Poznávací zájezdy

76
2.9.14 19:13

Poznavaci zajezdy

Chtela bych vas poprosit, zda vite o dobre, seriozni, nepredrazene cestovce, ktera porada poznavaci zajezdy Pariz, Londyn atd, vase zkusenosti, budu za ne rada, jsem ze strednich cech, tak nejakou agenturu pobliz prosim, dekuji a preji pekne dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6699
2.9.14 19:15

Ahoj, doporučuju: http://www.e-poznavaci-zajezdy.cz/ Mají dobré ceny a pěkné zájezdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.9.14 19:30

@angelaaa ck emma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.9.14 19:38

Studentagency.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
2.9.14 19:41

My na poznávací zájezdy jezdíme sami bez cestovky, ale kamarádi jezdí s Crocus Mayer, byli už s nimi snad desetkrát a jsou hodně spokojení.

• Citovat
  • Upravit
3861
2.9.14 20:36

euvikendy.cz byli jsme s nimi v Parizi. pruvodce byl profesional, vedel kudy obejit fronty. ubytovani ciste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
2.9.14 20:41

Mamka jezdila dřív s ck Campana tour, byi velmi spokojení, projeli s nimi snad vše. jestli jsou předražení ale nevím, to jedině porovnat ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.15 00:31

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti ohledně poznávacích zájezdů.
Chci někam vyrazit např. Londýn, Paříž atd.
Chtěla bych vědět jak to chodí. Nechce se mi sedět celý den v autobuse a koukat na památky z něj. Můžu si zvolit vlastní program že bych třeba šla tam kam chci bez dozoru delegáta? Jak to chodí na takových zájezdech? Koukala jsem se konkrétně na Londýn od A až po Zet máte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
1081
8.4.15 00:43

Se zajezdy neporadi.. My vzdy koupili levnou letenku a ubytovani si nasli sami.. Nebyli jsme vazani na casy a pod.. Navic to vyslo levneji. Specialne Londyn nebo Pariz by nemel byt problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2210
8.4.15 05:30

Byli jsme na poznávacím zajezdě v Paříži a Římě a po památkách se chodilo pěšky. Autobusem se přijelo jen na nejbližší stanoviště odkud se pak pokračovalo pěšky, někdy hromadnou dopravou. Vlastní program byl vždy možný, jen se to muselo ohlásit průvodci a dohodnout se kde a v kolik bude sraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
8.4.15 06:26

Když chcete mít vlastní program, proč tedy nejedete sami a chcete jet s cestovkou?
Nechápu :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.15 06:48

@Meha Protože věřím že bych se s mojí domlouvací schopností ani nedostala domů…

• Citovat
  • Upravit
11117
8.4.15 06:50

@janullka123
jezdim zasadne sama uz skoro 20 let (ja jsem stara 8o ). takze netusim, co nabizeji za ubytovani cestovky. ale zrovna Pariz a Londyn nejsou na ubytovani jednoduche, pokud clovek mesto nezna. Pekne hotely drahe, levne desne a najit neco rozumneho za rozumnou cenu, aby clovek byl blizko metra a nemel strach po setmeni vylezt ven, muze byt problem :lol:
ale uznavam, ze letenky tam jde koupit zas nejlip.
nicmene na „otukani“, pokud clovek neni zvykly jet sam, bych doporucovala neco jednodussiho. Barcelona, Lisabon, Amsterdam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
8.4.15 07:14
@Anonymní píše:
@Meha Protože věřím že bych se s mojí domlouvací schopností ani nedostala domů…

Umim celkem dobre anglicky a domluvim se nemecky. Konkretne v Parizi mi bylo oboji k nicemu.. Vsude jsem se domlouvala doslova „rukama, nohama“, ale i tak to slo..
Sestrenka byla na poznavacim zajezde v Parizi a vzdy je nekam dopravili a pak mohli bud na spolecnou prohlidku, nebo se v urceny cas potkali ma urcenem miste.. Meli to i s Versai a Disneylandě, spali 3 noci pokazde jinde a ve finale to pry pro ni bylo mnohem vic stresujici, protoze kdyby se nedostavila vcas, buhvi kde by je „nahanela“.. Co tedy zajit do nejake cestovky a zeptat se na moznosti tam?? Urco dovedou treba"jen" sehnat letenku a hotel.. Nebo trochu „nezavaznejsi program“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.4.15 07:27

Byli jsme s euvikendy.cz a super přístup a individuální program nebyl problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí