Hotel pro drobné mazlíčky

2044
16.3.15 19:27

Hotel pro drobné mazlíčky

Ahojte milé dámy i pánové…
Napadla mě zajímavá myšlenka a možná pro někoho šílená zařídit si hotel pro drobné mazlíčky, převážně morčata, křečky, králíky, ale šlo by i potkany, prostě pro hlodavce. Kdy by měli zajištěnou veškerou péči včetně veterinární v případě potřeby. Prostor doma by na to byl, bydlíme v rodinném domě.
Začala bych ale asi nejdřívě inzercí na hlídání a v případě zájmu by se rozšiřovalo.
Zajímá mě, zda by třeba byla poptávka, jestli by jste třeba samotné využili služeb hotelu, kdyby jste měli nějaký třeba poblíž, např. když odjíždíte na dovolenou nebo víkend a nemuseli jste třeba složitě shánět obstarávání miláčků. Jednalo by se o region Moravy, žádný podobný hotel jsem tu nenašla, když nepočítám psí :D
A tak si s tou myšlenkou pohrávám a přemýšlím, jestli ano, nebo ne…každopádně, žádám o vaše názory… Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
16.3.15 19:33

@dlouha No, drobné mazlíky si dost lidí bere s sebou…přepravka s křečkem se všude vejde…trocha trávy se taky najde. Ale tím tě nechci odradit…
Já mám teda 3 kočky, tam už bych služeb hotelu využila na 100%…v létě chceme jet na týden Slovensko na motorkách…hotel tu není, hlídá tchýně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
16.3.15 19:39

@SIMONA1234 Proto se ptám, zatím to je myšlenka a tak mě napadlo zeptat se tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.3.15 19:40

Maličká zvířátka, křečky apod. může pohlídat téměř kdokoliv :think: rodiče, tcháni, sourozenci, sousedi… takže proto asi dosud žádná taková služba neexistuje :think:
já dávala andulku k našim
psa si už jen tak někdo na hlídání nevezme, nestačí mu krabice a jedno jablko na den :think: proto existují psí hotely

Nápad je to hezký, jen bych se bála velice malého zájmu :think: aby týdenní hlídání křečka nebylo 3× dražší než samotný křeček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
16.3.15 19:46

@subsomi právě, že tyto služby existují v Čechách, ale na Moravě jsem zatím nenašla :nevim:…já bych se chtěla zaměřit teda hlavně na morčata, ale nebyl by problém i s ostatním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.3.15 19:50

@dlouha
poku dvíš, že někde taková služba funguje a není to OSVČ, tak na naetu najdeš jejich výkaz zisků a ztrát a na netu asi cení a z toho je možné si dopočítat, kolik zvířátek musí za rok hlídat, aby se to vyplatilo :think:

jo a ještě bych doplnila, pozor na podmínky, pokud to budeš mít jako legální živnost, tak určitě veterina a možná další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
16.3.15 19:58

No nápad to určitě není špatný. Sama morče mám, ale naštěstí mám i někoho, kdo mi ho pohlídá. Z čeho bych měla strach, je zdravotní stav - morčata jsou náchylná a rozmazlená. měla bych strach z parazitů (např. všenky) - takže bych být tebou vyžadovala nějaké vyšetření od veterináře. Dávat si pozor na kvalitní seno a na granule. I když já jsem na toho našeho asi přecitlivělá :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
16.3.15 20:01

@fíkofka určitě bych vyžadovala potvrzení od veterináře o tom, že je zvířátko zdravé, to nic, já na ty moje frajerky taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
16.3.15 20:04

@dlouha Tak bych asi neviděla problém - proč ne? :) spoustě lidí to pomůže, vůbec když se budou mít dobře :) dáš jim zeleninu, necháš proběhnout pomazlíš, budeš mít čisto :) // Před měsícem mi praskla napaječka, no moje schýza, že nám uře žízní :D tak už máme pro jistotu dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
16.3.15 20:05

@SIMONA1234 Já bych ho třeba s sebou na dovolenou netahala a navíc ten náš propracovanej jídelníček :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
16.3.15 20:13

@fíkofka byla by na to vyčleněná místnost, kde by byli, bylo by samozřejmě doma, strava a seno samozřejmostí, plus doplňování vit atd. atd. a mezi ubikacemi respektive uprostřed bych udělala pořádný výběh, kde by se mohli vyběhat domečky, roury atd. a postupně bych si je třeba vypouštěla na mazlení, spíš, aby o to byl zájem, což bych zkusila tou inzercí a pokud by se mi to přehouplo třeba nad 5 a více zájemců, už bych realizovala zbytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný