Ach ty horory - podivné věci okolo nich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
10.8.13 22:24

@Kirbisek jeeee zrovna jsem do vyxpla uz po treti… jelikoz za me je to taaaak silen a strasna nuda, ze jsem se na 30minut filmu musela divat na 3× a asi nikdy nedokoukam cely film.. nejde to :D

• Citovat
  • Upravit
9970
11.8.13 00:03
@Kirbisek píše:
Insidious 2 má být v září a u nás to prý vůbec nepůjde do kin 8o
Jednička byla hodně dobrá!

tak snad Insidious 2 pak bude aspoň někde ke stažení, nebo aspoň k shlédnutí…když už nemá být u nás v kinech :nevim:
V originále a bez předabování jsou ty filmy stejně nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.8.13 00:22

The Conjuring… Ty katolický kecy si ale mohli nechat od cesty, že jo? :lol: Kladivo na čarodějnice hadr. Je fakt, že jsem to musela brát jako spojení obrazů za účelem nějakého toho lekani divactva. Jinak bych z kina odesla v půli ne strachy ale urazena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
11.8.13 01:06

@MaDoRaBe tak to jsi asi první, kdo to kritizuje :)
Jinak si to všichni chválí a pro mě je to jeden z nejlepších hororů za poslední 2 roky, co jsem shlídla :mrgreen:
Ale co člověk, to jiný názor :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.8.13 08:04

@Komteska80 Jsi-li křesťanka, pak tvé nadšení chápu (i když netuším, zda bys v takovém případe šla na podobný snímek). Pokud nejsi - ten film stojí na jedné obří lži, na zmanipulovaných procesech s „čarodějnicemi“ v minulosti. Zemřelo neskutečné množství lidí a především žen. Tisíce a tisíce mučených, utopených, oběšených nebo upálených lidí… Proto mohli vynechat všechny ty výmysly, je to ostudné.
Jinak jsem psala jinde, jedna tísnivá scéna, pár lekaček a jde se domů. Zajímavé fotky na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
11.8.13 08:24

@MaDoRaBe to už ale moc řešíš :mrgreen: na každym filmu se najde něco, co tam prostě nesedí, nebo co je úplná blbost :P Ale řešit všechno takhle do detailů…no to bych se pak nemohla koukat na nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.8.13 08:49

@Komteska80 nemyslím si. Ve své době šlo v podstatě o genocidu. Představ si, že by film v podobném duchu natocili o genocidach novejsich. ;) Film, kde by z obětí dělali viníky. Mohli to nechat v linii „paní, co zabila své dítě, dělá bububu“. Takhle je to prostě slušné pokoukání plné hodně hloupych řečí. A nejsem jediná, kdo ma tento názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
11.8.13 09:34

@MaDoRaBe přesně jak jsem psala… co člověk, to jiný názor :)
Na tenhle film jsem jako první kritiku četla tu tvou, takže si myslím, že valná většina diváků byla spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.8.13 10:39

@Komteska80 já jen neuznávám veřejnou obhajobu masového vraždění. ;) Nepisu nic o tom, jak to bylo natočeno ale že to postavili na lži, která zabila desetitisíce nevinnych lidí. Ani děsivé to nebylo až tolik, kolik slibovaly ukázky. Několikrát se mi podařilo skoro usnout. Naštěstí jsem tam byla sama, tak by případné chrápání nikoho nerusilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
11.8.13 11:27

@Domuska s tou mamou naprosto souhlasím, sinister pro mě taky žádná pecka to e mi víc líbila ta kletba z temnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
11.8.13 12:15

@MaDoRaBe :mrgreen: tak aspoň jsi si odpočinula a zdřímla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
11.8.13 12:15

@paveluska kletba z temnot je taky dobrý filmík :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
11.8.13 15:43

@paveluska kletbu jsem videla snad 6×.. :D:D jinak jsem se vcera divala na pad do tmy a az na to, ze se tam vrazdilo, coz nemm rada, to bylo fajne=) jen jsem ted tyden uplne sama doma, tak chci skouknout neco uzasneho za horurky ale vsechny dobre jsem videla :'( nejaky typ? =)

• Citovat
  • Upravit
260
11.8.13 17:49

Plivu na Váš hrob? Viděla? Temné nebe taky nebylo špatné, Ať vejde ten pravý, V moci ďábla, La cara oculta-není to moc horor ale thriller ale dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat