Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teď jde o to, jestli ty příznaky opravdu nemáš spíš psychického rázu, jak na to více myslíš. Ale snad ne a těhotenství se ti potvrdí
jinak v moči měla známa později jako třeba výsledek z krve ![]()
Kdyby to bylo tehotenstvi a ty jsi uz mela priznaky, tak budes mit uz HCG v moci a test to ukaze.
@Ema_Emi No právě že jsem si jistá, že ne.. Prsa mám tak nalitý, že mi přítel říkal, jestli je to vůbec možný
Párkrát mě asi 10 dní po “tom” večeru tak divně píchlo v podbřišku a občas tam cítím takovou tupou bolest, ale jinou než kdyz má přijít ms ![]()
Tak počkám ještě pár dní, udělám test znovu a kdyžtak se objednám na gyndu, protože u mě není zvykem žádný zpoždění už několik let ![]()
@Anonymní píše:
@Ema_Emi No právě že jsem si jistá, že ne.. Prsa mám tak nalitý, že mi přítel říkal, jestli je to vůbec možný![]()
Párkrát mě asi 10 dní po “tom” večeru tak divně píchlo v podbřišku a občas tam cítím takovou tupou bolest, ale jinou než kdyz má přijít ms
Tak počkám ještě pár dní, udělám test znovu a kdyžtak se objednám na gyndu, protože u mě není zvykem žádný zpoždění už několik let
Nelze mit priznaky driv nez pozitivni test, ne takhle velky, jak pises, ty priznaky jsou diky ty hladine HCG, ktera je v tehotenstvi v tele. Navic par dni po MS bys mela mit davno dalnice, ne negativni testy. A to, ze to “nemas vsugerovane”… to si mysli kazda druha..
kazdopadne uvidis no, ale tak kdyz se nesnazite, tak pak zrejme nebudes zklamana, az prijde MS, tak je to v klidu. ![]()
@DandátkoP Nene, zklamaná nebudu, jen mě zajimalo, jestli je to vůbec možné ![]()
@Mixa123 jako, hodne hodne nepravdepodobny. Ale uvidis, nikdy neni nic nemoznyho. ![]()
,, Příznaky těhotenství,,.
To je jako když do Googlu zadáš nějaký příznak a najdeš odkazy kde máš 100% 4 různé nemoci, jednu která už není a další 2 odkazy tě přesvědčují, že už jsi zajisté mrtvá
…
Kombinace hormonů v ženském těle vytváří různé,,příznaky,,.
Hormonální nestabilita, různé fáze cyklu nebo těhotenství. Taky třeba různé nemocné jako cukrovka a nebo rakovina. To jen okrajově…
I v normálním cyklu se složení hormonů mění, v závislosti na fázi cyklu. Na internetu je dost materiálu.
Na mě hodně estrogenu působí tak, že jsem protivná, emocionální a je mi zle od žaludku. K tomu se po přidání progesteronu přidá nadýmání a velká únava. Mám tedy,,příznaky těhotenství,, už v přípravě na KET ![]()
Hcg je hormon, který způsobuje nevolnost. Způsobuje že jsi citlivá na pachy. To prý z doby, kdy jsme byly opice, abychom cítily nepřítele a taky abychom nesežraly něco zkaženého
…
Nepozoruj se tak.
Ahoj, chci se zeptat, pokud mám “těhotenské příznaky”, musí být už hormon HCG v moči a tudíž už by měl být pozitivní test? Nebo na sobě mohu těhotenství pozorovat a test vyjde pozitivní až později? Nic nemám vsugerované, o miminko se nesnažíme, (kdyby se stalo, tak nám to vadit nebude
) ale mám pocit, že tento měsíc by to těhotenství být mohlo, navíc mám pár dní zpozdění, tak se chci jen zeptat na zkušenosti ostatních 

Děkuji