Hormonální tělístko a menstruace

3800
3.7.22 15:32

Hormonální tělístko a menstruace

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jaká je menstruace, když máte zavedené tělístko? A jestli je u něj Pms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
3.7.22 15:32

S hormon. tělískem plno žen ms nemá.

• Citovat
  • Upravit
21642
3.7.22 16:45

Já jsem teda ta výjimka, která menstruaci má. PMS nějak výrazněji nepozoruji, menstruace je velmi slabá, spíše špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.7.22 17:29

Mám přes rok hormonální tělísko a MS mám. Výrazně slabší než předtím. PMS mívám vždy :D, občas je to jízda 😁. Ale určitě bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
3.7.22 19:45

Mám tělísko a teď už MS nemám..asi rok a půl jsem měla, ale teda spíš 2-3 denní špinění než nějaká menstruace 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
3.7.22 20:30

Ahoj mam hormonální a jen špinim.
PMS - bolesti břicha, nálady 😂 👍🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.7.22 00:05

Bolest při menstruaci

Zdravím vás,
Prosim vás potřebuji radu, jelikož už si vůbec nevím rady. Je mi 18 let a při menstruaci trpim hodně velkými bolestmi v břiše, mám křeče v podbříšku, hodně zvracim a začala mne kvůli menstruaci dost bolet levá ledvina. Na gynekologii jsem ještě nikdy nebyla a nevím zda tam mám kvůli tomu zajít, jestli to nemůže být něco vážného nebo jestli je to tak normální. Mám z gynekologie trochu strach a proto jsem tam ještě nebyla.. budu moc ráda za všechny rady. Moc děkuji, s pozdravem Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
5.7.22 16:35

Normální to určitě není, na gynekologii si zajděte co nejdříve. Oni vás tam neukousnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
5.7.22 16:38

@NikolLeroy dříve nebo později se stejně na gyndu budeš muset vypravit. Už jsi dospělá, takže strach stranou. Není se čeho bát. Jde o tvé zdraví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa