Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím doporučte dobrý hotel v Řecku, oblast Lefkáda (případně i v jiné oblasti). Chtěla bych vyrazit s 18 měsíční holčičkou. Požadavky na hotel jsou: blízkost pláže (nejlépe písečná), dobré jídlo, nějaké vyžití pro malé děti, no prostě vše, aby dovolená s batoletem byla super:-)
Moc pekny je hotel Apollo-dobre jidlo, poloha, bazen-doporucuji.
V Apollu jsme byli také, já jsem byla moc spokojená, ale vyžití pro malé děti nic moc, a jídlo také nic moc, ale záleží, jak jste nároční. Jinak na Lefkádě jsou ty nejhezčí pláže oblázkové, ale rozhodně stojí za to si udělat na ty nejznámější z nich výlet i s dítětem, jsou nezapomenutelné ![]()
A nějaký jiný hotel v jiné oblasti Řecka, který je vhodný pro děti?
Zkus se podívat na invia. cz, jsou tam hotely od spousty cestovek a take spousta recenzi, ja tam vzdycky dovolenou vybirala. V Recku jsem byla asi 4×, ale zadny z hotelu bych neoznacila za vhodny pro deti, ale cestovali jsme sami bez deti, takze toto nebylo kriterium.
Ahoj,
nemáte prosím někdo aktuální informace příp. z loňska ohledně oblasti Vasiliki?
Z recenzí jsem vyčetla, že místní větrná pláž je vhodná pro surfaře, pro koupání moc ne, ale dá se dojít na velmi pěknou pláž poblíž, příp. lodním taxi na západ, zbytek autem. Chtěli bychom se především podívat na západ, proto jsem volila tohle místo. Ale jeden z delegátů hotelu v Nidri tvrdí, že ve Vasiliki začali stavět přístav, jsou tam prý (nebo byly vloni) jeřáby, náklaďáky, poblíž zakalená voda a že podle něj je oblast Vasiliki jako letovisko na několik let odepsané.
Chtěla bych vědět, jestli to je opravdu natolik omezující ve Vasiliki a měla bych se raději poohlídnout po ubytování v Nidri.
Děkuji za případné reakce.