Ach ty horory - podivné věci okolo nich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
27.3.13 09:12
@Tuco píše:
@terezka24 když masožravej virus…to už radši Cabin fever…:)
odcházím…do školky a pak na poštu…snad mě cestou nenapadnou zombíci…:)
občas si to představuju..co by kdyby…ale museli by to bejt ti pomalí…né ti moderní rychloběžecký svině…to bych neměla šanci…kor s prckem v kočáru v jedný ruce a čtyřleťákem v druhý…:)

Taky nad tím občas přemýšlím :lol: :lol: Ale souhlas, raději klasické pomalé, ty aspoň obejdu :mrgreen:
Cabin fever byl dost dobrý, oba dva díly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.3.13 09:37

Holky, já se ještě vrátím k tomu zmiňovanému hororu „Hory mají oči“. Tak to jsem byla nalepená na obrazovce. 8o. Jo, fakt jsem se bála. Tenhle horor se hodně povedl. Hodně se mi líbil ten nápad s těmi jadernými pokusy, ty exteriéry umělých vesnic, jak tam byly ty figuríny a do toho ty zrůdy. Přišlo mi to děsivé hlavně v tom, že jsem si uvědomovala, jaké děti se rodily např. po atomovém útoku na Japonsko, brrrr. Jakmile je tam v tom hororu „něco“, co by mohlo či je, být reálné a je to dobře zpracované :! :!, tak mě to vážně děsí.

• Citovat
  • Upravit
3684
27.3.13 10:03

@yum-yum26
Upřímně, tohle mě napadlo taky. První díl byl vážně hezky udělaný. Druhý už se tolik nepovedl, ale dalo sa na něj koukat.
Hlavně 1 díl jsem viděla jen jednou, kvůli miminku :lol:
Ale pokud vím, tak je ještě film Hory zalité krví a ty jakoby navazují na ten první díl. Jelikož v 1 dílě je holčička co vypadá nederfomovaná, ale uteče od nich. A právě na to navazuje Hory zalité krví, kde se tahle holčička vrací s partou kamarádů zpět do hor, ale je už samozdřejmě dospělá, myslím že se jim cestou kolem hor rozbije auto :think: ona tam zůstat nechce, jelikož ví co bude následovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 10:05

Já mam hodně ráda filmi kde jsou takové zrůdy jako jsou filmy hory mají oči a pach krve. Pach krve mě vážně dostal. Ten film doslova žeru. Viděla jsem všechny díly, jediný co se mi moc nelíbil byl 3 díl, tam moc akce nebylo, takže pro mě slabý čajík :mrgreen:
Tak pokud znáte ještě nějaké podobný filmy, tak mi dejte tip ať mám na co koukat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.3.13 10:14

Ještě mě napadlo Metro viděly jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 10:41

@marinka5
Taky jeden z mých oblíbených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
27.3.13 10:46

Uááá bré ráno :mavam:
Já teď koukam na Noční incident, nějak se do toho nemůžu zakousnout..a viděli jste The tunnel? mě teda nejvíc děsí filmy, který jsou podle skutečný události. To je takový mrazení, že by se to klidně mohlo stát i tady, protože už se to jednou stalo, tak proč ne znova. :twisted: Ale to víte, že Záhada blair witch je podfuk, že je to jen hodně dobře promyšlenej maarketingovej trik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
27.3.13 10:46

Např. Americká kletba. To byl pěknej film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.3.13 10:59
@marinka5 píše:
Ještě mě napadlo Metro viděly jste?

Jo, tak to byl nářez! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Imane
27.3.13 11:01

@Lonna Jasně, že jo :). Vždyť i Paranormal Activity bylo založené na podobném marketingovém triku. Tunel jsem viděla, nelíbil :nevim:. Mimochodem, sledovaly jste American Horror Story? První řada zase tak dobrá nebyla, ale ta druhá se mi líbila moc a teď se těším na třetí :).

• Citovat
  • Upravit
1701
27.3.13 11:03

@yum-yum26 mmm to jsem neviděla. jj, o PA to vim. Dneska už nemůžeš věřit ničemu :)) tváři se to, že je to podle skut. události a nakonec neni…jak se tu má pak člověk bát?? :D Teď jsem dokoukala ten Noční incident…nějak jsem nepochopila ten konec…to jako, že je tam všechny povraždil ten kuchař? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
27.3.13 11:11

@yum-yum26 my jsme na to čučeli s manželem nedávno celkem…zhltli jsme obě řady jako nic…ta druhá z blázince je dokonalá a Jessica Lange je přenádherná ženská…na ty léta co jí jsou vypadá naprosto fantasticky…nemohla jsme z ní spustit oči…já už to tady zmiňovala předtim, ale nikdo se nechytl…na třetí řadu se těšim moc taky…prej o čarodějkách tentokrát…tak se necháme překvapit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
27.3.13 11:12

Ahoj, já tedy horory moc nemusím, ale viděly jste Sirotčinec? Bála jsem se i dýchat. On i Faunův labyrint je moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
27.3.13 11:13

@Tuco Druhá řada byla skvělá :potlesk:.Jo, skvělá ženská, nádherná, má charisma a jak umí hrát, to je prostě paní herečka :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Imane
27.3.13 11:14

@annaaaaa Viděla jsem Sirotčinec a vůbec jsem to nepochopila. :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat