Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Termopunčochy a teplejší sukně/šaty. To se mi osvědčilo nejvíc.
Pod rifle termospodky které si v práci sundas a schovas do kabelky… ![]()
@SK27 Zrychlit tempo chuze, poridit si bundu do pulky stehen a teple boty, koupit si zateplene designove leginy
15 minut chuze v riflich mi teda jako zadna tragedie neprijde. Kdyz pujdes svizne, tak se zahrejes ![]()
Já mám zateplený rifle, super věc. Kolegyně nosí teplý leginy nebo punčochy a k tomu šaty nebo sukně, taky nějaký teplejší. Ale ono taky, kde pracuješ. V pretopene kanceláři bych se v termoriflich upekla. I v těch puncochach.
Tak jsou kalhoty s příměsí vlny, cesany manzestr, plus ty term o punčochy, šaty, zimní sukně a kozačky. Včera bylo venku -6 byli jsme celé odpoledne na vánočních trzích a v termo punčochách, sukni a kozačkách mi zima nebyla.
Kalhoty mívají v Reserved, Orsay
@Midaku píše:
Já mám zateplený rifle, super věc. Kolegyně nosí teplý leginy nebo punčochy a k tomu šaty nebo sukně, taky nějaký teplejší. Ale ono taky, kde pracuješ. V pretopene kanceláři bych se v termoriflich upekla. I v těch puncochach.
Punčochy si v práci prevlecu za klasické silonky.
Ja mám teď zateplené legíny a taky rifle. Jinak předtím jsem si pod rifle dávala jenom obyč. legíny nebo punčochy.
Ahoj, máte nejaký tip na teplejšie nohavice na zimu? Niečo také aby to nevyzeralo ako na turistiku
. Cez zimu nosím takmer vždy rifle, ale do práce chodím 15 minút pešo a v rifliach mi nie je v počasí ako je teraz najteplejšie, tak by som rada zvolila niečo iné
.