Další pár na dovolenou?

21848
15.6.12 16:48

Další pár na dovolenou?

Ahoj všichni…

Nevím, jestli jde o diskuzi, ale zkusím napsat svůj „problém“…

S přítelem bychom rádi strávili takových cca 8 dní v Chorvatsku - termín konec července… ALE - všichni „použitelní“ buď mají jiné plány, jsou brzy v očekávání nebo už s batoletem atd, tudíž pro bohužel… Zkoušela jsem i inzerát, ale samej úchyl:zed:

Proto bych se ráda zeptala, jestli neporadíte, kam se v tomto případě zkusit obrátit? Nějakej server pro tento účel apod.??

Nebo nechcete vy (známí, sourozenci…) vyrazit na dovču? Chceme se hlavně podělit o náklady na cestu, event. ubytování… Kdybysme jeli jen my dva, vyšel by nás stejně i nějakej last minute letecky… Když jsem to počítala, tak snad náklady na pár za ubytování a cestu do 10 tis i s nějakou tou útratou…

Nám je 21 a 30, bezdětní, bezočekávaní :)

Za každou radu díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65398
15.6.12 16:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.6.12 16:57
@Petra Z píše:
a co tady třeba…
http://www.spolucestovani.cz/?id=1

Hezký, něco takovýho jsem hledala ale ne a ne něco najít. Díky moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
15.6.12 17:14

Tý jo, s někým cizím bych na dovolenou nejela. Co když si nesednete? Zkazíte si tím dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
15.6.12 17:16

@Seizdra těch vebů je víc…dej do vyhledavača spolucestování a vyjede ti to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.6.12 17:43
@ynax píše:
Tý jo, s někým cizím bych na dovolenou nejela. Co když si nesednete? Zkazíte si tím dovolenou…

Muze se jednat jen primo o cestu, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 18:40

@Seizdra a to hledate nekoho proto, abyste usetrili?
Ja bych s nekym cizim neriskovala, radsi klidecek. Taky bych jen tak k nekomu nesedla do auta, mela bych obavy, ze ridic je bez zkusenosti atd.
I pokud jede spolecne vice aut, vzdy je jedno auto slabsi nebo ridic ma jine tempo. Je to hodne o kompromisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.6.12 19:34
@schwarzwaldtorte píše:
@Seizdra a to hledate nekoho proto, abyste usetrili?
Ja bych s nekym cizim neriskovala, radsi klidecek. Taky bych jen tak k nekomu nesedla do auta, mela bych obavy, ze ridic je bez zkusenosti atd.
I pokud jede spolecne vice aut, vzdy je jedno auto slabsi nebo ridic ma jine tempo. Je to hodne o kompromisu.

Kvůli nějakýmu ušetření taky, ale hlavně v těch dvou lidech… Nevím no.. Radši bych samozřejmě se známýma, ale tam to „bohužel“ kojí nebo rodí :) Lidi, se kterýma bych jela, bych určitě chtěla poznat předem, ale je mi jasný, na co narážíš… Taky z toho mám „respekt“ :nevim: Já si třeby myslím, že můžeš znát člověka 10 let, vídat se můžete 3× do měsíce, ale jakmile byste měli být spolu na dovče, tak konec… Co jsme byli na dovolených, vždycky jsme se s někým dali dohromady a byli tam ve více, s tím problém nemáme.. Tak třeba by nebyl problém sehnat někoho fajn i takhle předem a rovnou to spojit i se snížením nákladů…

@Barca12345 píše:
Muze se jednat jen primo o cestu, ne? :think:

Jj, to mě taky napadlo :) Nemusí bejt rovnou společ. domek nebo tak..

@Petra Z píše:
@Seizdra těch vebů je víc…dej do vyhledavača spolucestování a vyjede ti to ;)

Jdu na to :) Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.6.12 19:47

Já bych to neriskovala.

upřímně - zrovna včera jsem si u tvých příspěvků říkala, že s tebou bych se teda na živo kamarádit nechtěla… (myslím, že to byla diskuze o schizofrenicích).

neber to prosím jako urážku…jen si představ, že na někoho takovýho jako jsem já náhodou natrefíš a máš s ním trávit dovolenou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.6.12 20:00
@Black_Orchids píše:
Já bych to neriskovala.

upřímně - zrovna včera jsem si u tvých příspěvků říkala, že s tebou bych se teda na živo kamarádit nechtěla… (myslím, že to byla diskuze o schizofrenicích).

neber to prosím jako urážku…jen si představ, že na někoho takovýho jako jsem já náhodou natrefíš a máš s ním trávit dovolenou :roll:

Tak je to o názoru, ten máme každej jinej, ale rozhodně nejsem jediná, kdo má takovej jako já ;) No, nadruhou stranu - na dovči se o schizofrenicích apod. asi moc nebaví.. Každopádně dík za reakci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí