Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikola2222 píše:
Ahoj potřebovala bych poradit.
Minulý pátek jsem měla poměr se svým známým. Beru hormonálku pravidelně a když jsem chodila na noční na tak o 2h dřív jsem si ji vzala což by na účinek nemělo mít vliv. On tvrdí že si dával pozor, ale od pátek( týden od styku) mám nutkání chodit pořád na wc a píchá mě v podbřišku. Jsou možné už teď příznaky těhotenství? Nebo jsem si to jenom mohla vzít do hlavy? Je pravda, že první co me po styku napadlo bylo že bych mohla být těhotná. Jo a test byl negativní
Myslím, žes chytla nějakou infekci po sexu.
Bud zánět moč. cest anebo začíná nějaká jiná sex. přenosná nemoc, i ta trichomoniáza může začínat jako zánět moč. cest.
Takže vyrazit na gyndu, nechat si i vyš. moč.
A příště použít gumu, na šuk se známým… ![]()
@brisco asi jo, protože já na to trpím už od mala, ale nějak jsem si do hlavy vzala že bych mohla být těhotná, tak jsem potřebovala poradit. Proste jsem se lekla 🙈
@free333 jo já vím byla to chyba a teď se akorát tak mohu mlátit do hlavy jak jsem pitomá 🤦♀️ To je tak když se člověk opije. Jinak děkuji za názor
Jo a ještě taková menší otázka mám pocit že tlak mi skáče nahoru a dolu muže to být k tomu zánětu taky?
@Nikola2222 píše:
@brisco asi jo, protože já na to trpím už od mala, ale nějak jsem si do hlavy vzala že bych mohla být těhotná, tak jsem potřebovala poradit. Proste jsem se lekla 🙈
Jako v těhotenství se častěji chodí močit, ale až později, když dítě tlačí na močák. Tohle bude nějaká infekce, klidně z toho sexu.
@brisco no takže budu muset vyrazit k doktorce, tak to fakt mám radost. Za každou blbost se pyká🙈 jinak díky za odpověď 👍
Ne, nejsou to přízaky těhotenství, ale zánětu močových cest. V tom lepším případě, v tom horším si od něj chytla nějakou vypečeější breberku.
Takže zítra ráno zajdi se vzorkem ranní moči za praktickým lékařem.
A příště na jednorázovky používej výhradně kondom.
@Ou jo to si určitě dojdu. Objednám se u své gynekoložky a dojdu si na vyšetření. A píchání pod bříškem je k té infekci?🤔
@Nikola2222 zajdi v pondělí k praktikovi s močí. Častné močení a píchání v podbřižku patří mezi příznaky zánětu močového měchýře. To řeší praktik. Musíš tam jít hned brzo ráno, kvůli laborkám.
@Ou opravdu děkuji dost jste mě uklidnili a zároveň ne. Uvidím zítra co se dozvím. A ještě jednou děkuji. Celý víkend nic neřeším
@JancaS84 nejspíše jo už jste asi 10 co mi to napsala. A nejspíše asi pořádný, protože mě začínají brát i ledvina. Takže zítra k doktorovi
@Nikola2222 píše:
@JancaS84 nejspíše jo už jste asi 10 co mi to napsala. A nejspíše asi pořádný, protože mě začínají brát i ledvina. Takže zítra k doktorovi
Ajaj. No asi bych napsala i tomu známýmu at se jde prelecit taky.
Ahoj potřebovala bych poradit.
Minulý pátek jsem měla poměr se svým známým. Beru hormonálku pravidelně a když jsem chodila na noční na tak o 2h dřív jsem si ji vzala což by na účinek nemělo mít vliv. On tvrdí že si dával pozor, ale od pátek( týden od styku) mám nutkání chodit pořád na wc a píchá mě v podbřišku. Jsou možné už teď příznaky těhotenství? Nebo jsem si to jenom mohla vzít do hlavy? Je pravda, že první co me po styku napadlo bylo že bych mohla být těhotná. Jo a test byl negativní