Hotel BRNO - s dítětem

110
11.6.23 12:12

Hotel BRNO - s dítětem

Zdravím,

prosím o doporučení nějakého fajn hotelu v Brně pro rodinu s dítětem (2roky) - ideálně někde blízko centra či dobře dostupného městskou hromadnou dopravou a taky pokud možno za rozumný peníz.

Díky předem za Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
11.6.23 12:19

Rodinný pobyt se nám líbil v Aqualandu Moravia v té vesničce k asquaparku. Nnení to teda přímo Brno, jsou to Pohořelice, ale je to kousek. Na služebky jezdím často do hotelu Maximus, moc se mi tam líbí, nebyla jsem tam sice s dětmi, ale soudiím, že by to šlo. Dále mám vyzkoušený Hotel Ibis, nejen v Brně, ale i v Olomouci. Oba dtejný standard. A za mě fajn snídaně, děti urcite oceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.6.23 12:34

Já jen podotknu, že Maximus je u přehrady, tzn. MHDéčkem do centra cca půl hodiny a na tu šalinu se taky trochu projdou. Ale jinak je hezký, to zase jo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
11.6.23 13:24
@vejule08 píše:
Zdravím,

prosím o doporučení nějakého fajn hotelu v Brně pro rodinu s dítětem (2roky) - ideálně někde blízko centra či dobře dostupného městskou hromadnou dopravou a taky pokud možno za rozumný peníz.

Tak to v centru spíš Air BNB. Úvoz, Gorkého, Údolní jsi přímo v docházkové vzdálenosti do centra. Otázka co vše chcete vidět
V centru jsou buď 4 nebo 5 *..

• Citovat
  • Upravit
4385
11.6.23 14:19
@vejule08 píše:
Zdravím,

Bylo by fajn zmínit co od hotelu očekáváš. Přímo v centru Brna vyložené babyfriendly hotel není, nebo o něm nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.23 14:44

@korn123 čekám hlavně na osobní zkušenosti lidí, kteří doporučí fajn hotel/penzion, kde byli spokojeni i s malým prckem… což je myslím z příspěvku dostatečně jasné.

Máte snad nějaké takové doporučení? Ve vašem komentáři totiž nic takového nevidím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.23 14:48

@Anais Brno v plánu je určitě zastávka na výstavišti, dál je to zatím jen asi - takové předběžně:

• zoo
  • Bruno family park
  • Špilberk

Klidně uvítám i nápady v této oblasti :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
11.6.23 14:59
@Anonymní píše:
@Anais Brno v plánu je určitě zastávka na výstavišti, dál je to zatím jen asi - takové předběžně:
  • zoo
  • Bruno family park
  • Špilberk

Tak to máš všechno jinde, Zoo je Bystrc, z centra dobrá půl hodina plus 10 minut svižne chůze.
Výstaviště Šmoulové jsou tak s velkou rezervou na doledne a centrum Spilas, Petrov, Stará Radnice Zelnak, Moravak máte za den projdene taky…
Bruno je ve Slatině, tak 20 minut trolejbusem plus pěšky…

• Citovat
  • Upravit
5926
11.6.23 15:18
@Anonymní píše:
  • zoo
  • Bruno family park
  • Špilberk

Do zoo bych nešla, stojí to za dvě věci. Byly jsme tam minulý týden a naposledy. Navíc většina stánků byla zavřená, že hledají nové nájemce. Pořád do kopce, výběhy prázdný, když jsme se vyšplhali skoro nahoru žíznivý, tak žádný stánek otevřený. Akorát se dá vyjet vláčkem nahoru za dvacku. Raději bych šla na loď, a jela do Veverské Bytýšky. Špilberk není špatný. O hotelech moc nevím, sice vím kde jsou ale levný nebudou. Nevím na jak dlouho chceš jet a jestli Brno trochu znáš, a jestli jedeš autem nebo dopravou. Poradila bych ti levnější varianty na vyhrání dítěte, Bruno park a Bongo není zrovna levná varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
11.6.23 15:32
@mamule42 píše:
Do zoo bych nešla, stojí to za dvě věci. Byly jsme tam minulý týden a naposledy. Navíc většina stánků byla zavřená, že hledají nové nájemce. Pořád do kopce, výběhy prázdný, když jsme se vyšplhali skoro nahoru žíznivý, tak žádný stánek otevřený. Akorát se dá vyjet vláčkem nahoru za dvacku. Raději bych šla na loď, a jela do Veverské Bytýšky. Špilberk není špatný. O hotelech moc nevím, sice vím kde jsou ale levný nebudou. Nevím na jak dlouho chceš jet a jestli Brno trochu znáš, a jestli jedeš autem nebo dopravou. Poradila bych ti levnější varianty na vyhrání dítěte, Bruno park a Bongo není zrovna levná varianta.

Zoo jsem tu kritiku slyšela…svačina s sebou…ale já už mám větší dítě. S dvouletakem bych v kočáře obešla, to co chci vidět já plus nějaké hřiště, Otevřená zahrada..
Bítýška ale nic moc, to už se spíš projít k Sokolaku a pak na Veveří a zpátky lodi :wink:
Bruno pro dvouleté, nevím :nevim:
Já mám obecně ráda parky v centru, Lužánky, Spilas, Kravak… Otevřená zahrada, zahrada u Low Beer je teď spojená s Tugendhat, tak se člověk může kouknout aspoň přes okno…

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
11.6.23 15:34

Pěkná je i výstava loutek v Paláci stechticen, ale nevím nakolik to bude bavit dvouletý dítě…

• Citovat
  • Upravit
6180
11.6.23 16:28

Hledala bych airbnb, hotelů máme dost, ale v centru jsou drahý a ne baby friendly. My jezdíme všude do airbnb a je to obvykle mnohem levnější a příjemnější varianta (pohodlí bytu místo hotelového pokoje s mini kuchyňkou, soukromí, nerušíš dítětem ostatní hosty, často baby friendly, atd atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.23 13:12

@mamule42 Tak s tou zoo mě to tedy nepotěšilo 😒 je to škoda, nechápu proč pak tedy takové zoo jsou vůbec otevřené a jak se o to někdo může tak špatně starat…

@Lily Evans S airbnb nemám vůbec zkušenosti…

A děkuji za super nápad s lodí! To by mě asi jen tak nenapadlo 👍

Klidně do mě s dalšími nápady :wink:

• Citovat
  • Upravit
2079
12.6.23 15:32

V Líšni jsou lamy, můžou se pohladit, i pár jiných zvířat. Děckám se to moc líbilo. Ale s kočárem se tam asi nedostaneš.
https://www.lamacentrum.cz/
Kousek od něj jsou skákací hrady, taky doporučuji.
http://lisenacek.cz/
V Mariánském údolí je bobová dráha a menší zábavní park Eldorádo, ale nebyli jsme tam, tak nevím, jestli je to dobré. Údolím projedeš i s kočárem, v rybnících se dá koupat, dno je dost bahnité.
https://www.bobovkabrno.cz/
http://eldoradobrnoseznam.webmium.com/
V centru města je motýlí dům, ten se vám určitě bude líbit. https://papilonia.cz/cs
Bruno family mi přijde vhodnější pro starší děti. :nevim:
Pro otrlé dospělé Kapucínská hrobka (muž mi odtam utekl :D). Kostel sv. Jakuba s nahatou prckou nad oknem a kostnicí. Není na škodu přečíst si pár brněnských pověstí a podle nich hledat zmiňované zajímavosti a rarity.
 https://www.rodicemvbrne.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario