Ach ty horory - podivné věci okolo nich
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Na horor Mama se taky chystám, kdyžtak můžete hodit ještě nějaké tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se asi před 3 roky dívala na Lovce duchů, kde byl díl o Krvavé Mary a prý: když zhasnete a 3× řeknete před zrcadlem její jméno, tak z toho zrcadla vyleze (samozřejmě v jejich podání ta holka vypadala jak Samara z Kruhu
). Od té doby nejsem schopná projít kolem zrcadla, když je tma - všude svítím jak blbá
Jinak horory mám ráda, u samotného filmu jsem v pohodě, ale ty stresy pak…
Moje nej je Osvícení a Poltergeist.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:?? za 99,– je kredit 14 000 MB, film má zhruba 700 MB - 1,2G, takže je to cca na 16 filmů…
@dalimil 99 kč za film? to je kapánek moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marinka5 běžně z ulozto, co nenajdu tam tak na torrentu nebo DC++
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se já zkoušela jít na ten torrent.cz a hodilo mě to na uplně jinou stránku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marinka5 - jen upřesňuju, že myslím Osvícení tady toto http://www.csfd.cz/…07-osviceni/ (někdy to překládají i jako Záření), protože existuje i zpracování z roku 1997 (možná taky dobré, ale neviděla jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akivasha píše:
Marinka5 - jen upřesňuju, že myslím Osvícení tady toto http://www.csfd.cz/…07-osviceni/ (někdy to překládají i jako Záření), protože existuje i zpracování z roku 1997 (možná taky dobré, ale neviděla jsem
špatné, velmi špatné, i když Kingovi se prý líbí více než tak Kubrickova verze, kterou údajně nesnáší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
30 dní dlouhá noc, Parfém, příběh vraha, 13 Eerie (překvapivě rychlí zombíci), Prokletí Salemu, Bouře století, Dům v růžích, Rec 1,2,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. ja tahuju z czshare. nevite prosim nektera, jak se jmenuje komedie se zombikama, kde zombie spadne do bazenu a chodi v nem?
hledam to uz roky. a videla jste nektera v zajeti demonu? =)
- Citovat
- Upravit