Je tam duch? 12DPO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
24.3.22 07:26

@DandátkoP Asi nejsem tak zkušená v těhotenských testech, protože mi to připadá stejné. U toho svého to občas nevidím a divím se, že jsem to tehdy viděla :D
Jako jasný, nemůžeš tady lidem s prázdným testem nalhávat, že je určitě pozitivní.
Ale určitě se to dá říct i nějak s citem, zvlášť když už se snaží „delší“ dobu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.3.22 07:49

@adamcoka ja u zakladatelky nevidim ani tu rysku. U tebe je videt proste duch bez debat. :palec:

A psat to s citem, s citem by ji to holky napsaly v diskuzi, ktera tu je uz vytvorena a jsou tam stovky stranek na tohle téma, kde se hledaj dusici. Kdyz se vytvori nova diskuze, tak se s tim musi pocitat, ze to asi uplne s citem nebude, protoze tu je stejna nova diskuze kazdej den snad 5 krat. Ale chapu. Holky to ani nemyslej zle, ani ja to nemyslim zle, jen proste v rychlosti napisou, co videj, o tom to hlavne je, zda ducha videj nebo ne. :) A ja bych byla treba radsi, kdyz si nekdo mysli, ze to je ryska, aby mi to napsal, nez min falesny nadeje. Zazila jsem to, mela jsem takovejch nadeji plno a pak to vzdycky bylo o to horsi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
24.3.22 08:03

@DandátkoP
Souhlasím, že těch diskuzí už je tady až mraky. Taky jsem se k jedné vecpala, nenapadlo mě zakládat novou. A chápu, ta naděje a následné zklamání musí mrzet. Jak jsem psala, já „naštěstí“ měla jen čistě bílé, když to nic nebylo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
24.3.22 08:27

@adamcoka u tebe je duch vidět, ani se to nemusí zvětšovat. U zakladatelky to musím dvakrát rozkliknout, dát jas na max a ještě to zvětšit, abych viděla tenkou slabou carku, co vypadá fakt spíš jako ryska. To není nic negativního, prostě každý píše co vidí :nevim: proto tu diskuzi založila ne? Nebo tu mají všichni psát " hurá jsi těhotná", když na tom testu nejde nic poznat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí