Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych koupit dceři (3m). Nejvíce ohlasů jsem slyšela na lehátko od Fischer price a Bright Stars. Moc se mi líbí lehátko od Bright price. Které byste mi doporučili? Přijdou mi obě podobné krom ceny. Nebo je Fischer price lepší?
@Ivule7
Ahojky. Máme Bright Stars. Za nás spokojenost. Ale nemáme s čím srovnávat. Teď ho využije i druhý syn a lehátko je netknuté. Není nic co bych mu mohla vytknout. ![]()
Potřebovala bych, aby mi někdo přímo napsal porovnání těch dvou lehátek. Jako o co má první lehátko víc než druhé apod.
Pořád si čtu dokola u obou popisky, ale i tak mi obě přijdou podobné
Tak spíš, ať se mi někdo mrkne na ty lehátka, které jsem uvedla, a le samozřejmě budu ráda i za zkušenost
Děkuji ![]()
Doporučuji Bright Starts Rocker s nosností do 18 kg, mají různé designy. Je bytelné a leccos vydrží. Dceři budou tři a ráda si v něm posedí dodnes. Má ho poblíž knihovničky, takže v něm sedává s knížkou v ruce. A u takhle malého miminka bych si dala pozor i na to, aby mělo lehátko popruhy i přes ramena, nejen přes pas. Viděla jsem, že některá lehátka od FP mají pouze zapínání přes břicho, do toho bych nešla. Dítě se ti překlopí a rozbije si šišku. Dcera měla období, kdy v lehátku skákala, takže se nám ta bytelnější konstrukce rámu opravdu osvědčila.
My jsme měli pro obě děti od FP, byla jsem spokojená, ale jediná nevýhoda byly popruhy. Jak píše @LindenSkyHope - děti občas měly tendence se předklánět a pak už jsem je nemohla nechat bez dohledu, překlopily by se na hlavu… Takže určitě pětibodové pásy.
@Sabinka píše:
My jsme měli pro obě děti od FP, byla jsem spokojená, ale jediná nevýhoda byly popruhy. Jak píše @LindenSkyHope - děti občas měly tendence se předklánět a pak už jsem je nemohla nechat bez dohledu, překlopily by se na hlavu… Takže určitě pětibodové pásy.
Ano, pětibodový bezpečnostní pás se to jmenuje, jsem úplně blbá
Nemohla jsem si vzpomenout ![]()
Tak jak se tak dívám, tak lepší Bright stars kvůli popruhům
Děkuji moc ![]()
My sme mali Bright starts a boli sme veľmi spokojný. Je polohovateľné, hraje príjemné melódie a malinký tam veľa krát zaspinkal. Malo to aj na hrazde hračky, tak sa na ne pozeral.
Právě jsem si všimla, že v tomto lehátko od Bright starts nejsou žádné melodie a nemůže se dítě pomocí nožičkama houpat samo
![]()