Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DandátkoP Asi nejsem tak zkušená v těhotenských testech, protože mi to připadá stejné. U toho svého to občas nevidím a divím se, že jsem to tehdy viděla ![]()
Jako jasný, nemůžeš tady lidem s prázdným testem nalhávat, že je určitě pozitivní.
Ale určitě se to dá říct i nějak s citem, zvlášť když už se snaží „delší“ dobu. ![]()
@adamcoka ja u zakladatelky nevidim ani tu rysku. U tebe je videt proste duch bez debat. ![]()
A psat to s citem, s citem by ji to holky napsaly v diskuzi, ktera tu je uz vytvorena a jsou tam stovky stranek na tohle téma, kde se hledaj dusici. Kdyz se vytvori nova diskuze, tak se s tim musi pocitat, ze to asi uplne s citem nebude, protoze tu je stejna nova diskuze kazdej den snad 5 krat. Ale chapu. Holky to ani nemyslej zle, ani ja to nemyslim zle, jen proste v rychlosti napisou, co videj, o tom to hlavne je, zda ducha videj nebo ne.
A ja bych byla treba radsi, kdyz si nekdo mysli, ze to je ryska, aby mi to napsal, nez min falesny nadeje. Zazila jsem to, mela jsem takovejch nadeji plno a pak to vzdycky bylo o to horsi… ![]()
@DandátkoP
Souhlasím, že těch diskuzí už je tady až mraky. Taky jsem se k jedné vecpala, nenapadlo mě zakládat novou. A chápu, ta naděje a následné zklamání musí mrzet. Jak jsem psala, já „naštěstí“ měla jen čistě bílé, když to nic nebylo. ![]()
@adamcoka u tebe je duch vidět, ani se to nemusí zvětšovat. U zakladatelky to musím dvakrát rozkliknout, dát jas na max a ještě to zvětšit, abych viděla tenkou slabou carku, co vypadá fakt spíš jako ryska. To není nic negativního, prostě každý píše co vidí
proto tu diskuzi založila ne? Nebo tu mají všichni psát " hurá jsi těhotná", když na tom testu nejde nic poznat? ![]()