Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Žádný moje dítě nechtělo nikdy chodit v teplácích do školy.
Kolik mu je?
@Anonymní píše:
Já ano
Nedovolovala jsem, ale už jsem rezignovala takže dovoluji, jen musí být fakt pěkné, čisté a neoprané… nemám sílu se každý den dohadovat, takže občas prostě povolím, černé a kvalitní…
Jen na sportovní den a tělocvik. Teď byl třeba tělocvik ve sněhu. Tak měl nepromokavé, ale jsou tenké ty horní kalhoty do sněhu. A pod ně teda měl ty tepláky, že jsou ohebné. Měli první dvě hodiny normálně výuku. Pak se šlo sáňkovat zbytek výuky. Jinak má v Primarku koupené kalhoty nebo v Kik rifle.
Mají uniformy, ale v den kdy začíná tělocvikem oblíká sportovní verzi a tam je teplákovka.
Loni chodil do přípravky bez dresscode a tam nosil takový kalhoty jogger, bylo to měkký, celkem příjemný.
@Anonymní píše:
Já ano
Syn by je nevzal na sebe. Měl je jenom jednou, šedé, když dělal Šmoulu.
Ne, a nechápu to. Ale tuhle mi vyprávěla kamarádka, že k nim do práce dva mladí nové nabrani lidí dorazili několikrát taky v teplakach a bílých teniskach (na IT a zákaznický servis do velké firmy), tak museli probrat dress code. Občas chodí maturanti i na pohovory v teplakach, je to fakt ostuda.
Ne, on by jen chtěl beztak jen proto, aby se po příchodu domů nemusel prevlikat.
Synovi je 12 a zatim teda nema tu potrebu. Nosí platene kalhoty, v pase do gumy. Je to pohodlné a porad slušné.
Taky mi tuhle jeden kandidat dorazil v teplakach na pohovor… děsný ![]()
Nedovoluju, ale stejně je nosí, ptze chodí do školy až poté, co odejdu do práce.
Btw, přijde mi zajímavý, že třeba holčičky nosí legíny celkem běžně a bere se to ok, ale kluk v teplákách mimo.
Ne, tepláky jsou na TV, případně na nějaký kostym, ale na běžné nošení do školy opravdu ne. Ale spoustu dětí tak vídám, občas je to hrůza, v čem ty deti chodí do školy..