Ach ty horory - podivné věci okolo nich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
26.3.13 16:53

A nejste někdo registrování na csfd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.3.13 16:53
@terezka24 píše:
Jo viděla, dost nechutný film, i přítel občas zavřel oči :mrgreen:

přijde mi to strašně moc reálné, proto se mi do toho asi nechce :think: je to něco jako tohle http://www.csfd.cz/…kem-zlocinu/ jen horší, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 16:54
@loola píše:
přijde mi to strašně moc reálné, proto se mi do toho asi nechce :think: je to něco jako tohle http://www.csfd.cz/…kem-zlocinu/ jen horší, co?

Ve filmu jezero smrti, to jsou puberťáci a ne krimálníci a rodiče je ještě hájí na konci filmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
26.3.13 16:57

Já jsem si vzpomněla, že jsem před lety viděla horor, ale italsky, tam byl název La casa maledetta, česky nevím, :nevim:. tak to jsem byla podělaná 8o. To mi hodně utkvělo v hlavě.

• Citovat
  • Upravit
589
26.3.13 16:58

@terezka24 myslela jsem, že by to mohlo být dějově podobné. to Svědkem zločinu jsem viděla, tak jsem si to přirovnala k popisu toho Jezera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
26.3.13 17:50

Nechci Vám se lézt, hororům nerozumím, ale začetla jsem se do začátku diskuze a ta Stonožka to je odpor všech odporů, zavřít toho kdo to vymyslel, tohle už snad není ani normální!!! A to jsem si pustila jenom ukázku, chce se mi zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 17:57
@LucieB84 píše:
Nechci Vám se lézt, hororům nerozumím, ale začetla jsem se do začátku diskuze a ta Stonožka to je odpor všech odporů, zavřít toho kdo to vymyslel, tohle už snad není ani normální!!! A to jsem si pustila jenom ukázku, chce se mi zvracet.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsou i horší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 18:03

Tak mě ta stonožka nepřišla tak úplně hrozná. čekala jsem to drsnějí pěkně s detailníma záběrama :pankac: :pankac: to už jsem viděla větší humusárny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 18:05

Jůů. já mam zase nervíka po jednom příspěvku v diskusi, to musím večer vylepšit nějakým hororem :think: jen už mi dochází filmy :mrgreen:
Ještě je pěkný horor o dvojčatech co mají nějaké nadpřirozenou schpnost a ovlivnují tím lidi ve svém okolí, ale nepamatuji si název. Byli to kluci a jeden z dvojčat to pak už nechtěl dělat, protože se zamiloval do nějaké slečny.
Ale ten název..sakra, to je brouk v hlavě :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 18:05
@Lonna píše:
Tak mě ta stonožka nepřišla tak úplně hrozná. čekala jsem to drsnějí pěkně s detailníma záběrama :pankac: :pankac: to už jsem viděla větší humusárny :)

A 2 už je taky, ne? Ta 1 zůstala přece otevřená, tam všichni umřeli krom těch 3 spojených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.3.13 18:07
@terezka24 píše:
A 2 už je taky, ne? Ta 1 zůstala přece otevřená, tam všichni umřeli krom těch 3 spojených

néééé neříkej mi to, já ten konec neviděla :D nestahl se mi celej film. jj, je i dvojka, ale ta je snad černobílá bo co?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 18:09
@Lonna píše:
néééé neříkej mi to, já ten konec neviděla :D nestahl se mi celej film. jj, je i dvojka, ale ta je snad černobílá bo co?? 8o

jééé, promiň :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260

Jo jo jsou horší věci já viděla taxidermie a u toho jsem se opravdu málem pozvracela, Zvrácený to film

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
@Lonna píše:
néééé neříkej mi to, já ten konec neviděla :D nestahl se mi celej film. jj, je i dvojka, ale ta je snad černobílá bo co?? 8o

dvojka je černobílá máš pravdu a prý je to ještě větší nářez :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.3.13 18:12

Děvčata a viděly jste horor Zrcadla? Kdo ne, stáhněte, koukněte a napište, jak to na vás působilo. Nebo Poslední premiéra, ta byla taky dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat