Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni…
Nevím, jestli jde o diskuzi, ale zkusím napsat svůj „problém“…
S přítelem bychom rádi strávili takových cca 8 dní v Chorvatsku - termín konec července… ALE - všichni „použitelní“ buď mají jiné plány, jsou brzy v očekávání nebo už s batoletem atd, tudíž pro bohužel… Zkoušela jsem i inzerát, ale samej úchyl:zed:
Proto bych se ráda zeptala, jestli neporadíte, kam se v tomto případě zkusit obrátit? Nějakej server pro tento účel apod.??
Nebo nechcete vy (známí, sourozenci…) vyrazit na dovču? Chceme se hlavně podělit o náklady na cestu, event. ubytování… Kdybysme jeli jen my dva, vyšel by nás stejně i nějakej last minute letecky… Když jsem to počítala, tak snad náklady na pár za ubytování a cestu do 10 tis i s nějakou tou útratou…
Nám je 21 a 30, bezdětní, bezočekávaní ![]()
Za každou radu díky moc ![]()
@Petra Z píše:
a co tady třeba…
http://www.spolucestovani.cz/?id=1
Hezký, něco takovýho jsem hledala ale ne a ne něco najít. Díky moc ![]()
Tý jo, s někým cizím bych na dovolenou nejela. Co když si nesednete? Zkazíte si tím dovolenou…
@Seizdra těch vebů je víc…dej do vyhledavača spolucestování a vyjede ti to ![]()
@ynax píše:
Tý jo, s někým cizím bych na dovolenou nejela. Co když si nesednete? Zkazíte si tím dovolenou…
Muze se jednat jen primo o cestu, ne? ![]()
@Seizdra a to hledate nekoho proto, abyste usetrili?
Ja bych s nekym cizim neriskovala, radsi klidecek. Taky bych jen tak k nekomu nesedla do auta, mela bych obavy, ze ridic je bez zkusenosti atd.
I pokud jede spolecne vice aut, vzdy je jedno auto slabsi nebo ridic ma jine tempo. Je to hodne o kompromisu.
@schwarzwaldtorte píše:
@Seizdra a to hledate nekoho proto, abyste usetrili?
Ja bych s nekym cizim neriskovala, radsi klidecek. Taky bych jen tak k nekomu nesedla do auta, mela bych obavy, ze ridic je bez zkusenosti atd.
I pokud jede spolecne vice aut, vzdy je jedno auto slabsi nebo ridic ma jine tempo. Je to hodne o kompromisu.
Kvůli nějakýmu ušetření taky, ale hlavně v těch dvou lidech… Nevím no.. Radši bych samozřejmě se známýma, ale tam to „bohužel“ kojí nebo rodí
Lidi, se kterýma bych jela, bych určitě chtěla poznat předem, ale je mi jasný, na co narážíš… Taky z toho mám „respekt“
Já si třeby myslím, že můžeš znát člověka 10 let, vídat se můžete 3× do měsíce, ale jakmile byste měli být spolu na dovče, tak konec… Co jsme byli na dovolených, vždycky jsme se s někým dali dohromady a byli tam ve více, s tím problém nemáme.. Tak třeba by nebyl problém sehnat někoho fajn i takhle předem a rovnou to spojit i se snížením nákladů…
@Barca12345 píše:
Muze se jednat jen primo o cestu, ne?
Jj, to mě taky napadlo
Nemusí bejt rovnou společ. domek nebo tak..
@Petra Z píše:
@Seizdra těch vebů je víc…dej do vyhledavača spolucestování a vyjede ti to
Jdu na to
Díky za radu
Já bych to neriskovala.
upřímně - zrovna včera jsem si u tvých příspěvků říkala, že s tebou bych se teda na živo kamarádit nechtěla… (myslím, že to byla diskuze o schizofrenicích).
neber to prosím jako urážku…jen si představ, že na někoho takovýho jako jsem já náhodou natrefíš a máš s ním trávit dovolenou ![]()
@Black_Orchids píše:
Já bych to neriskovala.upřímně - zrovna včera jsem si u tvých příspěvků říkala, že s tebou bych se teda na živo kamarádit nechtěla… (myslím, že to byla diskuze o schizofrenicích).
neber to prosím jako urážku…jen si představ, že na někoho takovýho jako jsem já náhodou natrefíš a máš s ním trávit dovolenou
Tak je to o názoru, ten máme každej jinej, ale rozhodně nejsem jediná, kdo má takovej jako já
No, nadruhou stranu - na dovči se o schizofrenicích apod. asi moc nebaví.. Každopádně dík za reakci ![]()