Ach ty horory - podivné věci okolo nich
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@paveluska píše:
Jo jo jsou horší věci já viděla taxidermie a u toho jsem se opravdu málem pozvracela, Zvrácený to film
Na Taxidermii jsem šla před léty se setřenicí do kina…obě zhulený jak koťata…nepamatuju si skoro nic…jen chlapa co soutěží v přežírání…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadí ocásek Mučedníky tady už někdo zmiňoval na začátku..na těch jsem taky byla v kině…nezhulená, ale pro změnu těhotná…moc se mi líbilo:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.csfd.cz/…8349-dravci/ a tohle jste někdo viděl? To je moje druhá srdcovka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 já viděla originál starej i ten remake novější a oba v pohodě..ale ta dvojka… s těma vojákama? to jsme ani nedokoukala…nebavilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 píše:
Mě se ještě docela líbilo Hory mají oči 1,2
Bomba filmy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A viděla některá film Riuny? Malinko hnus když si slečna ve filmu rvala rostlinu z těla ![]()
A nebo hezký film byl Houbičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 píše:
@terezka24 já viděla Houbičky no celkem to šlo
Zmiňovala jsem je příspěvěk nad tvým
![]()
Jo docela se mi právě líbili. Nečekala jsem, že všechny zavraždí ta holka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezka24 píše:
Zmiňovala jsem je příspěvěk nad tvým![]()
Jo docela se mi právě líbili. Nečekala jsem, že všechny zavraždí ta holka
che che takže pro ty co to neviděli už nemá smysl na to koukat..páč díky tobě víme kdo je vrah:) u Ruiny jsem usnula…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem si vzpomněla na další, který se mi líbil, ale za boha si nemůžu vzpomenout na název. Bylo to o tom jak chlap se ženskou jeli kempovat, jenže někdo na ně pak nastražil pasti a donesl je do nějaké chaty uprostřed lesa…tam bydlela starší ženská s chlapem a ta ženská po těch dvou mladých chtěla, aby jim stvořily dítě, oni nechtěli a tak je tam oba pomalu mučily a posléze zabily. Co si pamatuju ta tak stará ženská z té chaty se jmenovala Aida a nemohla mít děti, protože vždy v určitou dobu potratila…no a vím, že tam ty potracená embrya schovávala do nějaký sklenic
…ale názve už nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tuco píše:
che che takže pro ty co to neviděli už nemá smysl na to koukat..páč díky tobě víme kdo je vrah:) u Ruiny jsem usnula…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 já vim co myslíš..na obalu je kus ženský se srpem v ruce a je to do modra…název taky nevim…něco se zlem podle mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit