Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
sieta.m píše:Kamča.dalmatinka píše:Mělo by to mít nosnost 100 kg a do toho se vlezusieta.m píše:A myslíš že to unese i nás?
Právě toto chceme koupit dětem k Vánocům takyPokojík máme sice 24m, ale, když je tam nábytek a postele, tak možností, kde to zavěsit moc není. Ale rozhodně je to parádní věc, myslím, že se tam budu houpat taky
![]()
Abych nevyrvala pul stropu
![]()
Tak to je v klidu to by jsme se mohli houpat i spolu ![]()
Anteaa píše:
Já dám houpací pytel i do pokojíčku, který má 3,20×3,80 (což má do 20-ti metrů hooodně daleko), tudíž nám se tam vejde 1× postel, 1× uzoučká skříň a houpací pytelKdyž bude překážet, budu ho dávat nahoru na nějaký úvaz a kdyby vadil hodně, tak ho prostě odstraním
anteo a budeš mít ten s obrázku Ikea a nebo nějakej jinej?
Kamča.dalmatinka píše:sieta.m píše:Tak to je v klidu to by jsme se mohli houpat i spoluKamča.dalmatinka píše:Mělo by to mít nosnost 100 kg a do toho se vlezusieta.m píše:A myslíš že to unese i nás?
Právě toto chceme koupit dětem k Vánocům takyPokojík máme sice 24m, ale, když je tam nábytek a postele, tak možností, kde to zavěsit moc není. Ale rozhodně je to parádní věc, myslím, že se tam budu houpat taky
![]()
![]()
Jako my dvě?
Tak to bys musela vážit 42 kg ![]()
sieta.m píše:Kamča.dalmatinka píše:Jako my dvě?sieta.m píše:Tak to je v klidu to by jsme se mohli houpat i spoluKamča.dalmatinka píše:Mělo by to mít nosnost 100 kg a do toho se vlezusieta.m píše:A myslíš že to unese i nás?
![]()
![]()
Tak to bys musela vážit 42 kg
Vážim 50 ![]()
Kamča.dalmatinka píše:sieta.m píše:Vážim 50Kamča.dalmatinka píše:Jako my dvě?sieta.m píše:Tak to je v klidu to by jsme se mohli houpat i spoluKamča.dalmatinka píše:Mělo by to mít nosnost 100 kg a do toho se vlezusieta.m píše:A myslíš že to unese i nás?
![]()
![]()
Tak to máme 8 kg nadváhy
, ale já mám ještě 3 kila po porodu navrch, ale na míň než 55 to nestáhnu ![]()
sieta.m píše:Kamča.dalmatinka píše:Tak to máme 8 kg nadváhysieta.m píše:Vážim 50Kamča.dalmatinka píše:Jako my dvě?sieta.m píše:Tak to je v klidu to by jsme se mohli houpat i spoluKamča.dalmatinka píše:Mělo by to mít nosnost 100 kg a do toho se vlezusieta.m píše:A myslíš že to unese i nás?
![]()
![]()
, ale já mám ještě 3 kila po porodu navrch, ale na míň než 55 to nestáhnu
No já už taky nestáhnu
.Už pul roku se peru s pneumatikou kolem břicha ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Hezký večer.Plánuji do pokojíčku houpačku http://i.mimibazar.cz/…22393784.jpg a zajímá mě zda to není hloupost která jen překáží?
Pokojík není moc velký 20m2 a nevim zda se musí umístit do prostřed pokoje aby se dítě neomlátilo o stěny a jestli to vubec děti baví?
Co myslíte?
Nepřekáží to v pokoji moc?
Děkuji
My jí máme. Já si ji teda koupila pro sebe (děti zatím nemáme) a je to super věc. Máme ji v rohu takže nepřekáží vůbec, a sourozenci(15měsíců, 5 let) když přijdou na návštěvu jsou z ní nadšení.
Kamča.dalmatinka píše:Anteaa píše:anteo a budeš mít ten s obrázku Ikea a nebo nějakej jinej?
Já dám houpací pytel i do pokojíčku, který má 3,20×3,80 (což má do 20-ti metrů hooodně daleko), tudíž nám se tam vejde 1× postel, 1× uzoučká skříň a houpací pytelKdyž bude překážet, budu ho dávat nahoru na nějaký úvaz a kdyby vadil hodně, tak ho prostě odstraním
Asi nakonec vyhraje ta Ikea, ostatní jsou moc drahé… (I když ten ikeáckej pytel není moc hezkej, co?). ![]()
Katuskaa píše:Kamča.dalmatinka píše:My jí máme. Já si ji teda koupila pro sebe (děti zatím nemáme) a je to super věc. Máme ji v rohu takže nepřekáží vůbec, a sourozenci(15měsíců, 5 let) když přijdou na návštěvu jsou z ní nadšení.
Hezký večer.Plánuji do pokojíčku houpačku http://i.mimibazar.cz/…22393784.jpg a zajímá mě zda to není hloupost která jen překáží?
Pokojík není moc velký 20m2 a nevim zda se musí umístit do prostřed pokoje aby se dítě neomlátilo o stěny a jestli to vubec děti baví?
Co myslíte?
Nepřekáží to v pokoji moc?
Děkuji
Jestli se mohu zeptat - kolik vážíš? (Já tedy do toho pytle s další emaminkou lézt nehodlám, jako některé tady, budu ráda, když to udrží moje špeky, natož ještě cizí
)
Anteaa píše:Kamča.dalmatinka píše:Asi nakonec vyhraje ta Ikea, ostatní jsou moc drahé… (I když ten ikeáckej pytel není moc hezkej, co?).Anteaa píše:anteo a budeš mít ten s obrázku Ikea a nebo nějakej jinej?
Mě se líbí ale nehodí se mi ten červenej podsedák tak asi budu muset začít už něco šít ![]()
Vážím 50, ale občas se tam houpe i přítel a tam už ta váha bude trochu vyšší
a pořád to drží.
Má to unést 100 kg. No se 100 kg bych se tam houpat asi nezkoušela, ale unese to asi dost
Kamča.dalmat- Při 50-ti kilech ta pneumatika musí být fakt mega ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Anteaa píše:Mě se líbí ale nehodí se mi ten červenej podsedák tak asi budu muset začít už něco šítKamča.dalmatinka píše:Asi nakonec vyhraje ta Ikea, ostatní jsou moc drahé… (I když ten ikeáckej pytel není moc hezkej, co?).Anteaa píše:anteo a budeš mít ten s obrázku Ikea a nebo nějakej jinej?
Ghíííííí, to je výborný - mě zase vyhovuje ten červený podsedák a zbytek se mi nelíbí
Ale že bych si celý ten sedák ušila to néééé (stejně by ve výsledku ani nebylo poznat co to je a kdyby to udrželo tři kila, bylo by to samo nakonec rádo a na konec by to stejně někam odpochodovalo).
Myslíte, že by to šlo obarvit? ![]()
sieta.m píše:
Kamča.dalmat- Při 50-ti kilech ta pneumatika musí být fakt mega
Taky si říkám, že chudák holka se ani nemůže s tak velkou pneumatikou obléknout
Možná ji strká do kapsy aby nebyla vidět
Kamčo, Tobě bych teda nechtěla skočit na špek - bych měla bouli jako vrata
To do mýho měkoučkýho špeku se to skáče jedna báseň ![]()
Mělo by to mít nosnost 100 kg a do toho se vlezu