Je tam duch? 12DPO

Anonymní
23.3.22 13:59

Je tam duch? 12DPO

Nevím, co si myslet.. děkuji za reakce..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35908
23.3.22 14:03

Není, testuj po vynechani menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.3.22 14:03

Ta fotka je hrozná, i s tím nepořádkem kolem.
Ale něco slabého tam vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
23.3.22 14:09

Já tam vidím spíš rysku, když to hodně zvětším, na ducha se mi ta čárka zda moc tenká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.3.22 14:29

Je to paradni dusik!!!

Ja jsem v zivote na testu nemela rysku, kdyz je test negativni, tak zustane snehove bily. Tady vidim jasnou carku.

Zda z toho bude prosperujici tehotenstvi je samozrejme jina.

Co se tyka testovani pred terminem, samozrejme se muze duch objevit i pred terminem, nenech se vyvest s rovnovahy blbyma reakcema. Pokud byla ovulace spravne v terminu, tak uz pred prichodem menstruace test reaguje pozitivne. Ale taky nemusi, hodne zalezi na presnem datumu ovulace.

Udelej dalsi test za 2-3 dny, budes vedet vic. Dryim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 14:41

@warita Moc děkuji za povzbuzující zprávu! Uvidíme tedy za 2-3 dny.. :) Snažíme se už 2 roky, před dvěma lety jsme o miminko v 9tt přišli a od té doby se nezadarilo.. tento měsíc poprvé bereme oba vitamíny, stimulujeme lékama, byla mi píchnuta injekce na vyvolání ovulky a u svého gynekologa jsem už jak doma 😁 Tak hrozně moc doufám a proto asi testuji i takhle brzy.. nedockavka! I když vím, že nic neúspěchem :) ještě jednou moc děkuji za Tebe! :)

• Citovat
  • Upravit
15170
23.3.22 16:00

Negativní. Jen ryska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
23.3.22 16:53

Já nic nevidím bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.3.22 17:16
Prosim te, zakladatelko, ozvi se pak
@karkarka píše:
Negativní. Jen ryska.

presne takto vypadal muj syn, kdyz jsem testovala 10 dnu po oplodneni. Radsi to zopakuju, 10 dnu po oplodneni. Prosim te, prestan tady sirit ty sve bludy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.3.22 17:18

Jinak v azde diskuzi o loveni duchu se clovek docte o ryskach. Ja jeste nikdy zadnou nevidela a to testuju vesele 7 let. Pokud je test negativni, tak se zadna ryska nedela, test zustava snehove bily.

Udela-li se druha carka, je to vzdy pritomnosti HCG v moci. Neznamena to jeste dlouho ale, ze se jedna o prosperujici tehotenstvi. Tato carka se muze objevit a treba do 2-3 dnu zase zacat mizet a tehotensvi zamlkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
23.3.22 18:49
@warita píše:
Prosim te, zakladatelko, ozvi se pakpresne takto vypadal muj syn, kdyz jsem testovala 10 dnu po oplodneni. Radsi to zopakuju, 10 dnu po oplodneni. Prosim te, prestan tady sirit ty sve bludy.

Zalez. Svůj názor napíšu kdy se mi bude chtít. Ty si napiš svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.3.22 19:05

@warita ja tech rysek mela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
24.3.22 06:24

@warita já se taky něco natestovala a rysky sem tam měla, jednou mi hodil i falešného ducha :nevim: možná záleží na značce testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
24.3.22 07:00

Zakladatelko, musím se přidat na stranu @warita . Já testovala několikrát a vždy byl negativní test, čistě bílý. Mám dlouhé a nepravidelné cykly, takže se u mě nedalo odhadnout, kdy je po termínu MS. Za celý rok a půl snažení jsem měla jen negativní testy, v životě jsem neviděla žádnou „risku“ či falešného ducha. :nevim:

Přikládám foto svého prvního testu, bohužel který den DPO to byl to nevím. Dnes už spolu jedeme 11 týden. :srdce:

Já měla to štěstí, že v diskuzi kde jsem se ptala, jsem narazila na milé uživatelky, které mě povzbudily, že to vypadá nadějně. A neměla jsem tam ani jednu negativní bytost.

Testuj znova zítra ráno a uvidíš. Pokud to nevyjde, vyjde to příště. A hlavně nám dej vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.3.22 07:20

@adamcoka tak ty tam mas ale videt krasnyho ducha, to je trosku rozdil, nemyslis? :) A nezlob se na me, ale kdyz se pta, tak chce snad slyset pravdu ne? Nebo ji mame mile psat a zaroven tim lhat, ze to urcite dopadne a ze tam ma super krasnyho ducha? To snad neeee. Ale tak muzem tu bejt “slunickovy” a o to vic pak bude zakladatelka zklamana pripadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí