Ryba a lev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8569
3.4.13 15:29
@slečinka píše:
Je tu nějaká ryba co má vztah se lvem? zajímá mě jesi tohle spojení může klapat v partnerském vztahu?

mám zkušenost se dvěma lvy… jeden byla tragédie… a ten druhý.. s tím už jsem skoro 5 let a je to „pan Božský“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
3.4.13 15:31
@Anonymní píše:
@leene My jsem spolu krátce něco málo přes dva roky s toho spolu skoro dva roky už bydlíme a už spolu čekáme miminko ted jsme kupovaly baráček takže spolu chceme bejt. Já jsem toho svého před sebou varovala už na začátku že jsem jaká jsem a on mi tvrdil že je flegmatik a že to spolu zvládneme a zatím to zvládáme a když ne tak jsi jde přítel zaběhat aby jsme oba vychladli :lol:.A jak jste spolu dlouho vy?

No my už skoro tři roky, z toho dva roky spolu bydlíme a půl roku jsme manželé. baráček jsme dorekonstruovali nedávno a chceme taky spolu být :) už snad napořád :D :mrgreen: tak uvidíme zda flegmatik zvládne být s tvrdohlavcem :) snad nám to vyjde…ale pořád bych řekla že je to lepší kombinace než třeba beran a Býk, nebo rovnou dva Býci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
3.4.13 15:47

@leene Jo to my spolu taky chceme být už na vždycky pokud to půjde :lol:.A jak píšeš spojení býk beran tak moje kamarádka(beran) a kamarád(býk) tak jim vztah vydržel 5 let ale nikdy jsem ve vztahu neviděla takovou itálii jako u nich ale ted už spolu nejsou. A jednou jsem taky měla zájem o jednoho berana a už z vlastní zkušenosti vím proč to nejde tohle spojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
3.4.13 20:40
@Efsheny píše:
Já ryba partner lev.
známe se 8 let (2roky vztah, 3 roky od sebe každý s jiným partnerem, ted znovu 3 roky vztah +1,5r dítě)
Někdy je to na předržku, jinak v rámci mezí v pohodě:) co by tě přesně zajímalo?

zajímá mě co je za problém. asi i u vás je nějakej když byla ta pauza. chápu že de o to se problémy ve vzatzích nučit řešit a tolerovat určité vlastnosti toho druhého. a mě právě zajímá co je pro rybu na lvovi to problémové a naopak

• Citovat
  • Upravit
slečinka
3.4.13 20:45
@sweet78 píše:
mám zkušenost se dvěma lvy… jeden byla tragédie… a ten druhý.. s tím už jsem skoro 5 let a je to „pan Božský“

chci taky pana božskýho :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3999
3.4.13 21:34

@slečinka nevím jak to napsat… ten můj „EXEMPLÁŘ“ je palice dubová, co si umane-to musí mít. Docela se s ním nedá ani vyjednávat :) dělá si to zkrátka po svém…já jsem ale zase hádavá a řešící milion věcí, taky jsem někdy jak umanutá. no asi jsme si rovni. A řekla bych že nás vystihuje tohle: A nemuzu to ted najít… nejaky partnerský horoskop co nás vystihoval…a nemuzu ho za boha najít.. jdu hledat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
3.4.13 21:51

Trochu nás vystihuje i tohle:
V tomto vztahu jsou přesně vymezené úlohy. Lev všechny velkoryse někam pozve, zrozenec Ryb se pak o ně musí zručně a s přehledem postarat. Lev může mít krásný pocit určité nadvlády až do chvíle, kdy se submisivní Ryba vysmekne a běží si svou cestou. Může sice být ta ze všech nejoddanější, nikdo ale po ní nemůže chtít neprostou věrnost. Na to není uzpůsobena. Když bude Lev citlivější a vnímavější, uschopní se vést bohatší život s fantazií nabitou Rybou. Jejich soužití pak bude pěkným zážitkem, ale může to stát spoustu práce na obou stranách plnohodnotného vztahu

http://www.femina.cz/…yby/lev.html

http://www.zverokruh.cz/…oroskop.aspx

http://www.wwwbrno.cz/…/default.asp

http://www.horoskopy.cz/…-k-sobe-hodi?…

stránek je mnoho… ale to co jsem chtela najít jsem nenašla… to nás přesně vystihovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
3.4.13 22:10

Manžel lev, já ryba - jsme spolu čtvrtý rok.

Já jsem člověk tisíce tváří, ve smyslu, že v mém já všechno prožívám, řeším, rozebírám, proto nejsem NIKDY v klidu, neumím vypnout, neustále plánuju.

Manžela to vytáčí, proč neodpočívám, je doma bordel? No a co? Nikdo jiný ho za nás nebude uklízet, já se radši zvednu a jdu v deset večer vytírat…

Nesnáším hádky ve smyslu řvaní, to manžel si i zařve, to se pak na něj s ledovým klidem podívám a upozorním ho, že slyším dobře a až se uklidní a bude chtík „komunikovat“, tak ať přijde. „Nebojím se ho“ ve smyslu horoskopů… :)

• Citovat
  • Upravit
3999
3.4.13 22:19

@Silky123 no jako u nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
3.4.13 22:29

@Efsheny

To je sranda, že? ;) Já jsem tak v klidu, že když je řvací, tak s ním nemluvím vůbec a jen se usmívám a dělám si své.

• Citovat
  • Upravit
slečinka
4.4.13 08:34

@Efsheny @Silky123
díky holky, to sem přesně potřebovala slyšet, sem ze stejného těsta jak vy, tak uvidim co se z toho lva vyklube, důležitý je že když se chce tak to nakonec jde :hug: mám špatnou zkušenost s býky, tam prostě vim že by to nikdy s žádnym nešlo!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat