Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, zitra odjizdime s detma 1 a 4 roky do hotelu Peklo. Byla jste tam nektera v posledni dobe? Jak je to tam se zamezim napr. ohrev vody na mleko, lednicka atd? Mame pokoj se socialkou ale ne s kuchynskym koutem. Pry tam jsou na chodbach kuchynky, prebalovaky atd??? Nejake rady, tipy, problemove situace??? Mame polopenzi, co jidlo..byly jste spokojene???Moc vsem dekuji za reakce ![]()
@VeGo
V hotelu jsme byli, nemusíte se obávat, je vše přizpůsobeno dětem a jsou tam mikrovlnky a přebalováky. Je tam velká herna, bazén, venkovní hřiště. Co mi vadilo, že kočárek si necháváte u vstupu, nemůžete si ho vzít na pokoj. U vstupu jsou botníky, vemte si přezůvky, a lidé vám s kočárkem pohybují, přemísťují, aby se dostali k obuvi. Měla jsem drahý, nový kočár a nelíbilo se mi to. Nechávali jsme ho nakonec v autě. Taky jsme měli polopenzi. Žádná sláva to nebyla, taková průměrná školní jídelna
Hotel Peklo, moje srdcovka. Jezdím tam jedenáct let. Hotel změnil majitele, sama jsem zvědavá, jak bude fungovat dál, ale věřím, že dobré věci se prostě nemění. Pozdravujte tam.
Byli jsme loni v listopadu a na chodbách jsou kuchynky s mikrovlnkou, konvici, lednici…varili tam výborně, děti nevedely, co sníst…personal milý, ochotný. Jediný problém byly pro nás strme schody, byli jsme pod střechou v pokoji, kde byly další schody…to jsem pochopila proč se jmenuje hotel Peklo 😅
Ahoj my tam také byli, opravdu super, jen mě trochu mrzí, že starší děti už platí jako dospěláci a tudíž když je pak velký rozdíl mezi sourozenci, už to vyjde draho, ale ráda bych mladšímu tento hotel ukázala tak snad nám to vyjde a manžel dovolí, herny úžasné, schodů je tam dost, s těma kočárkama to je hůř vymyšlené, ale také sme nechávali v autě, když malý usnul vzali sme jen korbu, jídlo vcelku ok, člověk musí trochu oželet, ale pro děti kráása. Nevím, zda jsou na chodbách ty koleje, z toho by byl mladší v úžasu miluje vláčky, ani sem nevěděla, že se změnil majitel? Sestra bývalé majitelky měla tady v Praze super herničku a také bohužel skončila! Také pozdravujte a já doufám, že se tam ještě dostanem
Lucka
@Evelýna 1 píše:
@VeGo
V hotelu jsme byli, nemusíte se obávat, je vše přizpůsobeno dětem a jsou tam mikrovlnky a přebalováky. Je tam velká herna, bazén, venkovní hřiště. Co mi vadilo, že kočárek si necháváte u vstupu, nemůžete si ho vzít na pokoj. U vstupu jsou botníky, vemte si přezůvky, a lidé vám s kočárkem pohybují, přemísťují, aby se dostali k obuvi. Měla jsem drahý, nový kočár a nelíbilo se mi to. Nechávali jsme ho nakonec v autě. Taky jsme měli polopenzi. Žádná sláva to nebyla, taková průměrná školní jídelna
Dekuji ![]()
@lucypaja píše:
Ahoj my tam také byli, opravdu super, jen mě trochu mrzí, že starší děti už platí jako dospěláci a tudíž když je pak velký rozdíl mezi sourozenci, už to vyjde draho, ale ráda bych mladšímu tento hotel ukázala tak snad nám to vyjde a manžel dovolí, herny úžasné, schodů je tam dost, s těma kočárkama to je hůř vymyšlené, ale také sme nechávali v autě, když malý usnul vzali sme jen korbu, jídlo vcelku ok, člověk musí trochu oželet, ale pro děti kráása. Nevím, zda jsou na chodbách ty koleje, z toho by byl mladší v úžasu miluje vláčky, ani sem nevěděla, že se změnil majitel? Sestra bývalé majitelky měla tady v Praze super herničku a také bohužel skončila! Také pozdravujte a já doufám, že se tam ještě dostanemLucka
Moc dekuji ![]()
@janisska píše:
Byli jsme loni v listopadu a na chodbách jsou kuchynky s mikrovlnkou, konvici, lednici…varili tam výborně, děti nevedely, co sníst…personal milý, ochotný. Jediný problém byly pro nás strme schody, byli jsme pod střechou v pokoji, kde byly další schody…to jsem pochopila proč se jmenuje hotel Peklo 😅
Super, dekuji
@Evelýna 1 píše:
@VeGo
Dekuji moc ![]()
@Vego-pokud pojedete dejte pak prosím vědět, jak se tam líbilo vám, pěkný pobyt a spokojené děti
@lucypaja píše: @Vego-pokud pojedete dejte pak prosím vědět, jak se tam líbilo vám, pěkný pobyt a spokojené děti
Dobra, pak sem napisu. Vyrazime za 2h
![]()