Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtela bych vas poprosit, zda vite o dobre, seriozni, nepredrazene cestovce, ktera porada poznavaci zajezdy Pariz, Londyn atd, vase zkusenosti, budu za ne rada, jsem ze strednich cech, tak nejakou agenturu pobliz prosim, dekuji a preji pekne dny
Ahoj, doporučuju: http://www.e-poznavaci-zajezdy.cz/ Mají dobré ceny a pěkné zájezdy ![]()
My na poznávací zájezdy jezdíme sami bez cestovky, ale kamarádi jezdí s Crocus Mayer, byli už s nimi snad desetkrát a jsou hodně spokojení.
euvikendy.cz byli jsme s nimi v Parizi. pruvodce byl profesional, vedel kudy obejit fronty. ubytovani ciste
Mamka jezdila dřív s ck Campana tour, byi velmi spokojení, projeli s nimi snad vše. jestli jsou předražení ale nevím, to jedině porovnat ceny…
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti ohledně poznávacích zájezdů.
Chci někam vyrazit např. Londýn, Paříž atd.
Chtěla bych vědět jak to chodí. Nechce se mi sedět celý den v autobuse a koukat na památky z něj. Můžu si zvolit vlastní program že bych třeba šla tam kam chci bez dozoru delegáta? Jak to chodí na takových zájezdech? Koukala jsem se konkrétně na Londýn od A až po Zet máte zkušenost?
Se zajezdy neporadi.. My vzdy koupili levnou letenku a ubytovani si nasli sami.. Nebyli jsme vazani na casy a pod.. Navic to vyslo levneji. Specialne Londyn nebo Pariz by nemel byt problem..
Byli jsme na poznávacím zajezdě v Paříži a Římě a po památkách se chodilo pěšky. Autobusem se přijelo jen na nejbližší stanoviště odkud se pak pokračovalo pěšky, někdy hromadnou dopravou. Vlastní program byl vždy možný, jen se to muselo ohlásit průvodci a dohodnout se kde a v kolik bude sraz.
Když chcete mít vlastní program, proč tedy nejedete sami a chcete jet s cestovkou?
Nechápu
.
@Meha Protože věřím že bych se s mojí domlouvací schopností ani nedostala domů…
@janullka123
jezdim zasadne sama uz skoro 20 let (ja jsem stara
). takze netusim, co nabizeji za ubytovani cestovky. ale zrovna Pariz a Londyn nejsou na ubytovani jednoduche, pokud clovek mesto nezna. Pekne hotely drahe, levne desne a najit neco rozumneho za rozumnou cenu, aby clovek byl blizko metra a nemel strach po setmeni vylezt ven, muze byt problem ![]()
ale uznavam, ze letenky tam jde koupit zas nejlip.
nicmene na „otukani“, pokud clovek neni zvykly jet sam, bych doporucovala neco jednodussiho. Barcelona, Lisabon, Amsterdam…
@Anonymní píše:
@Meha Protože věřím že bych se s mojí domlouvací schopností ani nedostala domů…
Umim celkem dobre anglicky a domluvim se nemecky. Konkretne v Parizi mi bylo oboji k nicemu.. Vsude jsem se domlouvala doslova „rukama, nohama“, ale i tak to slo..
Sestrenka byla na poznavacim zajezde v Parizi a vzdy je nekam dopravili a pak mohli bud na spolecnou prohlidku, nebo se v urceny cas potkali ma urcenem miste.. Meli to i s Versai a Disneylandě, spali 3 noci pokazde jinde a ve finale to pry pro ni bylo mnohem vic stresujici, protoze kdyby se nedostavila vcas, buhvi kde by je „nahanela“.. Co tedy zajit do nejake cestovky a zeptat se na moznosti tam?? Urco dovedou treba"jen" sehnat letenku a hotel.. Nebo trochu „nezavaznejsi program“..
Byli jsme s euvikendy.cz a super přístup a individuální program nebyl problém ![]()