Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj!
Chtěla bych se zeptat, zda mám ještě naději, že budu těhotná? Mám 9 dní zpoždění ms, už 14 dní mě píchá v podbřišku, zvětšená prsa a dneska jsem se z ničeho nic pozvracela.. Ale test včera negativní. Menstruaci mám přesně na den už par let a tohle je divný..
Nějak na otěhotnění upjatá nejsem, jen bych ráda slyšela zkušenosti ostatních
Děkuji všem za odpovědi! ![]()
Příspěvek upraven 22.03.22 v 13:12
@Mixa123
Ahoj.
Myslím že po 9 dnech vynechání už by si měla mít krásnou čáru ![]()
Třeba se ještě ukáže, ale obávám se že to těhotenství nebude ![]()
Já měla při obou těhotenství už pěknou čárku první den vynechání…
@Tynulda Děkuji za odpověd’ ![]()
Budu ráda za každou reakci, protože nejsem typ ženské, která si příznaky těhotenství vsugeruje a nechce se jich vzdát.. 😃 Jen nevím, co se to semnou děje, protože samotné mi 9 dní přijde docela dost..
Také bych řekla, že šance je velmi malá. Po 9 dnech už by test měl ukázat. Může to být podle příznaků i cysta. Zašla bych k lékaři.
Příspěvek upraven 22.03.22 v 13:04
@Mixa123
Zkus tetovat třeba za 2 dny a uvidíš. ![]()
Pořád ještě je možné že menstruace dorazí. Pokud nedorazí a těhoteský bude stále negativní tak bych zašla na gyndu ![]()
Držím palce
@Tynulda Tak mi to přece jen nedalo a zavolala jsem na gyndu, jsem objednaná na příští středu, tak uvidíme, co mi řekne
Nebo do té doby ms ještě přijde ![]()
Já mám vlastní zkušenost s pozitivním testem až po 18 dnech. Později se zjistilo, že se mi kompletně posunula ovulace. Teď jsem v současné době 21 týden. Držím palce ![]()
@Janccika11 Ty blaho!
18 dní je opravdu hodně! Na gyndu jsem objednaná na středu, tak si ráno než tam půjdu udělám ještě jeden test a uvidíme
Už jsem smířená s tím, že to těhotenství nebude, ale bylo by to příjemné překvapeni ![]()