Aké nohavice do chladného počasia?

SK27
3.12.23 09:42

Aké nohavice do chladného počasia?

Ahoj, máte nejaký tip na teplejšie nohavice na zimu? Niečo také aby to nevyzeralo ako na turistiku :). Cez zimu nosím takmer vždy rifle, ale do práce chodím 15 minút pešo a v rifliach mi nie je v počasí ako je teraz najteplejšie, tak by som rada zvolila niečo iné :).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9786
3.12.23 10:31

Termopunčochy a teplejší sukně/šaty. To se mi osvědčilo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
3.12.23 11:11

Pod rifle termospodky které si v práci sundas a schovas do kabelky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
3.12.23 11:14

@SK27 Zrychlit tempo chuze, poridit si bundu do pulky stehen a teple boty, koupit si zateplene designove leginy :nevim: 15 minut chuze v riflich mi teda jako zadna tragedie neprijde. Kdyz pujdes svizne, tak se zahrejes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8799
3.12.23 11:23

Já mám zateplený rifle, super věc. Kolegyně nosí teplý leginy nebo punčochy a k tomu šaty nebo sukně, taky nějaký teplejší. Ale ono taky, kde pracuješ. V pretopene kanceláři bych se v termoriflich upekla. I v těch puncochach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
3.12.23 11:28

Tak jsou kalhoty s příměsí vlny, cesany manzestr, plus ty term o punčochy, šaty, zimní sukně a kozačky. Včera bylo venku -6 byli jsme celé odpoledne na vánočních trzích a v termo punčochách, sukni a kozačkách mi zima nebyla.
Kalhoty mívají v Reserved, Orsay

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
3.12.23 11:29
@Midaku píše:
Já mám zateplený rifle, super věc. Kolegyně nosí teplý leginy nebo punčochy a k tomu šaty nebo sukně, taky nějaký teplejší. Ale ono taky, kde pracuješ. V pretopene kanceláři bych se v termoriflich upekla. I v těch puncochach.

Punčochy si v práci prevlecu za klasické silonky.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
3.12.23 11:35
  • Citovat
  • Upravit
1261
3.12.23 11:36

Mám bundu po kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
3.12.23 11:39
  • Citovat
  • Upravit
5.12.23 12:07

Ja mám teď zateplené legíny a taky rifle. Jinak předtím jsem si pod rifle dávala jenom obyč. legíny nebo punčochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková