Ach ty horory - podivné věci okolo nich
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@loola neříkám že se nelíbíl ale nato jak pěli všichni ody mě to zas tak nebralo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paveluska taky jsem z toho nebyla bůhvíjak odvařená. ale líbilo se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lonna píše:
jojo, ta scéna ze solárka je taky brutální. Mam od tý doby blbej pocit v solárkunechávam si malinko otevřenej ten poklop.
Přesně tak, já to dělám taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paveluska píše:
@Lonna tak ta byla pro mě suprová hlavně konec
jojo, ten konec byl dobrej. zezáčatku jsem si teda říkala „no to snad nemyslej vážně?“, ale dobrý
měla jsem tam všechny hororový postavy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lonna píše:
A co takhle Chata v horách?
Připomň mi o čem to je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděly jste Jezero smrti? jen jsem to četla na čfsd a nemám odvahu se na to podívat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezka24 píše:
Přesně tak, já to dělám taky![]()
a ještě se občas tou škvírou mrknu, jestli jsem tam opravdu pořád sama a nikdo mi tam nevlezl
pošuk no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loola píše:
Viděly jste Jezero smrti? jen jsem to četla na čfsd a nemám odvahu se na to podívat..
JO!! to je správně nasírací film!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loola píše:
Viděly jste Jezero smrti? jen jsem to četla na čfsd a nemám odvahu se na to podívat..
Jo viděla, dost nechutný film, i přítel občas zavřel oči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lonna píše:
a ještě se občas tou škvírou mrknu, jestli jsem tam opravdu pořád sama a nikdo mi tam nevlezlpošuk no
V klidu, já to dělám taky, co jsem viděla ten film, tak mám prostě blbý pocit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně říkala jsem si zas jede banda na chatu. klasika vylezou zombíci, tak si říkám to je úlat zas a znova ale pak dobrý hororový fanda měl vše pohromadě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paveluska píše:
Přesně říkala jsem si zas jede banda na chatu. klasika vylezou zombíci, tak si říkám to je úlat zas a znova ale pak dobrý hororový fanda měl vše pohromadě
To je ten film jak tam vylezou zombii esesáci nebo jsem se spletla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paveluska píše:
Přesně říkala jsem si zas jede banda na chatu. klasika vylezou zombíci, tak si říkám to je úlat zas a znova ale pak dobrý hororový fanda měl vše pohromadě
to jo no
ten konec mě hodně příjemně překvapil. škoda, že v celém duchu nebyl celej film.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit