Hormon HCG v moči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.3.22 17:37

Hormon HCG v moči

Ahoj, chci se zeptat, pokud mám “těhotenské příznaky”, musí být už hormon HCG v moči a tudíž už by měl být pozitivní test? Nebo na sobě mohu těhotenství pozorovat a test vyjde pozitivní až později? Nic nemám vsugerované, o miminko se nesnažíme, (kdyby se stalo, tak nám to vadit nebude :) ) ale mám pocit, že tento měsíc by to těhotenství být mohlo, navíc mám pár dní zpozdění, tak se chci jen zeptat na zkušenosti ostatních :D
Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
25.3.22 17:57

Teď jde o to, jestli ty příznaky opravdu nemáš spíš psychického rázu, jak na to více myslíš. Ale snad ne a těhotenství se ti potvrdí :palec: jinak v moči měla známa později jako třeba výsledek z krve :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
25.3.22 18:06

Kdyby to bylo tehotenstvi a ty jsi uz mela priznaky, tak budes mit uz HCG v moci a test to ukaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
25.3.22 18:35

To už by jsi měla pozitivní test. Spíš na tebe něco leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.22 18:59

@Ema_Emi No právě že jsem si jistá, že ne.. Prsa mám tak nalitý, že mi přítel říkal, jestli je to vůbec možný :D :D Párkrát mě asi 10 dní po “tom” večeru tak divně píchlo v podbřišku a občas tam cítím takovou tupou bolest, ale jinou než kdyz má přijít ms :think:
Tak počkám ještě pár dní, udělám test znovu a kdyžtak se objednám na gyndu, protože u mě není zvykem žádný zpoždění už několik let :)

• Citovat
  • Upravit
10921
25.3.22 19:24
@Anonymní píše:
@Ema_Emi No právě že jsem si jistá, že ne.. Prsa mám tak nalitý, že mi přítel říkal, jestli je to vůbec možný :D :D Párkrát mě asi 10 dní po “tom” večeru tak divně píchlo v podbřišku a občas tam cítím takovou tupou bolest, ale jinou než kdyz má přijít ms :think:
Tak počkám ještě pár dní, udělám test znovu a kdyžtak se objednám na gyndu, protože u mě není zvykem žádný zpoždění už několik let :)

Nelze mit priznaky driv nez pozitivni test, ne takhle velky, jak pises, ty priznaky jsou diky ty hladine HCG, ktera je v tehotenstvi v tele. Navic par dni po MS bys mela mit davno dalnice, ne negativni testy. A to, ze to “nemas vsugerovane”… to si mysli kazda druha.. :nevim: kazdopadne uvidis no, ale tak kdyz se nesnazite, tak pak zrejme nebudes zklamana, az prijde MS, tak je to v klidu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.3.22 20:41

@DandátkoP Nene, zklamaná nebudu, jen mě zajimalo, jestli je to vůbec možné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
25.3.22 20:54

@Mixa123 jako, hodne hodne nepravdepodobny. Ale uvidis, nikdy neni nic nemoznyho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.3.22 16:42

,, Příznaky těhotenství,,.
To je jako když do Googlu zadáš nějaký příznak a najdeš odkazy kde máš 100% 4 různé nemoci, jednu která už není a další 2 odkazy tě přesvědčují, že už jsi zajisté mrtvá :lol:

Kombinace hormonů v ženském těle vytváří různé,,příznaky,,.
Hormonální nestabilita, různé fáze cyklu nebo těhotenství. Taky třeba různé nemocné jako cukrovka a nebo rakovina. To jen okrajově…

I v normálním cyklu se složení hormonů mění, v závislosti na fázi cyklu. Na internetu je dost materiálu.

Na mě hodně estrogenu působí tak, že jsem protivná, emocionální a je mi zle od žaludku. K tomu se po přidání progesteronu přidá nadýmání a velká únava. Mám tedy,,příznaky těhotenství,, už v přípravě na KET :mrgreen:

Hcg je hormon, který způsobuje nevolnost. Způsobuje že jsi citlivá na pachy. To prý z doby, kdy jsme byly opice, abychom cítily nepřítele a taky abychom nesežraly něco zkaženého 8)

Nepozoruj se tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.4.22 09:19
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...