Týden v kuse na testu jen duch

Anonymní
23.3.22 17:10

Týden v kuse na testu jen duch

Ahoj holky, potřebuju radu :( Před týdnem jsem měla na testu prvního ducha a byla jsem i s přítelem strašně šťastná, protože se o miminko snažíme půl roku..
Ale každý den ráno si dělám test a pořád je duch stejně silný.. :,( Myslíte, že by mohlo být něco špatně? Střídám značky testů, ale značkou to evidentně není. :nevim:
Děkuju za všechny reakce a zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
23.3.22 17:19

Fotku, kde bys měla testy stejně značky nemáš? Třeba to tak hrozný nebude… Záleží od kterého dne cyklu testuješ. Jestli jsi začala brzo, může být delší dobu slabý a pak to začne líp stoupat.
(Různé značky nesrovnavej, to nemá smysl.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18638
23.3.22 17:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju radu :( Před týdnem jsem měla na testu prvního ducha a byla jsem i s přítelem strašně šťastná, protože se o miminko snažíme půl roku..
Ale každý den ráno si dělám test a pořád je duch stejně silný.. :,( Myslíte, že by mohlo být něco špatně? Střídám značky testů, ale značkou to evidentně není. :nevim:
Děkuju za všechny reakce a zkušenosti

Pro porovnávání musíš mít stejnou značku testu. Každý má jiné barvivo. Pokud by jsi i tak měla stále stejnou carku, tak to bude na 99% biochemko a odejde jako cca týden zpozdena ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35773
23.3.22 19:15

Zajdi si opakovaně na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie