Houpací lehátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
31.7.16 16:00

Houpací lehátko

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych koupit dceři (3m). Nejvíce ohlasů jsem slyšela na lehátko od Fischer price a Bright Stars. Moc se mi líbí lehátko od Bright price. Které byste mi doporučili? Přijdou mi obě podobné krom ceny. Nebo je Fischer price lepší?

http://www.babyhit.cz/…-3v1-zajicek

http://www.detskyraj.cz/…ker-do-18-kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
31.7.16 16:12

@Ivule7
Ahojky. Máme Bright Stars. Za nás spokojenost. Ale nemáme s čím srovnávat. Teď ho využije i druhý syn a lehátko je netknuté. Není nic co bych mu mohla vytknout. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.7.16 16:17

Potřebovala bych, aby mi někdo přímo napsal porovnání těch dvou lehátek. Jako o co má první lehátko víc než druhé apod. :D Pořád si čtu dokola u obou popisky, ale i tak mi obě přijdou podobné :) Tak spíš, ať se mi někdo mrkne na ty lehátka, které jsem uvedla, a le samozřejmě budu ráda i za zkušenost :) Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
31.7.16 16:18

Doporučuji Bright Starts Rocker s nosností do 18 kg, mají různé designy. Je bytelné a leccos vydrží. Dceři budou tři a ráda si v něm posedí dodnes. Má ho poblíž knihovničky, takže v něm sedává s knížkou v ruce. A u takhle malého miminka bych si dala pozor i na to, aby mělo lehátko popruhy i přes ramena, nejen přes pas. Viděla jsem, že některá lehátka od FP mají pouze zapínání přes břicho, do toho bych nešla. Dítě se ti překlopí a rozbije si šišku. Dcera měla období, kdy v lehátku skákala, takže se nám ta bytelnější konstrukce rámu opravdu osvědčila.

• Citovat
  • Upravit
2148
31.7.16 21:54

My jsme měli pro obě děti od FP, byla jsem spokojená, ale jediná nevýhoda byly popruhy. Jak píše @LindenSkyHope - děti občas měly tendence se předklánět a pak už jsem je nemohla nechat bez dohledu, překlopily by se na hlavu… Takže určitě pětibodové pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
31.7.16 22:35
@Sabinka píše:
My jsme měli pro obě děti od FP, byla jsem spokojená, ale jediná nevýhoda byly popruhy. Jak píše @LindenSkyHope - děti občas měly tendence se předklánět a pak už jsem je nemohla nechat bez dohledu, překlopily by se na hlavu… Takže určitě pětibodové pásy.

Ano, pětibodový bezpečnostní pás se to jmenuje, jsem úplně blbá :mrgreen: Nemohla jsem si vzpomenout :zed:

• Citovat
  • Upravit
21
31.7.16 22:52

Tak jak se tak dívám, tak lepší Bright stars kvůli popruhům :) Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.8.16 18:47

My sme mali Bright starts a boli sme veľmi spokojný. Je polohovateľné, hraje príjemné melódie a malinký tam veľa krát zaspinkal. Malo to aj na hrazde hračky, tak sa na ne pozeral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.8.16 12:11

Právě jsem si všimla, že v tomto lehátko od Bright starts nejsou žádné melodie a nemůže se dítě pomocí nožičkama houpat samo :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí