Ryba a lev
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mně to neklapalo
Já ryba on lev - děsný, rozchod po 1,5 roce. Lev nedá rybě co ona potřebuje - není to jeho chyba, on to prostě neumí
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mně to neklapaloJá ryba on lev - děsný, rozchod po 1,5 roce. Lev nedá rybě co ona potřebuje - není to jeho chyba, on to prostě neumí
.
- Citovat
- Upravit
Můžu se taky přidat já býk on vodnář. Má někdo zkušenosti s tímto spojením znamení?
- Citovat
- Upravit
Já ryba partner lev.
známe se 8 let (2roky vztah, 3 roky od sebe každý s jiným partnerem, ted znovu 3 roky vztah +1,5r dítě)
Někdy je to na předržku, jinak v rámci mezí v pohodě:) co by tě přesně zajímalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našim to teda nevydrželo…rozvedly se po 2,5 letech..pak spolu chvíli byli chvíli ne…jako na houpačce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jaký kdo má ascendent.
Nikdo proto nemůže říct, že ryba a lev je ok. a třeba xx a xx špatný. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem lev a manžel ryba…jsme spolu asi 18 let z toho 10 manželé a klape nám to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Můžu se taky přidat já býk on vodnář. Má někdo zkušenosti s tímto spojením znamení?
my to máme Já vodnář, ON Býk…a je to dokonalost sama!
i když Býk je trochu tvrdohlavý ale jinak nám to klape báječně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leene No my máme taky dokonalej vztah až na tu mojí tvrdohlavost přesně jak píšeš a zatím je partner hrozně tolerantní. Ale kdysi jsem byla u kartářky a ta mi tenkrát když jsem jí řekla co jsem za znamení tak řekla že jsem tvrdohlavá a že věkem to bude ještě horší a fakt se trefila.Tak mám jen strach aby mu ta trpělivost nedošla ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@leene No my máme taky dokonalej vztah až na tu mojí tvrdohlavost přesně jak píšeš a zatím je partner hrozně tolerantní. Ale kdysi jsem byla u kartářky a ta mi tenkrát když jsem jí řekla co jsem za znamení tak řekla že jsem tvrdohlavá a že věkem to bude ještě horší a fakt se trefila.Tak mám jen strach aby mu ta trpělivost nedošla
jéééžiš to abych se začla bát že ten můj chlap bude pořád horší a horší
Já jsem volnomyšlenkář a typický Vodnář a taky docela tolerantní…snad to vydržím dlouho. jak dlouho spolu jste?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leene My jsem spolu krátce něco málo přes dva roky s toho spolu skoro dva roky už bydlíme a už spolu čekáme miminko ted jsme kupovaly baráček takže spolu chceme bejt. Já jsem toho svého před sebou varovala už na začátku že jsem jaká jsem a on mi tvrdil že je flegmatik a že to spolu zvládneme a zatím to zvládáme a když ne tak jsi jde přítel zaběhat aby jsme oba vychladli
.A jak jste spolu dlouho vy?
- Citovat
- Upravit
Je tu nějaká ryba co má vztah se lvem? zajímá mě jesi tohle spojení může klapat v partnerském vztahu?