Týden v Caorle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
389
10.9.14 12:32

Týden v Caorle

Mám možnost jet na týden do Itálie, konkrétně do Livorna, nebo Caorle. Byl jste tam někdo?
Koukám na předpovědi počasí, v Caorle 22-25, v Livornu o malinko víc.
Ale zase podle toho, čo jsem načetla by mělo být v Caorle teplejší moře. Bude to ještě vůbec na koupání?
Q na čo si dát v Itálii pozor? Byla jsem všude možně, tam ale ne.
Jela bych s dvouletým prckem, tak na nějaký velký chození po památkách to nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
10.9.14 12:40

Ahoj, v Caorle jsem byla tenhle víkend a voda byla super (a to jsem příšerná zmrzlina :D )
Ale! Dvouleťáka jsem do vody nedostala, on je hroznej cimprlich… ale devítiletej z ní naopak nechtěl ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
10.9.14 12:44

@Rebecca Tea Ahojky, znám jen Caorle a moc hezký městečko, moře pěkný a čistý, pro děti ideální a myslím, že touhle dobou bude ještě hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.14 12:57

@jajjina jaký tam byly teploty? Já co vyčetla, tak kolem 23, mě to přijde málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.14 12:58

@jajjina a jak je to tam z placenýma a neplacenýma plážema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
10.9.14 13:28

Jezdíme do caorle již několik let, ale v září jsem tam nikdy nebyla a asi bych nejela, jestli ti jde jenom o koupání a ne o památky :think: Ono tam letos byla „zima“ i v červenci, moře nic moc, samá bouřka :nevim: Takovéhle počasí jsem ještě v Itálii nikdy nezažila a to jsem tam byla mockrát. Takhle v září už jsme ale jezdívali až úplně dolů na jih, do Kalábrie, tam bylo teploučko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.9.14 13:32

Caorle je krásné, máme to tam moc rádi, vyžití pro děti plno, moře bylo teplé už i poslední týden v červu, ale teď bych tam asi nejela… Chtěli jsme jet příští rok přelom srpen/září, tak teď sleduji počasí a nic moc, myslím, že na koupání už to nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.9.14 13:34

@krtek7489 úplně souhlasím, do Caorle jezdím X let a tak ošklivé počasí jsem tam ještě nezažila odjeli jsme po týdnu doslova uprkem a další týden dovolené jsme strávili v Čechách kde bylo tepleji. Moře bylo studený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.9.14 14:05

No, moc jste nepomohly, nakonec to rozhodnu sama. Sleduju počasí, v Tom Livornu to vypadá opravdu o něco lepší.
Jinak já jezdím každej rok před, nebo po sezoně, ale jen do chorvatska. Minulej a předminulej rok jsem byla v Zaostrogu a v Drveniku, pokaždý bylo skoro 30, takže jsme se schovávali pod palmama.
Chtěla bych se rozloučit s létem a nechce se mi nikam daleko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
12.9.14 21:20

Za pláže se v Caorle tuším neplatí, mě to nepotkalo nikde, ale všude možně podél moře jsou lehátka a slunečníky, za jejich použití se platí, nevím zda všude, nezkoumala jsem to.
Blíž k moři není problém si sednout na ručník…
Teplota, minulý víkend jsem tam byla v tílku a kratičké sukni, zima mi určitě nebyla. Až k večeru, tak od sedmi dál se výrazně ochladilo a sneslo to něco teplejšího..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí