Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký večer.Plánuji do pokojíčku houpačku http://i.mimibazar.cz/…22393784.jpg a zajímá mě zda to není hloupost která jen překáží? ![]()
Pokojík není moc velký 20m2 a nevim zda se musí umístit do prostřed pokoje aby se dítě neomlátilo o stěny a jestli to vubec děti baví?
Co myslíte?
Nepřekáží to v pokoji moc?
Děkuji
Kamča.dalmatinka píše:
Hezký večer.Plánuji do pokojíčku houpačku http://i.mimibazar.cz/…22393784.jpg a zajímá mě zda to není hloupost která jen překáží?
Pokojík není moc velký 20m2 a nevim zda se musí umístit do prostřed pokoje aby se dítě neomlátilo o stěny a jestli to vubec děti baví?
Co myslíte?
Děkuji
Kami: jsi me pobavila promin
.Ale veta pokojik neni moc velky 20m2
Barca bude mit pokojik 14m2
kattkka píše:Kamča.dalmatinka píše:Kami: jsi me pobavila promin
Hezký večer.Plánuji do pokojíčku houpačku http://i.mimibazar.cz/…22393784.jpg a zajímá mě zda to není hloupost která jen překáží?
Co myslíte?
Děkuji.Ale veta pokojik neni moc velky 20m2
Se taky musim prásknout že mi to vyloudilo úsměv na tváři
![]()
My máme pokoj skoro 22 metrů a máme takovou tu modrou ikeáckou houpačku. Máme jí na prostředku, střídá to ještě s takovou jednoduchou plastovou, houpání miluje. No místo to zabírá, ale manža koupil takovej hák, kterej dal ke stropu a pokud se nehoupe, tak jí zavěsí až ke stropu, aby se pod ní dalo hrát.
Já vždycky myslela že 20 je velkej pokoj a když sem chodila na hrubou stavbu tak mi to tak přišlo,ale když už mám i návrhy pokojíčku tak sem zjistila že ve prostřed zbyde jen místo na vláčkodráhu
takže Maty by potřeboval tak 40 na ty jeho krámy ![]()
ale houpajda by se mu líbila,ale nerada bych se o ní mlátila nonstop ![]()
MarketaJ píše:
My máme pokoj skoro 22 metrů a máme takovou tu modrou ikeáckou houpačku. Máme jí na prostředku, střídá to ještě s takovou jednoduchou plastovou, houpání miluje. No místo to zabírá, ale manža koupil takovej hák, kterej dal ke stropu a pokud se nehoupe, tak jí zavěsí až ke stropu, aby se pod ní dalo hrát.
Nelík 01 píše:kattkka píše:Se taky musim prásknout že mi to vyloudilo úsměv na tvářiKamča.dalmatinka píše:Kami: jsi me pobavila promin
Co myslíte?
Děkuji.Ale veta pokojik neni moc velky 20m2
![]()
Právě toto chceme koupit dětem k Vánocům taky
Pokojík máme sice 24m, ale, když je tam nábytek a postele, tak možností, kde to zavěsit moc není. Ale rozhodně je to parádní věc, myslím, že se tam budu houpat taky
![]()
sieta.m píše:
Právě toto chceme koupit dětem k Vánocům takyPokojík máme sice 24m, ale, když je tam nábytek a postele, tak možností, kde to zavěsit moc není. Ale rozhodně je to parádní věc, myslím, že se tam budu houpat taky
![]()
A myslíš že to unese i nás?
Abych nevyrvala pul stropu
![]()
Kamča.dalmatinka píše:MarketaJ píše:
My máme pokoj skoro 22 metrů a máme takovou tu modrou ikeáckou houpačku. Máme jí na prostředku, střídá to ještě s takovou jednoduchou plastovou, houpání miluje. No místo to zabírá, ale manža koupil takovej hák, kterej dal ke stropu a pokud se nehoupe, tak jí zavěsí až ke stropu, aby se pod ní dalo hrát.takže vedle háku na pověšení máte ještě jeden na zachycení a nebo to nějak namotáš na ten na zachycení?Myslela sem že doprostřed dám lustr tak aby mu to zase nestínilo
Ten hák je na tý samý skobě a když se nehoupe, tak se to na něj pověsí a dá se pod tím hrát a hlavně uklízet. Já se mlátila hlavně při luxování.
Takhle je normálně, jinak je u stropu. A my nemáme klasickej lustr, ale takovej ten set bodovek, asi na třech tyčích, co se s nima dá hýbat a nastavíš si to podle sebe, nic jinýho jsme nedokázali vymyslet, co by psvětlilo ten pokoj celej. Jedno centrální světlo by to nezvládlo. Tím pádem tam ta houpačka nestíní.
Kamča.dalmatinka píše:sieta.m píše:A myslíš že to unese i nás?
Právě toto chceme koupit dětem k Vánocům takyPokojík máme sice 24m, ale, když je tam nábytek a postele, tak možností, kde to zavěsit moc není. Ale rozhodně je to parádní věc, myslím, že se tam budu houpat taky
![]()
![]()
kdyť ty vážíš jako průměrný 10ti letý dítě
![]()
verenika píše:Kamča.dalmatinka píše:kdyť ty vážíš jako průměrný 10ti letý dítěsieta.m píše:A myslíš že to unese i nás?
![]()
![]()
![]()
![]()
MarketaJ píše:
Takhle je normálně, jinak je u stropu. A my nemáme klasickej lustr, ale takovej ten set bodovek, asi na třech tyčích, co se s nima dá hýbat a nastavíš si to podle sebe, nic jinýho jsme nedokázali vymyslet, co by psvětlilo ten pokoj celej. Jedno centrální světlo by to nezvládlo. Tím pádem tam ta houpačka nestíní.http://img01.ecards.cz/…906274_J.jpg
To je přímo Váš pokojíček? ![]()
Já dám houpací pytel i do pokojíčku, který má 3,20×3,80 (což má do 20-ti metrů hooodně daleko), tudíž nám se tam vejde 1× postel, 1× uzoučká skříň a houpací pytel
Když bude překážet, budu ho dávat nahoru na nějaký úvaz a kdyby vadil hodně, tak ho prostě odstraním ![]()