Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, potřebovala bych poradit, kde si myslíte, že bych narychlo prodala dovolenou do Chorvatska(za zlomek původní ceny), manžel onemocněl. Počítám s tím, že šance je velmi malá, ale chci to zkusit, moc děkuji.
Ahoj, kde prodat neporadím, ale doporučuji si přečíst podmínky, za kterých si dovolenou koupila. Za prvé tam může být uvedeno, že změna jména není možná a za druhé tam třeba najdeš pojistku na storno zájezdu z důvodu nemoci - některé cestovky tuto pojistku automaticky zahrnují do celkové ceny.
Setkala jsem se s tím, že cestovka chce za změnu účastníků poplatek, ale jinak je to OK. Kde prodat nevím, ale napiš to sem aspoň rámcově!
@Lusy1012 tak jsem hod destinaci atd. třeba se někdo najde i tu, a doporučuji se podívat do smlouvy a zkusit kdyžtak zájezd stornovat pokud je čas
Škoda že neprodáváš někam letecky, pro 2+2. to bych po tom skočila hned ![]()
@Lusy1012 nahod sem tu dovolenou…jistě se najde někdo kdo by do toho šel:-)
Holky děkuju moc, zkusím FB. Jedná se o toto: http//www.firotour.cz/zajezdy/chorvatsko/stredni-dalmacie/kastel-stafilic/resnik-yrw276/ V ceně zájezdu je zahrnuto ubytování pro 2 dospělý + 2 přistýlky pro děti, all inclusive, není to pro náročné, ale pro rodiny s dětmi super, termín od 6.9 do 13.9.,cena 6000kč a je možné i méně.
Malike - pas se dá vyřídit narychlo během jednoho dne. Sice to stojí asi 1000 Kč, ale dá se to. Ve středisku jsem byla, je to tam skvělé - čisté moře, dobré jídlo - all inclusive. Ubytování je v hotelu nebo v bungalovech. Dojmy z tohoto střediska jsem popisovala ještě v jedné diskuzi tady.
@Jana Martinková.škoda že jsem to nevěděla a nečetla odpoledne… ![]()
@Jana Martinková já bych nejela sama…ale s mamčou, já na to nemám:-D musela by si vzít dovču..proměnit na eura..nakoupit, zabalit, změnit lékaře..rehabilitaci..a ten pas..slečna ani tady navíc už není abych se jí zeptala na pár detailu…
Byl to takový impulz od mé mamky. nápad kvůli malému..možná by mu moře prospělo. ale je to vše na rychlo