Ryba a lev

slečinka
3.4.13 14:24

ryba a lev

Je tu nějaká ryba co má vztah se lvem? zajímá mě jesi tohle spojení může klapat v partnerském vztahu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
3.4.13 14:30

A když ti napíšem že ne, tak se sním rozejdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 14:31

Mně to neklapalo :zed: Já ryba on lev - děsný, rozchod po 1,5 roce. Lev nedá rybě co ona potřebuje - není to jeho chyba, on to prostě neumí :think:.

• Citovat
  • Upravit
slečinka
3.4.13 14:36
Můžu se zeptat co konkrétně u vás? každej je trochu jinej..ale aspoň pro představu
@Anonymní píše:
Mně to neklapalo :zed: Já ryba on lev - děsný, rozchod po 1,5 roce. Lev nedá rybě co ona potřebuje - není to jeho chyba, on to prostě neumí :think:.
  • Citovat
  • Upravit
5505
3.4.13 14:37

Mi rodice a jsou spolu pres 35 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
3.4.13 14:39
:potlesk:
@skritek Petra píše:
Mi rodice a jsou spolu pres 35 let :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.13 14:41

Můžu se taky přidat já býk on vodnář. Má někdo zkušenosti s tímto spojením znamení?

• Citovat
  • Upravit
3999
3.4.13 14:47

Já ryba partner lev.
známe se 8 let (2roky vztah, 3 roky od sebe každý s jiným partnerem, ted znovu 3 roky vztah +1,5r dítě)
Někdy je to na předržku, jinak v rámci mezí v pohodě:) co by tě přesně zajímalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
3.4.13 14:49

Našim to teda nevydrželo…rozvedly se po 2,5 letech..pak spolu chvíli byli chvíli ne…jako na houpačce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
3.4.13 14:49

Záleží jaký kdo má ascendent. ;) Nikdo proto nemůže říct, že ryba a lev je ok. a třeba xx a xx špatný. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
838
3.4.13 14:50

Já jsem lev a manžel ryba…jsme spolu asi 18 let z toho 10 manželé a klape nám to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.4.13 14:55
@Anonymní píše:
Můžu se taky přidat já býk on vodnář. Má někdo zkušenosti s tímto spojením znamení?

my to máme Já vodnář, ON Býk…a je to dokonalost sama! :) i když Býk je trochu tvrdohlavý ale jinak nám to klape báječně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 15:10

@leene No my máme taky dokonalej vztah až na tu mojí tvrdohlavost přesně jak píšeš a zatím je partner hrozně tolerantní. Ale kdysi jsem byla u kartářky a ta mi tenkrát když jsem jí řekla co jsem za znamení tak řekla že jsem tvrdohlavá a že věkem to bude ještě horší a fakt se trefila.Tak mám jen strach aby mu ta trpělivost nedošla :D

• Citovat
  • Upravit
3542
3.4.13 15:12
@Anonymní píše:
@leene No my máme taky dokonalej vztah až na tu mojí tvrdohlavost přesně jak píšeš a zatím je partner hrozně tolerantní. Ale kdysi jsem byla u kartářky a ta mi tenkrát když jsem jí řekla co jsem za znamení tak řekla že jsem tvrdohlavá a že věkem to bude ještě horší a fakt se trefila.Tak mám jen strach aby mu ta trpělivost nedošla :D

jéééžiš to abych se začla bát že ten můj chlap bude pořád horší a horší :D Já jsem volnomyšlenkář a typický Vodnář a taky docela tolerantní…snad to vydržím dlouho. jak dlouho spolu jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 15:28

@leene My jsem spolu krátce něco málo přes dva roky s toho spolu skoro dva roky už bydlíme a už spolu čekáme miminko ted jsme kupovaly baráček takže spolu chceme bejt. Já jsem toho svého před sebou varovala už na začátku že jsem jaká jsem a on mi tvrdil že je flegmatik a že to spolu zvládneme a zatím to zvládáme a když ne tak jsi jde přítel zaběhat aby jsme oba vychladli :lol:.A jak jste spolu dlouho vy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat