Horsefeathers - oblíbenost značky?

31309
13.1.24 09:48

Horsefeathers - oblibenost znacky?

Za mych mladych let tahle znacka byla cool, jak je to u dnešních puberťáků, víte nekdo?
Zvazuju koupit synovi bundu, jemu je to celkem jedno :mrgreen: ale ja si říkám, co dneska mezi mladochy letí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
13.1.24 10:06

Když jsem chodila na základku, tak tu značku chtěl každý a k tomu ideálně Converse. Ale teď ani jedno moc nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
13.1.24 10:09

Nevim, me je 38 a od HF nosím mikiny. Saka fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
13.1.24 10:26
@Fiveone píše:
Když jsem chodila na základku, tak tu značku chtěl každý a k tomu ideálně Converse. Ale teď ani jedno moc nevidim.

No tam právě mirim, abych mu nekoupila neco, po cem sem touzila ja, a on nebyl za trapaka, co taha " bundu po tátovi"🤣
Takze smeruju dotaz na rodičovstvo puberťáků, co je in dle jejich ratolestí teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.1.24 10:32

To bylo za nás top. A jako musím říct, že byly fakt kvalitní. Tu co jsem dostal v deváté třídě nosím ještě teď na zahradu, mám jí více jak polovinu svého života. Občas jí vidím na puberťácich i teď. Ale ti naši chtějí momentálně vše Vans, RipCurl. Ale myslím, že pokud mu je to jedno a netouží on sám po nějaké konkrétní značce, tak proč ne. Za trapáka nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
13.1.24 10:37

Jako já třeba nechápu, proč bys měl ty něco kupovat puberťákovi. Dám peníze a puberťák si vybere a koupí sám, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.1.24 10:40

@Mar__tanka1983 a nebylo by lepší zkonzultovat s potomkem, co by si přál? Mám mladší dítě a vždy se s ním radím, zda se mu mnou predvybrane oblečení líbí.

• Citovat
  • Upravit
6445
13.1.24 10:45

Ani nevim, nasi kluci tohle asi moc neresi nebo o tom nemluvi. Obleceni si kupuji sami, mladsi si vloni koupil zimni bundu Meatfly, predtim perovku Adidas, i jako mladsi si vybirali sami, jen tak jako prekvapeni bych nic nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.1.24 11:13

Dneska frčí spíš The North Face. Ale souhlasím s tím, zkonzultovat to nejdříve s mladým ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
13.1.24 11:16

Jeste bundy od napapijri casto ted vidim na pubertakach. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
13.1.24 11:48

@Mango_Lassi @ibis @trnitko dekuju holky.
Synovi je 12, kdyz mu dam kartu do ruky at si jde koupit bundu, nebude ani vedet, do jakýho obchodu ma jít. On to právě neřeší vůbec, klidně bude chodit v bundě od Vietnamců, je to zatim pod jeho rozlišovací schopnosti :nevim:
Vyptavam se ho, na znacky, na strihy, na to, co se mu líbí, ale to se nedozvím nic, značky nezná, ve tride to kluci neřeší :nevim: Takže vyberu treba tři, čtyři bundy, ukážu mu je a on mi rekne, ktera se mu líbí a tu koupím.

Potrebovala sem poradit, v jakých znackach hledat, aby ho ve skole nepomluvili treba starší děcka nebo dobudoucna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31309
13.1.24 11:49
@trnitko píše:
Dneska frčí spíš The North Face. Ale souhlasím s tím, zkonzultovat to nejdříve s mladým ;)

North face jsem mu koupila na jaro, tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
13.1.24 12:06
@Mar__tanka1983 píše:
@Mango_Lassi @ibis @trnitko dekuju holky.
Synovi je 12, kdyz mu dam kartu do ruky at si jde koupit bundu, nebude ani vedet, do jakýho obchodu ma jít. On to právě neřeší vůbec, klidně bude chodit v bundě od Vietnamců, je to zatim pod jeho rozlišovací schopnosti :nevim:
Vyptavam se ho, na znacky, na strihy, na to, co se mu líbí, ale to se nedozvím nic, značky nezná, ve tride to kluci neřeší :nevim: Takže vyberu treba tři, čtyři bundy, ukážu mu je a on mi rekne, ktera se mu líbí a tu koupím.Potrebovala sem poradit, v jakých znackach hledat, aby ho ve skole nepomluvili treba starší děcka nebo dobudoucna :mrgreen:

Já najdu něco na internetu (typicky Zoot nebo aboutyou) a ukazuju to na obrázku. Z několika bund si vybere, objednám to a pak, když tak, vrátím.
Co se týká značek, tak to nevím, neřešíme je. Ale moje dítě je mladší a neproziva to.

• Citovat
  • Upravit
31309
13.1.24 12:17
@Mango_Lassi píše:
Já najdu něco na internetu (typicky Zoot nebo aboutyou) a ukazuju to na obrázku. Z několika bund si vybere, objednám to a pak, když tak, vrátím.

Taky to tak zatim delam ;) ale prave nevim, na jaky se zamerovat značky :lol:
Horsefeathers je moje srdcovka, dve bundy uz mel/ má, jsou to držáci, ale potrebuje větší, a pocitam, ze co nevidet znacku resit začne, a tak nechci, aby byl za „lamu“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
13.1.24 12:27
@Mar__tanka1983 píše:
Taky to tak zatim delam ;) ale prave nevim, na jaky se zamerovat značky :lol:
Horsefeathers je moje srdcovka, dve bundy uz mel/ má, jsou to držáci, ale potrebuje větší, a pocitam, ze co nevidet znacku resit začne, a tak nechci, aby byl za „lamu“…

Jestli ji mate a vyhovuje, koupila bych zas. S touhle znackou out nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková