Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, začínám uvažovat o tom, že bysme s dětma (4 a 7 let) vyrazili o jarních prázdninách někam do tepla, k moři. Máte některá tip, zkušenost kam v tomto ročním období???
V únoru jsme byli lodí Cosumel - Kajmany - Jamajka. Super! Na velikonoce jde i Egypt, známá byla i lednu.
Jihoafrická republika v únoru je tam nádherně teplo, byli jsme tam měsíc, máme tam rodinu.
Známý byl na Kapverdách takhle nějak leden - únor. Prý super, teplo a přímý let z Prahy, málo lidí a klid… osobně jsem tam nikdy nebyla…
Třeba Kapverdy, je tam stálé počasí, teplo a zatím tam není moc turistů ![]()
@Emisis píše:
Třeba Kapverdy, je tam stálé počasí, teplo a zatím tam není moc turistů
Kapverdy jsou super!
Záleží na vaší peněžence, nejlevnější bude Egypt, i když na koupání asi nee, nevím, pak tak ty Kapverdy, pokud máte bezednou kasičku, tak Havaj, Thajsko třeba, Mauricius, kdekoliv u rovníku
Byli jsme na Kapverdach na konci brezna, pocasi super, ale dost vetrno a vlny, ja to mam rada, ale pro ctyrletaka tam podle meho more moc neni, co tam byli s nama lidi s malyma detma, tak byli jen u bazenu, na plaz chodili kvuli pisku, ale do vody tam s nima nelezli.
@lenkaha no tak taky uz jsem koukala protoze jarní nam navazují na pololetní
Ale s malým nevim ![]()
Tak možná si dame s manželem romantiku a poletime sami někam pokud babička pohlídá
Kasička bezedná není
Spíš jsem si najivně myslela, že jde sehnat něco relativně cenově dostupného…O Kapverdách jsem slyšela, že je tam větrno…a Egypt v únoru prý taky nic moc ![]()
Kapverdy se 4letym nedoporučuju velké vlny, vítr nedalo se s dítětem byt na plazi hned písek v ocich
v moři jsem nebyla ani jednou nedalo se vlézt do vody velké vlny
lidi co to zkusili vykloubeny ramena naštíplá klíční kost atd
Desny ![]()
![]()
![]()
ale, jinak hotel a bazény krásný
My byli v breznu v Egypte a bylo krasne teplo. kupovali jsme to na posledni chvili s all inclusive za 8000 Kc
My jsme byli v unoru v Egypte a super, teplo akorat
A potom jeste na Djerbe a tam uz teda byla v celku zima, leto to rozhodne nebylo. Ale s detma a vnitrnim bazenem to bylo taky dobre ![]()