Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím doporučte nějaký hotel/penzion s vnitřním bazénem a případně i dětským koutkem, kam se dá jet na víkend. Dostupný vlakem z Brna, aby byly v místě nějaké památky (hrad, zámek), případně jiné zajímavosti. Díky za tipy
@lucik2011
hotel-sepetna. nějak mi sem nejde vložit odkaz ![]()
Příspěvek upraven 15.09.14 v 13:22
Doporučuju Resort sv. Kateřina (Vysočina), Hotel Annín (Šumava),ale nevím, kde tam staví vlak z Brna, my jezdíme všude autem ![]()
Pokud bydlíte v Brně, úžasný hotel je kousek od vás v Černé hoře - vlastní ho místní pivovar. My tam byli před necelým měsícem a byla jsem nadšená, nic úžasnějšího jsem neviděla! Jen je dražší, ale zase v poměru cena - kvalita to vychází dobře.
@MUFICE píše:
Doporučuju Resort sv. Kateřina (Vysočina), Hotel Annín (Šumava),ale nevím, kde tam staví vlak z Brna, my jezdíme všude autem
Byla jsi ve sv. Kateřině? Já to mám kousek od chalupy a pořád si hraju s myšlenkou, že si tam jeden víkend užiju s dcerou volno místo štípání dříví na chalupě, ale nemůžu se k tomu dokopat ![]()
@MUFICE píše:
Doporučuju Resort sv. Kateřina (Vysočina), Hotel Annín (Šumava),ale nevím, kde tam staví vlak z Brna, my jezdíme všude autem
svata katerina je super, ale deti tam smi jen v urcitych obdobich. Osobne doporucuju vyzkouset bez deti a mimo vikend…tam je takovej klid ![]()
@mooch píše:
svata katerina je super, ale deti tam smi jen v urcitych obdobich. Osobne doporucuju vyzkouset bez deti a mimo vikend…tam je takovej klid
Hmmm…teď jsi mi zazdila plány
![]()
@meringa no co, dite nekde upichnes a pojedes to ach jo vyzkouset sama ![]()
@mooch píše:
svata katerina je super, ale deti tam smi jen v urcitych obdobich. Osobne doporucuju vyzkouset bez deti a mimo vikend…tam je takovej klid
My tam byli loni v létě a to měli pro rodiny s dětmi ještě speciální balíčky. Třeba už to tak nehrotí, nevím ![]()
Jo jo, pres leto tam tusim deti smeji, ale pres rok jen vw vyhrazenych terminech.
Přes léto mi to na tý chalupě až tak neva
. Máme jí cca 5 kiláků a je tam fakt hezky. Sama…hmmm
. Nikdy jsem sama takhle nebyla, nevím, jestli by mě to bavilo. ![]()
Prosím o další tipy na hotel s vnitřním bazénem a hernou pro děti. Díky