Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@SáraW Záleží na tom, jak tam hodláš trávit čas. Jestli hodně času v galeriích jako my (což je přes den), tak pak je lepší to jaro. My se rádi procházíme po uličkách a necháváme na sebe dýchat minulost (kdo tam bydlel, tvořil) a v listopadu je brzy tma a větší zima a to toulání už není ono. Navíc je to předvánoční čas a mi to tam o Mikulášovi připadalo jak na kolotočích. Paříž je krásná celý rok, ale nejkrásnější pro mně je v květnu, červnu.
Přesně, jaro je tam krásný. Ale byla jsem tam jednou o vánocích a taky super. Počasí vyšlo, takže nepršelo ani nesněžilo. Dokonce v parcích jim kvetly kvítka. Byla to taková mírná zima.
Byli jsme před 4 lety koncem listopadu na prodloužený víkend… stavili jsme se tam cestou z Anglie vlakem
Bylo tam frišno, ale fajn
Trošku nám tam spadnul i sníh, zrovna, když jsme čekali ve frontě na Eifelovku a bylo to krásný!
Obšmajdali jsme ty nej památky, i když jsem byla 32tt, bylo to senzační ![]()
Ale jak vyjde počasí vám, to se těžko řekne, je tam vlastně podobně jako tady v čr
…a osvětlená Elysejská Pole byla krásná, stejně tak Vítězný oblouk! Myslím, že každá doba má své klady ![]()
Když jsem tam byla předtím v dubnu, zase začínalo jaro a to bylo taky super! ![]()
Já tam byla na dušičky. Paříž je Paříž je krásná na jaře na podzim v zimě a v létě. Každé období má své kouzlo. Jo, ale kosa mě tam teda byla… foukalo.
Ahoj, já tam byla v prosinci, nepršelo ani nesněžilo, alo chladno bylo dost. Nejlepší na Paříž je duben či květen, takže doporučuju počkat na to jaro ![]()
Počasí nebude o moc lepší než u nás. Byla jsem tam v únoru. A mělo to obrovskou výhodu, že téměř nikde nebyly fronty. Takže jsem měla klid na muzea i eifelovku (vidět z ni Paříž, jak se rozsvěcí není k zahození).
Pac jsem byla i v létě a zase si užila relax v parcích. Ale všude davy, fronty. Takže jsem byla ráda, že nemusím trávit půl dne ve frontách, protože už jsem dané památky měla prohlídnuté a mohla si užívat atmosféru města a navštívit míň známé galerie, udělat si výlet vlakem za město do Monetových zahrad.
Takže záleží, co od návštěvy očekáváš.
Ný byly minuly rok v listopadu a kosa jako blázen..ale ten předvánoční čas byl moc krasny
Jinak nevím jestli to funguje každý rok a už v listopadu. Ale za mé návštěvy bylo v centru města obrovské umělé kluziště. Nádherná atmosféra.
No a hlavně nezapomeň navštívit Santa Clause v Cottonwood Creek Ranch, to je neopakovatelný zážitek.
My jsme byli v září a super, chytli jsem zrovna babí léto, ale bylo to o velkém štěstí. Týden nato už víkend propršel