Houpačka do dětského pokoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
27.11.10 18:29
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Právě toto chceme koupit dětem k Vánocům taky :palec: Pokojík máme sice 24m, ale, když je tam nábytek a postele, tak možností, kde to zavěsit moc není. Ale rozhodně je to parádní věc, myslím, že se tam budu houpat taky :dance: :lol:
A myslíš že to unese i nás? :lol: Abych nevyrvala pul stropu :think: :mrgreen:

Mělo by to mít nosnost 100 kg a do toho se vlezu :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
27.11.10 18:36
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Právě toto chceme koupit dětem k Vánocům taky :palec: Pokojík máme sice 24m, ale, když je tam nábytek a postele, tak možností, kde to zavěsit moc není. Ale rozhodně je to parádní věc, myslím, že se tam budu houpat taky :dance: :lol:

Tak to je v klidu to by jsme se mohli houpat i spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.11.10 18:37
Anteaa píše:
Já dám houpací pytel i do pokojíčku, který má 3,20×3,80 (což má do 20-ti metrů hooodně daleko), tudíž nám se tam vejde 1× postel, 1× uzoučká skříň a houpací pytel 8-) Když bude překážet, budu ho dávat nahoru na nějaký úvaz a kdyby vadil hodně, tak ho prostě odstraním 8-)

anteo a budeš mít ten s obrázku Ikea a nebo nějakej jinej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.11.10 18:39
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Tak to je v klidu to by jsme se mohli houpat i spolu :lol:

Jako my dvě? :mrgreen: Tak to bys musela vážit 42 kg :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
27.11.10 18:43
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:

Vážim 50 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.11.10 18:45
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:

Tak to máme 8 kg nadváhy :lol: , ale já mám ještě 3 kila po porodu navrch, ale na míň než 55 to nestáhnu :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
27.11.10 18:51
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Kamča.dalmatinka píše:
sieta.m píše:
Tak to máme 8 kg nadváhy :lol: , ale já mám ještě 3 kila po porodu navrch, ale na míň než 55 to nestáhnu :lol:

No já už taky nestáhnu :lol: .Už pul roku se peru s pneumatikou kolem břicha :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
27.11.10 18:54
Kamča.dalmatinka píše:
Hezký večer.Plánuji do pokojíčku houpačku http://i.mimibazar.cz/…22393784.jpg a zajímá mě zda to není hloupost která jen překáží? :nevim:
Pokojík není moc velký 20m2 a nevim zda se musí umístit do prostřed pokoje aby se dítě neomlátilo o stěny a jestli to vubec děti baví?
Co myslíte?
Nepřekáží to v pokoji moc?
Děkuji

My jí máme. Já si ji teda koupila pro sebe (děti zatím nemáme) a je to super věc. Máme ji v rohu takže nepřekáží vůbec, a sourozenci(15měsíců, 5 let) když přijdou na návštěvu jsou z ní nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
27.11.10 18:58
Kamča.dalmatinka píše:
Anteaa píše:
Já dám houpací pytel i do pokojíčku, který má 3,20×3,80 (což má do 20-ti metrů hooodně daleko), tudíž nám se tam vejde 1× postel, 1× uzoučká skříň a houpací pytel 8-) Když bude překážet, budu ho dávat nahoru na nějaký úvaz a kdyby vadil hodně, tak ho prostě odstraním 8-)
anteo a budeš mít ten s obrázku Ikea a nebo nějakej jinej?

Asi nakonec vyhraje ta Ikea, ostatní jsou moc drahé… (I když ten ikeáckej pytel není moc hezkej, co?). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
27.11.10 18:59
Katuskaa píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Hezký večer.Plánuji do pokojíčku houpačku http://i.mimibazar.cz/…22393784.jpg a zajímá mě zda to není hloupost která jen překáží? :nevim:
Pokojík není moc velký 20m2 a nevim zda se musí umístit do prostřed pokoje aby se dítě neomlátilo o stěny a jestli to vubec děti baví?
Co myslíte?
Nepřekáží to v pokoji moc?
Děkuji
My jí máme. Já si ji teda koupila pro sebe (děti zatím nemáme) a je to super věc. Máme ji v rohu takže nepřekáží vůbec, a sourozenci(15měsíců, 5 let) když přijdou na návštěvu jsou z ní nadšení.

Jestli se mohu zeptat - kolik vážíš? (Já tedy do toho pytle s další emaminkou lézt nehodlám, jako některé tady, budu ráda, když to udrží moje špeky, natož ještě cizí :mrgreen: :twisted: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.11.10 19:01
Anteaa píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Anteaa píše:
Asi nakonec vyhraje ta Ikea, ostatní jsou moc drahé… (I když ten ikeáckej pytel není moc hezkej, co?). :wink:

Mě se líbí ale nehodí se mi ten červenej podsedák tak asi budu muset začít už něco šít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
27.11.10 19:04

:lol: Vážím 50, ale občas se tam houpe i přítel a tam už ta váha bude trochu vyšší :lol: a pořád to drží.
Má to unést 100 kg. No se 100 kg bych se tam houpat asi nezkoušela, ale unese to asi dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
27.11.10 19:07

Kamča.dalmat- Při 50-ti kilech ta pneumatika musí být fakt mega :lol:

• Citovat
  • Upravit
17019
27.11.10 19:07
Kamča.dalmatinka píše:
Anteaa píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Anteaa píše:
Asi nakonec vyhraje ta Ikea, ostatní jsou moc drahé… (I když ten ikeáckej pytel není moc hezkej, co?). :wink:
Mě se líbí ale nehodí se mi ten červenej podsedák tak asi budu muset začít už něco šít :lol:

Ghíííííí, to je výborný - mě zase vyhovuje ten červený podsedák a zbytek se mi nelíbí :pankac: Ale že bych si celý ten sedák ušila to néééé (stejně by ve výsledku ani nebylo poznat co to je a kdyby to udrželo tři kila, bylo by to samo nakonec rádo a na konec by to stejně někam odpochodovalo).

Myslíte, že by to šlo obarvit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
27.11.10 19:09
sieta.m píše:
Kamča.dalmat- Při 50-ti kilech ta pneumatika musí být fakt mega :lol:

Taky si říkám, že chudák holka se ani nemůže s tak velkou pneumatikou obléknout :think: :mrgreen: Možná ji strká do kapsy aby nebyla vidět :mrgreen: Kamčo, Tobě bych teda nechtěla skočit na špek - bych měla bouli jako vrata 8-o To do mýho měkoučkýho špeku se to skáče jedna báseň :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný