Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky asi směšný dotaz, ale mám nervy v kýblu. Snědla jsem hrozně hořký brambůrek, sice zbytek jsem v puse vypláchla vodou, ale mám hrůzu, že byl z nějákého špatného bramboru a otrávím se
je to vůbec možné ![]()
To jako vážně? Tak jo, je to možné. Až zapnete mozek, napište závěť. ![]()
Příspěvek upraven 23.04.23 v 18:29
@Lenniccka píše:
Holky asi směšný dotaz, ale mám nervy v kýblu. Snědla jsem hrozně hořký brambůrek, sice zbytek jsem v puse vypláchla vodou, ale mám hrůzu, že byl z nějákého špatného bramboru a otrávím seje to vůbec možné
už to máš za pár, doufám, že už máš sepsanou poslední vůli
Co se to tady poslední dobou děje? Není to pořád jedna a ta samá uživatelka? ![]()
@Lenniccka píše:
Holky asi směšný dotaz, ale mám nervy v kýblu. Snědla jsem hrozně hořký brambůrek, sice zbytek jsem v puse vypláchla vodou, ale mám hrůzu, že byl z nějákého špatného bramboru a otrávím seje to vůbec možné
Výplach žaludku?
@Lenniccka píše:
To myslíš vážně? ![]()
@lucad77 píše:
To jako vážně? Tak jo, je to možné. Až zapnete mozek, napište závěť.Příspěvek upraven 23.04.23 v 18:29
Napadlo mě to samé. ![]()
@Lenniccka píše:
Tak přesně tuhle otázku si po přečtení tvého příspěvku kladu… ![]()
Bože, ty seš úkaz ![]()
Do rána ti naroste ocas, chlupi, čtyři nohy, kopyta a hlavně oslí usi :. Buď v klidu! budeš jenom krásná mula.
Tak jako na pohotovost bych s tím nejezdila, ale hned zítra ráno za obvoďákem. Mohl by vypsat žádanku na psychiatrii.