Ach ty horory - podivné věci okolo nich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
26.3.13 14:31

Stíny z lesa celkem šly, 28 dní super, 28 týdnů slabší už, ale robert to jistí, ten World of the dead nic moc teda, Zone of the dead a jim podobný to už jsou pro mě megakraviny…v tomhle žánru moc skvostů není…většinou jsou to fakt kravinky, ale taky si to neodpustim a podívám se…a zombie striptérky jsi viděla? nebo jak se to jmenuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.3.13 14:34

@terezka24 já koukám na originál verzi, takže dabing neznám…jo to je jedinej sympaťák…on a jeho brácha…:) A možná ještě ta černoška…Jinak ta Andrea to je supernána a zaujala místo po pro mě nenáviděné těhuli…Ta mi pila krev už v útěku z vězení a pak jí šoupnou semhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 14:35

@Tuco
ju viděla a docela jsem se zasmála :mrgreen:
A nebo zombiland? Viděla jsi? Taky pěkná komedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 14:36

@Tuco
jeho bráchu nechali na té střeše připoutaného v první sérii.
Ta těhule mi taky lezla krkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.3.13 14:46

@terezka24 na zombiland jsem se těšila a celkem mě zklamal…u mě vede soumrak mtrvých z těch zombie komedií…
no nechali na střeše, ale…nebudu nic psát…ty jsi u jaké série??? Já sleduju aktuálně co běží v usa v tv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 14:49

@Tuco
jsem na u 3,těhu je už mrtvá :mrgreen:
Soumrak mrtvých, bomba komedie, u toho jsem se vážně hodně nasmála já i přítel. To vážně nemělo chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
26.3.13 14:50

Ježiš, holky, to je vás tolik, co milujete horory? 8o Já jsem za svůj život viděla jen 3 horory a vždy jen kousek, nikdy jsem žádný nedokoukala a aní nedokoukám, tohle jde zcela mimo mě. Nicméně co jsem na půl oka zahlídla, když se moji puboši koukali.. nejhumusárnější horory jsou japonský, to nemohl snad vymyslet člověk s normálním duševním zdravím a myslím, že psychologický profil režiséra / scénáristy by odhalil těžké sadistické sklony.
Pak na druhou příčku bych dala Saw a Hostel, ikdyž námět stejný jako u těch japonských humusáren, ale přeci jen podle děcek trochu „zmírněný“.. jestli se tenhle pojem vůbec dá použít v souvislosti s horory.

Ikdyž teď jsem si vzpomněla.. ba ne, jeden rádoby horror jsem kdysi dokoukala.. Noc oživlých mrtvol, tu starou verzi. U toho jsme se s děckama smáli, byla to spíš pohádka s mizernými efekty (přímoúměrné tehdejší době), a právě proto jsem se nebála :jazyk: Takže jooo, jeden horror jsem vydržela až do konce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10650
26.3.13 14:54

@terezka24 a ten brácha bez ruky vegetuje u toho guvernéra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
26.3.13 14:54

Případ 39, 30 a půl metru, Antichrist, Nepřemožitelné zlo.. to jsou jediné které se mi teď vybavily a snad nebyly jmenované :lol:
na hororech jedu od malička s taťkou :pankac: jen po porodu jsem nějak vyměkla a nesnesu všechno :think:
a největší žůžo byla původní Noc oživlých mrtvol ve 3D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 14:55

@Tuco
Jj, to vím taky :mrgreen: Ale ten se mi nelíbí. Mě se líbí jen s tou kuší :mrgreen: ten se mi líbil hned když v první sérii přitáhnul z lovu veverky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.3.13 14:56

@hanak
to nemůžeš tak brát..japonci jsou jinej živočišnej druh…a nebo rovnou z jiný planety…na ty se naše měřítka příčetnosti nevztahují… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684

A ještě pěkný horor-Sillen Hill, pokud jsem to napsala dobře, teď je i 2 druhý návrat do Sillen Hillu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650

@terezka24 no počkej ale já mluvim o charakterech…nééé o vizáži:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
26.3.13 14:57

@Tuco
Tak ten co má tu kuš má charakter i vizáš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.3.13 14:58