já mám fakt ráda styl Romera, takže za mě ta černobílá verze