Hotel Aurum Černý Důl - znáte někdo?

Anonymni
27.10.09 23:17

Hotel Aurum Černý Důl - znáte někdo?

Hledala jsem na netu ubytování vhodné pro rodinu s malým dítětem a vygoogloval se mi i hotel Aurum v Černém Dole - znáte ho někdo? Tady na emiminu se o něm nikdo nezmiňoval, tak nevím,jestli si na baby-friendly jen nehraje. Docela by se mi líbil, ale váhám…
 www.hotel-aurum.cz

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
28.10.09 02:58

Já ho znám jen z venku, takže radit nemůžu, pokud netrváte na hotelu, my jezdíme do Černého dolu k Zlámalům (google najde), ubytování s kuchyňkou, sociálkou a jsme tam sami, parkujem na dvoře a oni jsou moc vstřícní, za děti jsme ani neplatili, cenu můžu poslat SZ, ať nedělám reklamu :D . Jedem zas v lednu, jezdíme i v létě.
Ale k dotazu to není, já vím. A ten pán tam pracuje. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.10.09 21:19

V Černém dole ti spíš doporučím toto:
http://www.dumalois.cz/

My jsme byli maximálně spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.10.09 12:43

Aurum je luxuxní hotel. Byla jsem v něm teda před 7mi lety:-) Mají bazén a výřivku. Obrovitánský snídaňový bufet, saunu. Uklízečka nám každý den ustýla. Moc se mi tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.09 22:26

Právě. Hledáme něco i s jídlem, abych si dovolenou opravdu užila i já… Chceme tam jet za pár dní, tj. nejspíš hory budou vylidněný, počasí asi nic moc - ale manžel dřív dovolenou mít nemohl… Tak snad si alespoň společně odpočineme, na to je dobrý hotel důležitý…

• Citovat
  • Upravit
2
14.12.09 10:10

Ja tedy musim konstatovat, ze hotel je nejen baby friendly, ale hlavne take fathers friendly. Byl jsem tam se svymi detmi (3 a 5) uz dvakrat a uzil jsem si to jak ja, tak i deti. Hlavne moznost hlidani deti. Priplatil jsem si za hlidani i mimo hodiny, ktere nabizi hotel v cene. Ja mohu rici, ze jsem byl maximalne spokojen. A ti dva raubiri taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.10 22:20

Tuhle diskusi jsem zakládala, do hotelu Aurum jsme odjeli a byla jsem NAPROSTO spokojená já, manžel i 15-ti měsíční dcerka. Hotel je baby-friendly, mají množství dětských židliček, část restaurace oddělenou u dětského koutku, kde Terezku naprosto uchvátil houpací koník, kočárek a stan. Spoustu knížek, leporel, potřeb na kreslení. DVD, projektor. Na pokoji postýlka s krásným povlečením, dětská vanička. U dětského koutku k dispozici mikrovlnka a varná konvice, ale koutek se tuším po 23:00 zamyká, tak nevím,jak by někdo ohříval v noci např. sunar, i když vůbec nepochybuji, že by to recepce nějak nezařídila, jsou velmi ochotní. V rodinném balíčku byla polopenze (výborně vaří), přístup do whirlpoolu, bazénu, kde se dá skutečně plavat. K dispozici i sauna, posilovna, masáže, hlídání dětí, jízda na koníčkovi (nevyužili jsme). Zdarma půjčují sáňky a boby. Vaří dětská jídla. Maximálně jsme si to tam užili a to bylo naprosto mimo sezónu - začátek listopadu… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.7.10 20:09

Tak přidávám taky pár postřehů z hotelu Aurum,právě jsme se vrátili s 16timěsíční dcerou:-)
Měli jsme rodinný balíček,s polopenzí,jídlo nás teda trochu zklamalo,kuchař žádný „Pohlreich“ není,jednou nedodělaný řízek,převařené těstoviny..ale to jsou mouchy,kterých si asi moc lidí nevšimne. Jinak snídaně,od každého něco,večeře polévka+jídlo+dezert.
Personál velice úslužný,někdy až moc,pomalu mi brali ještě nedojezený talíř :lol:
Pokoje jsou standardní-s postýlkou už se tam moc hýbat nedalo.ale souhlasím,že mají krásné povlečení-my měli šmoulí :wink:
Dětský koutek - super věc k nezaplacení!!
Vnitřní bazén- na nás byl studený,a dcera měla rýmu,takže jsme byli jen ve vířivce,fajnová záležitost.a jednou v bazénu venku u dětského hřiště.
Nevýhoda venk.hřiště,je právě bazén,všechny děti se hrnuly do bazénu a houpačky a spol.je moc nebraly..
Hotel je svým způsobem renomovaný,ale je starší.Každopádně všude čisto.
Zklamala nás nabídka třeba pití.Když jsme si večer chtěli něco dát,tak nabídka byla opravdu taková jen základní..Celkově tam asi nebyli na večerní popíjení zvyklí,bývali jsme v restauraci sami,ostatní rodiče trávili večery asi na pokoji s dětmi :nevim: A v 22h se zavírala restaurace.
Celkově to ale hodnotím jako vydařenou dovolenou,přálo nám počasí,Černý Důl je ideální k výletům do Janských lázní,do pece,ale není to daleko ani do Špindlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.8.12 09:31

Nemáte náhodou nějakou čerstvou ubytovací zkušenost s tímto hotelem, popřípadě s „depandancí Jáma“, která k hotelu patří. Scháníme na poslední chvíli ubytko, chtěli jsme ve Špindlu nebo v Peci, ale všude obsazeno :-( Není to moc mimo „centra“ Krkonoš?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario