Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To nevím, to je max v amerických filmech asi.. Ale až ho najdete, vemte mě seboooooou
![]()
Urco poradaji, ale myslim, ze mas sen o vanocich z filmu, realita je vetsinou jina.
Úplně to vidím.. Srub, krb, hory, plno sněhu, já vysmátá se svařákem v hrnečku (ne vysmátá po svařáku
) Přijde ON a obejme mě zezadu.. A realita
![]()
Jasný, čučím moc na filmy ![]()
Ale tak aspoň trošku kdybych se přiblížila ![]()
![]()
První tři příspěvky a mám po iluzi
![]()
@sissi79 píše: Úplně to vidím.. Srub, krb, hory, plno sněhu, já vysmátá se svařákem v hrnečku (ne vysmátá po svařáku![]()
) Přijde ON a obejme mě zezadu.. A realita
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jezdim tyden pred Vanoci lyzovat.to je super.pak dojedeme domu, nazdobime stromek a je to.ale na Stedry den jsem radsi doma…
Chjo.. sem se tak zasnila..
jdu radši šudlat byt a pro to malý zvíře do školky ![]()
Tak my jsme byli před dvěma lety na Klínovci a rok před tím na Slovensku. Štědrovečerní večeři nám udělali super, celý den jsme lyžovali, pak se pěkně natáhli a přišli jsem k vyzdobenému stolu i ze stromkem a nechali se obsluhovat. Letos budeme doma kvůli prckovi ale po štědrém dnu zase vyrazíme. Za sebe doporučuji, žádný stres a běhání kolem plotny a dětem se to taky líbilo.
@Anonymní píše:![]()
![]()
První tři příspěvky a mám po iluzi![]()
![]()
Ale jo, taky bych byla radši doma, pak na návštěvu za rodinou…
Ale po loňské zkušenosti to chci zkusit jinak.
@jkra píše:
Jezdim tyden pred Vanoci lyzovat.to je super.pak dojedeme domu, nazdobime stromek a je to.ale na Stedry den jsem radsi doma…
![]()
Prosím o jména hotelů!
Jojo, taky myslím, že si to hlavně dcera užije.
@hanča74 píše:
Tak my jsme byli před dvěma lety na Klínovci a rok před tím na Slovensku. Štědrovečerní večeři nám udělali super, celý den jsme lyžovali, pak se pěkně natáhli a přišli jsem k vyzdobenému stolu i ze stromkem a nechali se obsluhovat. Letos budeme doma kvůli prckovi ale po štědrém dnu zase vyrazíme. Za sebe doporučuji, žádný stres a běhání kolem plotny a dětem se to taky líbilo.
Dokud jsme neměli dcerku, jezdili jsme pryč každý rok. Nejčastěji teda k moři (Thajsko, Vietnam, Egypt), ale dva roky jsme strávili i v Harrachově v hotelu Fit fun - jeden rok to bylo naprosto super, další děs a hrůza - byla obleva, místo živé hudby v sále zněl při štědrovečerní večeři Michal David…
Ale koukni na net, třeba se ti to zalíbí. Cenově nás to pro dva na 5 nocí (byli jsme od 23. do 28.) s polopenzí a permicí vyšlo asi na 30 tisíc, měli jsme v tom ale i spoustu masáží, vířivku s Bohemkou… Moře vyjde pomalu stejně a bylo nám tam líp ![]()
Je to dobrý, nejsem jediná romantická zasněná
![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
ježiš já to chci taky zažít.. Blbnutí na sáňkách, válení se ve sněhu, koulování.. Asi nejkrásnější Vánoce… Nebyla bych uhoněná, kuchyň by nebyla jak po výbuchu, děcka by měli překvapení pod stromečkem.. Co děcka, ty tam nebudou, jsem ve snu
![]()
![]()
Anonym, protože zatím nikdo neví, že se chceme trhnout
Na loňské Vánoce jsem se tak moc těšila, všichni říkali, jak dcera (1,5r) bude nadšená ze stromečku, bude škubat balící papír.
No romantika se nekonala, žádný sníh, dcera Vánoce bojkotovala, zrovna jí rostly zuby, já uklízela, pekla, vařila… jsem hodně tradičně založená, musí být kapr, salát, rybí polívka, vonět cukroví, stromeček, umytý okna.
Byla to nuda, čučeli jsme na telku, já byla ráda, že chvíli sedím, obrečela jsem to, 2 dárky pod stromečkem pro dceru, s manželem jsme si nadělili bundy, které už visely v chodbě, přišlo nám zbytečné je balit.
Konec naivity.
Ráda bych vyrazila přes vánoční svátky někam do hotelu, kde bude sníh (jasně, nikdo nezaručí), kde nám udělají štědrovečerní večeři, kde bude třeba nějaký erární stromeček někde v sále, budou hrát koledy…
Je to reálné?
Pořádá nějaký hotel takové Vánoce pro hosty?
Díky za tipy.