Ach ty horory - podivné věci okolo nich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
27.3.13 11:14

A když už jste psaly o tom, co by se mohlo stát…co vypadá reálně tak větší pravděpodobnost než že mě napadne banda zmutovanejch řezníků je tohle:
http://www.csfd.cz/…ezero-smrti/
To jsem fakt prožívala, protože to klidně realita být může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
27.3.13 11:18

@yum-yum26 Já už o něm tady psala…mě se to strašně líbilo…pro mě krásnej film…až jsme měla na krajíčku…co jsi na tom nepochopila?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
27.3.13 11:19
@Tuco píše:
A když už jste psaly o tom, co by se mohlo stát…co vypadá reálně tak větší pravděpodobnost než že mě napadne banda zmutovanejch řezníků je tohle:
http://www.csfd.cz/…ezero-smrti/
To jsem fakt prožívala, protože to klidně realita být může…
..tak to jsem viděla..dobrý film, ale taky mě dostal…je to drsné a máš pravdu že by se to klidně mohlo stát…bylo to dost depresivní…jsem fanoušek hororů, ale spíše duchařina než krváky ty mě nebaví…ale tenhle film je dobrý :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
27.3.13 11:20
@yum-yum26 píše:
@annaaaaa Viděla jsem Sirotčinec a vůbec jsem to nepochopila. :oops: :lol:

Ono je to taky psychologický film. Ta ženská se přece vrátí bydlet do domu, kde dřív byl dětský domov, sirotčinec, kde ona vyrůstala jako malá, s dobrýma vzpomínkama. Chce tam s manželem založit dětský domov pro mentálně postižené.
Její syn, kterého adoptovala, je nemocný na AIDS. A on začně vidět a slyšet děti. Ty děti, to jsou děti, které kdosi v tomhle sirotčinci kdysi zabil. Pak se zjistí, že to byla chůva. Její syn je vidí, protože možnost vidět a slyšet je má jen ten, kdo je na rozhraní smrti a života, a to on je.

Té ženské to pak dojde, i když jí to manžel nevěří. A jak tam zůstane sama, před odstěhováním, spolyká ty prášky, aby zemřela a měla možnost se synem, který přece ve sklepě umřel, vidět. A uvidí ho, i ty ostatní děti. A zůstane tam s nimi, hrát si, starat se o ně. Ale jsou mrtví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.3.13 11:21

@Tuco Asi úplně celej film :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Imane
27.3.13 11:22
@annaaaaa píše:
Ono je to taky psychologický film. Ta ženská se přece vrátí bydlet do domu, kde dřív byl dětský domov, sirotčinec, kde ona vyrůstala jako malá, s dobrýma vzpomínkama. Chce tam s manželem založit dětský domov pro mentálně postižené.
Její syn, kterého adoptovala, je nemocný na AIDS. A on začně vidět a slyšet děti. Ty děti, to jsou děti, které kdosi v tomhle sirotčinci kdysi zabil. Pak se zjistí, že to byla chůva. Její syn je vidí, protože možnost vidět a slyšet je má jen ten, kdo je na rozhraní smrti a života, a to on je.Té ženské to pak dojde, i když jí to manžel nevěří. A jak tam zůstane sama, před odstěhováním, spolyká ty prášky, aby zemřela a měla možnost se synem, který přece ve sklepě umřel, vidět. A uvidí ho, i ty ostatní děti. A zůstane tam s nimi, hrát si, starat se o ně. Ale jsou mrtví.

Já jsem asi nebyla při smyslech, když jsem se na něj dívala :roll: :lol: Díky. :palec:

• Citovat
  • Upravit
10650
27.3.13 11:24

@yum-yum26 Tak to máš blbý..:))) Pro mě to byl jeden z nejhezčích filmů o mateřské lásce…ten vztah matky a syna…moc se mi to líbilo…i slza skoro ukápla…che che

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
27.3.13 11:26
@Patyta píše: ..tak to jsem viděla..dobrý film, ale taky mě dostal…je to drsné a máš pravdu že by se to klidně mohlo stát…bylo to dost depresivní…jsem fanoušek hororů, ale spíše duchařina než krváky ty mě nebaví…ale tenhle film je dobrý :palec:

Jo taky mi to přišlo hodně depresivní…a takovejhle spratků všude pobíhá, co nemaj žádný zábrany…a z toho konce šla strašná bezmoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
27.3.13 11:29

Jinak faunův labyrint na mě byl moc fantazijní…já tohle moc nemusim…bylo to hrozně hezky natočený, holčička byla sympatická, ale neni to můj žánr moc…víc se mi líbil ten jeho starší film…Princ bez království…tam se taky pracuje s dětskou fantazií, ale né takhle moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 12:05
@Patyta píše: ..tak to jsem viděla..dobrý film, ale taky mě dostal…je to drsné a máš pravdu že by se to klidně mohlo stát…bylo to dost depresivní…jsem fanoušek hororů, ale spíše duchařina než krváky ty mě nebaví…ale tenhle film je dobrý :palec:

Film Jezero smrti byl vážně humus. :poblion: Ale stejně je škoda, že není druhý díl, první skončil otevření, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 12:10

Moc se mi líbil film o jednom fotografovi co se svojí ženou odjel foti do činy, pořád ho boleli záda. Jeho žena zjistila, že v číně už žil a měl tam dokonce i přítelkyni, která ale již zemřela. Nakonec se dozví že jeho kamarádi jí zavraždili, poté začnou jeho přítelé z číny jeden po druhém umírat.
Když nakonec žena svého muže vyfotí, zjistí že ta jeho bývalá přítelkyně je na jeho zádech po celou dobu.
Ale název si nepamatuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
27.3.13 12:12

Takovou zkušenost nemám, protože horory nevyhledávám. Ale před několika lety jsem se víceméně omylem koukla na film „Ti druzí“. A musím říct, že jsem se po tom necítila psychicky vůbec dobře. Dokážu si představit, že sledování hororů, hlavně psychologických, může třeba u někoho nastartovat duševní poruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
27.3.13 12:34

@T.Hololinka americkej remake se jmenuje Clona…lepší je originál…myslím, že z Thajska Shutter…A neměla by jsi vyzrazovat pointu jen nastínit děj..jelikož obzvlášť u tohohle filmu je pointa důvod proč se na to kouknout…a když už jí člověk zná předem koukat na to je pak zbytečný…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
27.3.13 12:53

@Cuarentena …Když k tomu má člověk předpoklady nebo je labilnější tak spouštěčem může být prakticky cokoliv…
viz.:
http://www.csfd.cz/…1-volny-pad/ :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 13:25

Ještě se mi líbil Reaaker, nebo nějak tam se to jmenuje :think:
A ještě film ostrov nebo nějak tak :think: taky tam byli zrůdičky zmutovaný a zas tak starý film to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat